Forum

Rozmowy wolne i frywolne

Kwatery nad morzem-możecie coś poradzić?

• Autor: Kotlinka Data: 2009-03-07 21:25:19

Drogie Żarłoczki,
    wiem, że kiedyś był już taki wątek, ale to już jakiś czas temu i może niektórzy z Was mają jakieś niedawne doświadczenia....chodzi mi o namiary na dobrą, sprawdzoną, godną polecenia kwaterę nad Bałtykiem(może być prywatnie, domki czy ośrodek wypoczynkowy).Chcielibyśmy wybrać się z męzem i synkiem (będzie miał 10 miesięcy) na wdychanie jodu w czerwcu. Poszukujemy kwatery, w której niemowlęta sa mile widziane, z dostępem do kuchni i lodówki, blisko morza, z ładnymi okolicami na spacery i jakąś sympatyczna smażalnią w zasięgu nóg;-)No i oczywiście- z ładną plażą;-)Raczej kameralnie, nie imprezowo...Najlepiej wschodnia połowa wybrzeża, ale niekoniecznie;-)

Jeśli ktoś z Was ma jakieś doswiadczenia ze zbliżonymi warunkami, to będę wdzięczna za namiary.

• Autor: natka wz Data: 2009-03-07 21:34:44

Polecam camping (domki) " Niewiadów" w Ustce, ale w jej zachodniej części. Cisza, super warunki dla dzieci, stołówka, 5 minut do plaży. Tylko musi być pogoda, bo jak pada, to wiadomo.... Do centrum spacerem około pół godziny. Byliśmy dwa razy, bo nie lubimy zgiełku. Polecam, ale nie namawiam.

• Autor: lajan Data: 2009-03-08 00:01:35

Najlepszym miejscem do wdychania jodu jest Kołobrzeg, a szczególnie teren od latarni morskiej do kamiennego szańca. Właśnie dlatego Kołobrzeg jest uzdrowiskiem.

• Autor: makusia Data: 2009-03-08 00:28:26

mogę polecić z czystym sumieniem http://www.trojanowski.kolobrzeg.pl/ byliśmy 2 lata temu , do morza blisko ( około 5 min.przez lasek ), pokoje z aneksem kuchennym ;) może uda nam sie w tym roku znowu pojechać :) mozesz poszukać na google Dźwirzyno , Mrzeżyno ( to okolice Kołobrzegu )

• Autor: makusia Data: 2009-03-08 11:47:32

W Sopocie byłam w październiku ub.r. , jest świetnie , tylko że Kołobrzeg jest lepszy jako uzdrowisko , Sopot raczej rozrywkowy :) Jak możesz to przeslij i mnie te namiary :-)

Przejdź do pełnej wersji serwisu