Drogie Żarłoczki, wiem, że kiedyś był już taki wątek, ale to już jakiś czas temu i może niektórzy z Was mają jakieś niedawne doświadczenia....chodzi mi o namiary na dobrą, sprawdzoną, godną polecenia kwaterę nad Bałtykiem(może być prywatnie, domki czy ośrodek wypoczynkowy).Chcielibyśmy wybrać się z męzem i synkiem (będzie miał 10 miesięcy) na wdychanie jodu w czerwcu. Poszukujemy kwatery, w której niemowlęta sa mile widziane, z dostępem do kuchni i lodówki, blisko morza, z ładnymi okolicami na spacery i jakąś sympatyczna smażalnią w zasięgu nóg;-)No i oczywiście- z ładną plażą;-)Raczej kameralnie, nie imprezowo...Najlepiej wschodnia połowa wybrzeża, ale niekoniecznie;-)
Jeśli ktoś z Was ma jakieś doswiadczenia ze zbliżonymi warunkami, to będę wdzięczna za namiary.
Polecam camping (domki) " Niewiadów" w Ustce, ale w jej zachodniej części. Cisza, super warunki dla dzieci, stołówka, 5 minut do plaży. Tylko musi być pogoda, bo jak pada, to wiadomo.... Do centrum spacerem około pół godziny. Byliśmy dwa razy, bo nie lubimy zgiełku. Polecam, ale nie namawiam.
Najlepszym miejscem do wdychania jodu jest Kołobrzeg, a szczególnie teren od latarni morskiej do kamiennego szańca. Właśnie dlatego Kołobrzeg jest uzdrowiskiem.
mogę polecić z czystym sumieniem http://www.trojanowski.kolobrzeg.pl/ byliśmy 2 lata temu , do morza blisko ( około 5 min.przez lasek ), pokoje z aneksem kuchennym ;) może uda nam sie w tym roku znowu pojechać :) mozesz poszukać na google Dźwirzyno , Mrzeżyno ( to okolice Kołobrzegu )
W Sopocie byłam w październiku ub.r. , jest świetnie , tylko że Kołobrzeg jest lepszy jako uzdrowisko , Sopot raczej rozrywkowy :) Jak możesz to przeslij i mnie te namiary :-)
Drogie Żarłoczki,
wiem, że kiedyś był już taki wątek, ale to już jakiś czas temu i może niektórzy z Was mają jakieś niedawne doświadczenia....chodzi mi o namiary na dobrą, sprawdzoną, godną polecenia kwaterę nad Bałtykiem(może być prywatnie, domki czy ośrodek wypoczynkowy).Chcielibyśmy wybrać się z męzem i synkiem (będzie miał 10 miesięcy) na wdychanie jodu w czerwcu. Poszukujemy kwatery, w której niemowlęta sa mile widziane, z dostępem do kuchni i lodówki, blisko morza, z ładnymi okolicami na spacery i jakąś sympatyczna smażalnią w zasięgu nóg;-)No i oczywiście- z ładną plażą;-)Raczej kameralnie, nie imprezowo...Najlepiej wschodnia połowa wybrzeża, ale niekoniecznie;-)
Jeśli ktoś z Was ma jakieś doswiadczenia ze zbliżonymi warunkami, to będę wdzięczna za namiary.
Najlepszym miejscem do wdychania jodu jest Kołobrzeg, a szczególnie teren od latarni morskiej do kamiennego szańca. Właśnie dlatego Kołobrzeg jest uzdrowiskiem.
mogę polecić z czystym sumieniem http://www.trojanowski.kolobrzeg.pl/ byliśmy 2 lata temu , do morza blisko ( około 5 min.przez lasek ), pokoje z aneksem kuchennym ;) może uda nam sie w tym roku znowu pojechać :) mozesz poszukać na google Dźwirzyno , Mrzeżyno ( to okolice Kołobrzegu )
W Sopocie byłam w październiku ub.r. , jest świetnie , tylko że Kołobrzeg jest lepszy jako uzdrowisko , Sopot raczej rozrywkowy :) Jak możesz to przeslij i mnie te namiary :-)