Witaj!! U mnie mało przyjemnie-za oknem szaro i deszczowo:( Mąż miał dziś wreszcie odpocząć od pracy i wreszcie przespać całą noc a tu klops-wpadnie tylko skarpety zmienić Ale wierzę, że z Waszym towarzystwie będzie lepiej!!
Użytkownik anboku napisał w wiadomości: > Witaj!! U mnie mało przyjemnie-za oknem szaro i deszczowo:( Mąż miał dziś > wreszcie odpocząć od pracy i wreszcie przespać całą noc a tu klops-wpadnie > tylko skarpety zmienić Ale wierzę, że z Waszym towarzystwie będzie > lepiej!! Sory ze nie odpisalam ale mialam klopoty z kompem i drugie nie wiedzialam jak to funkcjonuje ale mysle ze mi wybaczysz zycze milego dnia
Użytkownik Wkn napisał w wiadomości: > Hej, na naszej stronie bardziej kolorowo niż za oknem - tam niestety szaro, > choć już przedwiosennie :) sory ze nie odpisalam orazu ale komp mi nawalil a pozatym nie wiedzialam jak to funkcjonuje papa milego dnia zycze
Użytkownik Agapis napisał w wiadomości: > Witaj i rozgość się dziekuje za zaproszenie sory ze nie odpisalam odrazu ale mialam klopoty z kompem milego dnia zycze
Użytkownik CZOS napisał w wiadomości: > Wzajemnie. dziekuje sory ze nie odpisalam odrazu ale nie wiedzialam jak to funkcjonuje a pozatym mialam klopoty z kompem milego dnia zycze
Użytkownik grazka2211 napisał w wiadomości: > Witam tak troche wiosennie i życze miłej zabawy dziekuje bardzo ja tez zycze milego dnia musze sie nauczyc jak to leci papa
Witaj!! U mnie mało przyjemnie-za oknem szaro i deszczowo:( Mąż miał dziś wreszcie odpocząć od pracy i wreszcie przespać całą noc a tu klops-wpadnie tylko skarpety zmienić
Ale wierzę, że z Waszym towarzystwie będzie lepiej!!
Użytkownik anboku napisał w wiadomości:
> Witaj!! U mnie mało przyjemnie-za oknem szaro i deszczowo:( Mąż miał dziś
> wreszcie odpocząć od pracy i wreszcie przespać całą noc a tu klops-wpadnie
> tylko skarpety zmienić Ale wierzę, że z Waszym towarzystwie będzie
> lepiej!!
Sory ze nie odpisalam ale mialam klopoty z kompem i drugie nie wiedzialam jak to funkcjonuje ale mysle ze mi wybaczysz zycze milego dnia
Hej, na naszej stronie bardziej kolorowo niż za oknem - tam niestety szaro, choć już przedwiosennie :)
Tutaj jest poprostu super-obawiam się tylko, że się uzależniam
Użytkownik Wkn napisał w wiadomości:
> Hej, na naszej stronie bardziej kolorowo niż za oknem - tam niestety szaro,
> choć już przedwiosennie :)
sory ze nie odpisalam orazu ale komp mi nawalil a pozatym nie wiedzialam jak to funkcjonuje papa milego dnia zycze
Witaj!!!
Witaj i rozgość się
Użytkownik Agapis napisał w wiadomości:
> Witaj i rozgość się
dziekuje za zaproszenie sory ze nie odpisalam odrazu ale mialam klopoty z kompem milego dnia zycze
Witaj !!!
Użytkownik mariaand napisał w wiadomości:
> Witaj!!! Miłych chwil na WŻ.
mysle ze beda mile musze sie nauczyc jak to leci milego dnia zycze
Witaj
Witaj!!!
Wzajemnie.
Użytkownik CZOS napisał w wiadomości:
> Wzajemnie.
dziekuje sory ze nie odpisalam odrazu ale nie wiedzialam jak to funkcjonuje a pozatym mialam klopoty z kompem milego dnia zycze
Witaj!!!!!!!!!!
Witaj...milego przebywania i gotowania
Użytkownik hancia napisał w wiadomości:
> Witaj...milego przebywania i gotowania
dziekuje mysle ze bedzie mile milego dnia zycze
Witam tak troche wiosennie
i życze miłej zabawy
Użytkownik grazka2211 napisał w wiadomości:
> Witam tak troche wiosennie i życze miłej zabawy
dziekuje bardzo ja tez zycze milego dnia musze sie nauczyc jak to leci papa