(*)(*)(*)
[*] [*] [*]
(*)*(*)(*)
{*} Smutna wiadomość
Wspaniały człowiek . Wielu ludziom dał drugie życie a Jemu zabrał podstępny rak. Wyrazy współczucia dla Rodziny.
Bardzo mi smutno
(*)(*)(*)Smutny ten weekend
Użytkownik anboku napisał w wiadomości: > (*)(*)(*)Smutny ten weekendmiałam napisac to samo
Smutna wiadomosc :((*)
[*][*][[*]
to był dobry człowiek..i tak dlugo walczył z chorobą...jestesmy bezsilni w obliczu tej strasznej choroby, zadne pieniadze nie pomogą...ta bezsilność mnie oslabia...pokój jego duszy
Czytałam na ONET,że był "ateistą i nie będzie mu dane życie wieczne,bo wierzył tylko w naukę,w to czego można dokonać samemu..."
Tak to przykra wiadomośc ...! ale tego dnia odeszli od nas inni nieznani a takze bardzo kochani ! ......
Rak to okropna choroba, pokój Jego duszy (*)
(*) (*) (*)
(*)(*)(*)
(*)(*)(*)
[*] [*] [*]
(*)*(*)(*)
(*)(*)(*)
{*} Smutna wiadomość
Wspaniały człowiek . Wielu ludziom dał drugie życie a Jemu zabrał podstępny rak.
Wyrazy współczucia dla Rodziny.
Bardzo mi smutno
(*)(*)(*)
Smutny ten weekend
Użytkownik anboku napisał w wiadomości:
> (*)(*)(*)Smutny ten weekend
miałam napisac to samo
Smutna wiadomosc :(
(*)
[*] [*] [*]
[*][*][[*]
[*] [*] [*]
to był dobry człowiek..i tak dlugo walczył z chorobą...
jestesmy bezsilni w obliczu tej strasznej choroby, zadne pieniadze nie pomogą...ta bezsilność mnie oslabia...
pokój jego duszy
Czytałam na ONET,że był "ateistą i nie będzie mu dane życie wieczne,bo wierzył tylko w naukę,w to czego można dokonać samemu..."
Tak to przykra wiadomośc ...! ale tego dnia odeszli od nas inni nieznani a takze bardzo kochani ! ......
(*)(*)(*)
(*)(*)(*)
Rak to okropna choroba, pokój Jego duszy (*)
(*) (*) (*)
(*)(*)(*)