Wyrazy współczucia. Wiem, jak to jest, bo przeżywałam to półtora roku temu. Trzymaj się. A poza tym, dopóki będziesz o Niej pamiętać, będzie żyć w Twoim sercu.
Lucky, bardzo mi przykro, składam Ci szczere wyrazy wspólczucia. Wiem dokładnie, co teraz czujesz - za równo 2 tygodnie będzie rok, jak odeszła moja Mama. My niby jesteśmy duże dziewczynki, niby pępowina odcięta, ale nagle okazuje się, że ...nie tak do końca.I już nic , nigdy nie będzie tak samo.Pozdrawiam Cię bardzo gorąco - Pola
Kondolencje. Wspołczuję... Ale wiesz, że widziałaś sie z Nią nie tak dawno, nie będziesz sobie wyrzucać, że przez tyle lat nie byłaś w Polsce, że moze mogłaś się wybrać...
Marylko tak mi przykro, przyjmij wyrazy współczucia, przeżyłam to i wiem jak to boli. Wiem , że zadne slowa nie ukoją bólu jaki czujesz ale jestem z Tobą, trzymaj się kochana.
Kochani, dziekuje Wam wszystkim bardzo, bardzo serdecznie. Jutro lece do Polski i bede tam przez tydzien, pogrzeb bedzie prawdopodobnie w srode. Nie moge sie pozbierac, najgorsza bedzie podroz, bo lece sama i te bezczynne godziny w samolocie, ale jakos musze to przezyc.
Marylko, ja to przezylam. Dowiedzialam sie o smierci ojca nad ranem. Myslalam, ze zwariuje. W samolocie chodzilam jak glupia tam i spowrotem, nie moglam siedziec. Podroz trwala tylo poltorej godziny , dla mnie cala wiecznosc. Moja kochana, za reke bedziemy wszyscy Cie trzymac, na odleglosc ale mimo to blisko, co jeszcze Cie w bolu ukoji? ,,,nie wiem,,, Musisz ta podroz przezyc i przezyjesz. Cieplosci tineczka
Śmierć rodzica, zawsze nami wstrząsa, nawet gdy sie jej spodziewamy z powodu choroby, a nagła jeszcze bardziej. Marylko bardzo ci wspólczuję, trzymaj sie dzielnie. Dobrze, że niedawno widziałaś sie z mamą, to bedą dla ciebie najwazniejsze wspomnienia. Ja staram sie pamietać tylko te chwile, gdy moja mama była jeszcze zdrowa i szczęśliwa. Jestem myslami z tobą jasia
"Kiedy oczy mamy sie zamkna, jej kochane serce odpoczywa, wtedy przerywaja sie najpiekniejsze wiezy, bo matczynej milosci nic nie zastapi. Zostaja nam wspomnienia, milosc i szacunek, ktore jak male gwiazdki swieca w naszej ciemnej zalobie." Najserdeczniejsze wyrazy wspolczucia.
Gdzie jesteś? Mamo! Jeszcze wczoraj byłaś z nami, jeszcze...dzisiaj zostaliśmy sami. Odeszłaś, choć z nami być chciałaś... Byliśmy z Tobą, wszystkich nas miałaś. Tylko ten ból, co oczy nam zrasza, wspomnienie o Tobie myśli rozprasza.... Gdzie jesteś? Mamo!
Zmarla moja Mama. Jeszcze nie moge pozbierac mysli, jakos .... nic nie wiem.
Bardzo mi przykro. Ogromnie Ci współczuję, bo wiem co to znaczy. nina
Marylko,bardzo Ci wspólczuję.Trzymaj się.
Maryla...
Nic Ci nie napiszę.
Tylko chciałam, zebyś wiedziała, ze przeczytałam. I ze jestem z Tobą.
Współczuję, Lucky... bardzo...
Współczuję...
Tak bardzo mi przykro.Sercem jestem z TOBĄ.
Wyrazy współczucia,a dla Mamy(*)(*)(*)
Współczuję Ci bardzo. Wiem co to znaczy stracić rodzica. Trzymaj się dzielnie. A dla Twojej mamy (*)
Najszczesze wyrazy współczucia... (*)
[*]
Przykro mi bardzo. Marylko jesteśmy myslami z Tobą.
Przyjmij wyrazy współczucia Marylko
Wspolczuje Marylko....(*)(*)(*)
Nigdy nie wiem co w takim momencie powiedziec....przykro....
Wyrazy współczucia.
Wyrazy współczucia.
Jestem z Tobą....
Marylko, w zalobie Cie tule, bardzo mi przykro,,,
Myslami jestesmy z Toba
Dla Mamy (*) (*) (*)
Bardzo mi przykro. Myślami jestem z Tobą. Doceń to,że było Ci dane spotkać się z Mamą we wrześniu .
(*)(*)(*)
Moja mama też umarła kilka lat temu więc nie jesteś sama. Wiem co czujesz.
Wyrazy współczucia..trzymaj się ...3 lata temu zmarł mi tatuś...przeszłam to..czas goi rany.
dla mamy (*) (*)
Współczuję bardzo...i przytulam Cię mocno.......
(*)(*)(*)
Wyrazy współczucia Marylko...
Trzymaj się!
Szczerze Ci wspolczuje ,jest mi bardzo przykro: ((
(*)(*)(*)
Współczuję luckystar,z całego serca. . .(*)
Przyjmij najszczersze wyrazy wspólczucia (*)
Bahus
Bardzo mi przykro z tego powodu :(
Marylko badz dzielna i przyjmij moje kondolencje...
Myslami jestem z Toba...
(*)
Przyjmij szczere wyrazy współczucia.
Przyjmij wyrazy wspolczucia ...
Marylko, jestem myślami z Tobą . Bardzo Ci współczuję , wiem co czujesz :( ...
Bardzo Ci wspólczuję...
Lucky, bardzo mi przykro, składam Ci szczere wyrazy wspólczucia.
Wiem dokładnie, co teraz czujesz - za równo 2 tygodnie będzie rok, jak odeszła moja Mama. My niby jesteśmy duże dziewczynki, niby pępowina odcięta, ale nagle okazuje się, że ...nie tak do końca.I już nic , nigdy nie będzie tak samo.Pozdrawiam Cię bardzo gorąco - Pola
Bardzo, bardzo wspolczuje.....
Współczuję.....bardzo ...
Współczuję Ci bardzo. Przyjmij moje kondolencje. Trzymaj się i mocno Cię przytulam...
Kondolencje. Wspołczuję...
Ale wiesz, że widziałaś sie z Nią nie tak dawno, nie będziesz sobie wyrzucać, że przez tyle lat nie byłaś w Polsce, że moze mogłaś się wybrać...
Marylko tak mi przykro, przyjmij wyrazy współczucia, przeżyłam to i wiem jak to boli. Wiem , że zadne slowa nie ukoją bólu jaki czujesz ale jestem z Tobą, trzymaj się kochana.
współczuję...
To bardzo przykre:(
Wyrazy współczucia [*]
Kochani, dziekuje Wam wszystkim bardzo, bardzo serdecznie. Jutro lece do Polski i bede tam przez tydzien, pogrzeb bedzie prawdopodobnie w srode. Nie moge sie pozbierac, najgorsza bedzie podroz, bo lece sama i te bezczynne godziny w samolocie, ale jakos musze to przezyc.
Marylko, ja to przezylam. Dowiedzialam sie o smierci ojca nad ranem. Myslalam, ze zwariuje. W samolocie chodzilam jak glupia tam i spowrotem, nie moglam siedziec. Podroz trwala tylo poltorej godziny , dla mnie cala wiecznosc.
Moja kochana, za reke bedziemy wszyscy Cie trzymac, na odleglosc ale mimo to blisko, co jeszcze Cie w bolu ukoji? ,,,nie wiem,,,
Musisz ta podroz przezyc i przezyjesz.
Cieplosci tineczka
Ogromnie mi przykro.
Trzymaj sie cieplutko.
Szczere i serdeczne wyrazy współczucia.
Wiem, jak bardzo trudny to czas...
Szczere wyrazy współczucia.(*)(*)(*)
Wyrazy współczucia.
WYrazy współczucia.
Marylko ! Przyjmij od nas wyrazy szczerego wspólczucia ! Myslami jestem z Tobą Kochana .. !
współczuję, przytulam, jestem myślami z Toba...
Maryla....ogromnie współczuję,wiem co czujesz bo sama przeszłam przez to prawie 2 lata temu.Trzymaj się dzielnie kochana!!!!
Wyrazy współczucia...
Lacze sie z Toba calym sercem Marylko.
Marylko, szczerze Ci współczuję i życzę Ci dużo sił na najbliższe dni...
Wiem co czujesz, moja mama zmarla tydzien temu.
Dla ciebie Kacia tez, serdeczne wspolczucia.
Luckystar bardzo mi przykro, przyjmij wyrazy wspólczucia i trzymaj się dzielnie
[*][*][*]
Śmierć rodzica, zawsze nami wstrząsa, nawet gdy sie jej spodziewamy z powodu choroby, a nagła jeszcze bardziej.
Marylko bardzo ci wspólczuję, trzymaj sie dzielnie.
Dobrze, że niedawno widziałaś sie z mamą, to bedą dla ciebie najwazniejsze wspomnienia.
Ja staram sie pamietać tylko te chwile, gdy moja mama była jeszcze zdrowa i szczęśliwa.
Jestem myslami z tobą
jasia
Trzymaj się...................
Nie wiem, co napisać, nigdy nie umiałam się odnaleźć w takich sytuacjach.
Trzymaj się! Jesteśmy z Tobą mimo tej wielkiej odległości.
Marylko trzymaj się Kochana!! Żadne słowa teraz nie mają większego sensu...
trzymaj się jakoś Marylko , głebokie wyrazy współczucia
Wyrazy współczucia [*] [*] [*]
Bardzo mi przykro z tego powodu.. Marylko .. trzymaj sie.. :((
Marylko - najszczersze wyrazy współczucia Tobie posyłam ...
Twojej Mamie - [*][*][*]
(*) Brak słów....
Mamy zawsze odchodzą za wcześnie, Marylko szczerze współczuję i cieplutko ściskam.
Trzymaj się- wiem jak trudno się z tym pogodzić :(
Współczuję Ci bardzo. Przyjmij moje kondolencje. Trzymaj się[*]
Wyrazy współczucia
Współczuję i jestem z Tobą ...
(*)(*)(*)
Bardzo Ci wspolczuje.Trzymaj sie ...
"Kiedy oczy mamy sie zamkna,
jej kochane serce odpoczywa,
wtedy przerywaja sie najpiekniejsze wiezy, bo matczynej milosci nic nie zastapi.
Zostaja nam wspomnienia, milosc i szacunek, ktore jak male gwiazdki swieca w naszej ciemnej zalobie."
Najserdeczniejsze wyrazy wspolczucia.
Marylko.Szczere wyrazy wspolczucia.Maria
Lucky.... sle troche energii w Twoja strone...
Nie wiem co napisac...jest mi bardzo przykro...trzymaj sie.
Mama teraz jest szczesliwa.
Bardzo wspolczuje....(*), trzymaj sie.....
przyjmij prosze szczere wyrazy wspolczucia
urszula
Jeszcze wczoraj byłaś z nami,
jeszcze...dzisiaj zostaliśmy sami.
Odeszłaś, choć z nami być chciałaś...
Byliśmy z Tobą, wszystkich nas miałaś.
Tylko ten ból, co oczy nam zrasza,
wspomnienie o Tobie myśli rozprasza....
Gdzie jesteś? Mamo!
Składam szczere wyrazy współczucia
Łącze się z tobą w bólu
Bardzo mi przykro, jestem z Tobą!! wiem co znaczy śmierć mamy. Ja nie moge sie nadal pozbierać po smierci mojej mamy a było to 31.12.2007r.
Współczuje.
Po tamtej stronie tęczy jest lepiej.
"Śpieszmy się kochać ludzi
tak szybko odchodzą..."
Wyrazy współczucia [*][*]....Panie świeć nad Jej duszą..:(
Bardzo, bardzo Ci współczuję.
Bardzo Ci Marylko współczuję ....
Wyrazy głębokiego współczucia....
Bardzo mi przykro.Przyjmij proszę wyrazy współczucia, trzymaj się, magda
tak szybko odchodzą..
Kondolencje. Wspołczuję...
kamaxyz
Serdeczne wyrazy współczucia...
Szczere kondolencje i wyrazy wspólczucia składam Tobie(nasza lusy kochana)i Twojej rodzinie.