Forum

Gawędy o jedzeniu

Sprawniejsze wyszukiwanie

• Autor: karpeziak Data: 2009-03-06 17:14:42

Witam wszystkich!
    Wg mnie w wielkim żarciu, powinna być lepsza wyszukiwarka przepisów mam na mysli, wyszukiwanie w różnych kategoriach tj. wg ilosci liczby ulubionych albo wg przepisów ostatnio dodanych czy jakos tam jeszcze inaczej. Ponieważ zaglądają tu również osoby, które dopiero uczą się gotować i np. "nie wiedzą jakie ciasto może być smaczne" a przecież jesli sporo grono osób daje jakis przepis do swoich ulubionych to pewnie cos to znaczy :)  Więc to jest taka moja dygresja co portal mógłby ewentualnie zmienić. Jednak muszę nadmienić, że mimio to bardzo mi się podoba!!

• Autor: as Data: 2009-03-06 17:58:32

Ja też bym chciała by można  było szukać przepisu w wybranej kategorii oraz by można było znaleźć w ulubionych przepisach, przepisy jakiegos użytkownika. 

• Autor: matani Data: 2009-06-16 15:23:33

Ja proponowałabym aby można przeszukiwać poszczególne kategorie, a nie hurtem całe WŻ. Szukam sałtki z serem, no i opcje mam takie - jak szukam ser - 5000 przepisów ogółem, zapewne 3/4 na serniki, nie wiem bo nie przeszukałam. Jak otwieram zakładkę sałatki - 4500 przepisów, jasne, na pewno będę je przeszukiwać

A tak wrzuciłabym sobie "ser" w wyszukiwaniu w sałatkach i pewnie znalazłabym 10-15 przepisów i byłabym szczęśliwa.
    Może ktoś weźmie to pod uwagę

• Autor: dajanka Data: 2009-08-08 16:44:37

Zdecydowanie się zagadzam!!!
    nieraz coś mnie trafia, gdy szukam przepisu najakieś danie.
    Ostatnioszukałam pomysłu na fasolkę na zimę.
    Wpisałam fasolka szparagowa, a tam na całej stronie dwa interesujące mnie ewentualnie przepisy, bo inne to dania obiadowe lub sałatki:-/
    Wyszukiwaniew wybranych kategoriach z pewnością bardzo by ułatwiło i uprzyjemniło korzystanie z WŻ.

• Autor: Wkn Data: 2009-08-08 19:21:30

Pampas właśnie ślęczy nad nową lepszą wyszukiwarką. Nie możemy obiecać, że będzie już za kilka dni, ale będzie na pewno. Codziennie programuje nowe funkcje, żeby coraz lepiej korzystało się z Wielkiego Żarcia

• Autor: dajanka Data: 2009-08-08 21:44:57

Wkn, rozumiemy i nie pospieszamy:-)
    Moc siły dla dzielnego Pampasa;-)

• Autor: Wkn Data: 2009-08-08 22:02:30

Chyba go to zdopingowało, bo właśnie podszedł z wiadomością, że idzie mu szybciej niż przypuszczał :)

• Autor: pocia Data: 2009-07-07 12:35:32

Pomysły świetne. Ale dlaczego nikt nie bierze tego pod uwagę?
    Byłoby super, żeby po wyszukiwaniu i wyświtleniu przepisów było widoczne, do którego z przepisów dodane są zdjęcia.
    A może wyszukiwanie, w którym można zaznaczyć opcje "tylko ze zdjęciem"????

• Autor: Antilia Data: 2009-07-11 11:59:21

Też marzę o zaawansowanej wyszukiwarce, zwłaszcza o jakimś segregowaniu według ilości w ulubionych.
    No ale marzenia marzeniami a życie swoje...

• Autor: Piper Data: 2009-07-15 04:36:05

ja uwazam ze fajnie byloby wpisac w wyszukiwarke skladniki jakie mamy w lodowce i raz dwa trzy pojawiaja sie dania jakie mozna z nich wyczarowac.Ach, to byloby fajne...\??

• Autor: as Data: 2009-07-15 08:58:04

częsciowo działa to już tylko różnie znajduje. Gdyby można było zawęzić w jakich przepisach ma szukać było by lepiej

• Autor: aloalo Data: 2009-07-15 14:11:08

Z tego, co mi wiadomo, obecnie trwają prace nad nowościami na WŻ. Wiem też, że na razie nie, ale w przyszłości jest szansa na wprowadzenie zmian w zakresie wyszukiwania. Ale nie teraz :)

• Autor: kamila258 Data: 2009-07-27 03:59:43

Mnie tez brakuje tej funkcji: np. kiedy szukam ciasta z brzoskwiniami, nie moge zawezic wyszukiwania do kategorii ciast. Wyskakuja mi wszystkie przepisy z brzoskwiniami. Albo napoju z danym skladnikiem, itd. Baaaaaaaaaardzo przydalaby sie taka mozliwosc.
    Pozdrawiam!

• Autor: as Data: 2009-08-08 22:45:15

Po zmianie wyszukiwarka chyba gożej szuka. jak wpisze jakiś temat to znajduje to co chcę dopiero na końcu pierwszej strony lub nawet na drugiej.

• Autor: Wkn Data: 2009-08-08 22:55:44

Tylko chwilowo gorzej szuka.
    Właśnie testuję nową, lepszą od starej wersję.

Przejdź do pełnej wersji serwisu