U mnie jest podobnie. A myślałm, że to awaria Neti w mojej strefie numeracyjnej - bo dwa dni wszystko chodziło jak ślimak, wczoraj po południu to nawet telefonia im padła. Zastanawiałm się czy znowu nie dzwonić na infolinię ze zgłoszeniem awarii
U mnie jest podobny problem i dotyczy on zwłaszcza forum.Albo nie otwiera się wcale,albo widzę białą plamę z tytułem wątku,albo nie otwierają się poszczególne wypowiedzi.problemy zauważyłam od momentu zmian na stronie;-(
Ja przez ostatnie dwa dni tez mialam problemy z forum, tez mi sie niektore watki wogole nie otwieraly, albo musialam bardzo dlugo czekac. Dzisiaj juz jest wszystko ok! Ps. Ciekawi mnie dlaczego u was dopiero sie teraz "slimaczy", a u mnie dzisiaj juz wszystko w porzadku?
U mnie ślimaczy się od kilku dni,ale nie przy każdym podejściu.Dziś też raz jest dobrze,a raz fatalnie.Np.od napisania ostatniego posta nie mogłam się w ogóle załadować na ten wątek (na żaden inny też). Początkowo myślałam,ze to wina neta i słabego transferu,ale inne strony śmigały bez problemu...
Nie wspominając o tragicznym chacie. Jakiś czas miałam myśli samobójcze próbując wejść na niego aż się w końcu poddałam i nie wchodzę. A chętnie bym sobie z innymi "popyplała":)
chodzi szybko dość, ale nie mogę wstawić notatki a poza tym nawet jeśli była zapisana wcześniej to nie ma jej na wydruku przepisu - też macie tak??????
Nie wiem co jest przyczyną, ale od kilku dni WŻ mi się muli.
Czyżby przyczyną była przeprowadzana kosmetyka ?
U mnie jest podobnie. A myślałm, że to awaria Neti w mojej strefie numeracyjnej - bo dwa dni wszystko chodziło jak ślimak, wczoraj po południu to nawet telefonia im padła. Zastanawiałm się czy znowu nie dzwonić na infolinię ze zgłoszeniem awarii
A ja myślałam,że komp złapał wirusa....
U mnie jest podobny problem i dotyczy on zwłaszcza forum.Albo nie otwiera się wcale,albo widzę białą plamę z tytułem wątku,albo nie otwierają się poszczególne wypowiedzi.problemy zauważyłam od momentu zmian na stronie;-(
U mnie wszystko ok. Nie wydaje mi sie by coś działało gożej.
U mnie też się ślimaczy, strasznie, niektóre wątki w ogóle nie są w stanie się otworzyć......do tego nie mogę robić /zapisać/ notatek.
Ja przez ostatnie dwa dni tez mialam problemy z forum, tez mi sie niektore watki wogole nie otwieraly, albo musialam bardzo dlugo czekac. Dzisiaj juz jest wszystko ok!
Ps. Ciekawi mnie dlaczego u was dopiero sie teraz "slimaczy", a u mnie dzisiaj juz wszystko w porzadku?
U mnie ślimaczy się od kilku dni,ale nie przy każdym podejściu.Dziś też raz jest dobrze,a raz fatalnie.Np.od napisania ostatniego posta nie mogłam się w ogóle załadować na ten wątek (na żaden inny też).
Początkowo myślałam,ze to wina neta i słabego transferu,ale inne strony śmigały bez problemu...
u mnie podobnie, choc dzisiaj chyba lepiej
Nie wspominając o tragicznym chacie. Jakiś czas miałam myśli samobójcze próbując wejść na niego aż się w końcu poddałam i nie wchodzę. A chętnie bym sobie z innymi "popyplała":)
u mnie dzisiaj jest już dobrze, a też ślimaczyło, tylko biblioteki obrazów brakuje
u mnie dzisiaj jest już dobrze, a też ślimaczyło, tylko biblioteki obrazów brakuje
U mnie też chodzi powoli ale to prawdopodobnie przez te wszystkie zmiany i prace remontowe na naszej stronie:)
Pozostało nam cierpliwie czekać :)
U mnie dzisiaj hula aż miło.
u mnie też chodzi powoli oraz biblioteki obrazów brakuje i niemoge wstawiac fotek.
U mnie już jakby lepiej.
chodzi szybko dość, ale nie mogę wstawić notatki a poza tym nawet jeśli była zapisana wcześniej to nie ma jej na wydruku przepisu - też macie tak??????
nie korzystacie z opcji "notatka" ? czy u Was wszystko ok a tylko u mnie coś nie tak?
Poprawione - powinno teraz działać bez problemu.
Jest już ok ! wielkie dzięki !