Z okazji Dnia Kobiet wszystkim kobietom i tym, którzy czują się kobietami..... Tym wysokim i tym niskim, ładnym i mniej pięknym, szczupłym i tym puszystym, starszym i młodszym, matkom, żonom i kochankom, tym szczęśliwym i tym mniej, spełnionym i nie, tym, które nas uwielbiają i tym, którymi gardzimy. Małym, dużym bez wyjątku nawet takiej jednej su............e!!!!! - składam życzenia tego wszystkiego, o czym marzycie i tego, na co czekacie. Chylę przed wami czoło moje Panie i nie tylko dziś, ale i zawsze. Pozdrawiam i żyjcie w zdrowiu i dostatku po wsze czasy...............
Z okazji Dnia Kobiet wszystkim kobietom i tym, którzy czują się kobietami..... Tym wysokim i tym niskim, ładnym i mniej pięknym, szczupłym i tym puszystym, starszym i młodszym, matkom, żonom i kochankom, tym szczęśliwym i tym mniej, spełnionym i nie, tym, które nas uwielbiają i tym, którymi gardzimy. Małym, dużym bez wyjątku nawet takiej jednej su............e!!!!! - składam życzenia tego wszystkiego, o czym marzycie i tego, na co czekacie. Chylę przed wami czoło moje Panie i nie tylko dziś, ale i zawsze. Pozdrawiam i żyjcie w zdrowiu i dostatku po wsze czasy...............
Tomasz.
Dziękuję pięknie.
Kobieta dziękuje!!
dziękuję
Tomaszku dziękuje w imieniu swoim i moich córek :)
Dziękuję!
Dziękuję .
Wielkie dzięki
Dziękuję.Pozdrawiam!
Dziękuję
Nie będę oryginalna- DZIĘKUJĘ!!!
Dziękuję za najładniejsze dziś życzenia
.
Slicznie dziekuje :)
Dziękuję podwójnie:) Jako że jesteśmy teraz 2 kobietami w 1 dużej:)
Dziękuję :)
Tomaszu, bardzo serdecznie Ci dziękuję. Miło,że pamiętałeś !
Dziękuję ślicznie
.
Ślicznie dziękuję;)
dziękuję serdecznie:)
tylko nie wiem czy zwrot "mniej pięknym" tu pasuje:P wszystkieśmy najcudniejsze! :P
Dzięki za życzenia :)
Dziekuje bardzo za zyczenia w imiemiu moim i mojej coreczki. Milo ze pamietales.