Powiedzcie mi proszę, czy on służy do czegoś konkretnego, czy tylko do zasłaniania brzucha? Chodzi o to, że mam dość duży brzuch jak na 6 miesiąc ( w pierwszej ciąży taki brzuch miałam w 8 miesiącu dopiero) i jest mi raczej niewygodnie, zwłaszcza wieczorem, moja córcia mam wrażenie przelewa się z jednej strony na drugą i fajnie by było jakby mozna było ten brzuch jakoś przytrzymać - oczywiście jeśli jest to zdrowe. Wizytę mam dopiero za 8 dni (czyli 8 niespokojnych nocy:)) Jeśli wiecie coś na ten temat, poradźcie
Ja sobie kupiłam i byłam bardzo zadowolona. często go nosiłam. Pełnił co najmniej kilka funkcji. Nie musiałam za wszelką cenę kupować ciążowych spodni (choć jedną parę miałam) czy spódnic - wystarczało zasłonić rozsunięty zamek pasem. Faktycznie był fajną ozdobą. No i muszę powiedzieć, ze bardzo dobrze podtrzymywał brzuch i dzięki temu mniej bolały mnie plecy. To absolutnie nie jest szkodliwe czy niezdrowe. Wręcz przeciwnie. Ja kupiłam swój przez internet. O... nawet mają go nadal: http://www.9fashion.com.pl/go/_info/?user_id=636〈=pl
;) aha, zostawiłam go sobie do być może następnego razu.
Jasne, pewnie skoro go nie będziesz już używać ;) Daj mi swojego maila, albo napisz na mój: arudzia12@wp.pl to dogadamy się do ceny i transportu. Mam umowe z firmą kurierską, żebyś nie musiała płacic za wysyłkę. Bardzo sie cieszę:) Dzięki
ja mam taki hm..bardziej lekarski niz ozdobny biały..firmy jakiejś takiej medycznej.nie wiem czy mam fotke ale wygląda podobnietylko jest biały i cieńszy.mój mail to lidkosia@wp.pl
no to zupełnie inna historia niż pas ciążowy, o którym rozmawiałyśmy. Tamte są barwne, wesołe, eleganckie i prócz funkcji praktycznych (oczywiscie zapewne medyczny znacznie lepszy jest do podtrzymywania kręgosłupa, jeśli ma być tylko wsparciem) są elementem dekoracyjnym. no i medycznego nie zapniesz na spodniach, żeby ukryć rozpięty zamek:)
Powiedzcie mi proszę, czy on służy do czegoś konkretnego, czy tylko do zasłaniania brzucha?
Chodzi o to, że mam dość duży brzuch jak na 6 miesiąc ( w pierwszej ciąży taki brzuch miałam w 8 miesiącu dopiero) i jest mi raczej niewygodnie, zwłaszcza wieczorem, moja córcia mam wrażenie przelewa się z jednej strony na drugą i fajnie by było jakby mozna było ten brzuch jakoś przytrzymać - oczywiście jeśli jest to zdrowe. Wizytę mam dopiero za 8 dni (czyli 8 niespokojnych nocy:))
Jeśli wiecie coś na ten temat, poradźcie
Ja sobie kupiłam i byłam bardzo zadowolona. często go nosiłam. Pełnił co najmniej kilka funkcji. Nie musiałam za wszelką cenę kupować ciążowych spodni (choć jedną parę miałam) czy spódnic - wystarczało zasłonić rozsunięty zamek pasem. Faktycznie był fajną ozdobą.
No i muszę powiedzieć, ze bardzo dobrze podtrzymywał brzuch i dzięki temu mniej bolały mnie plecy. To absolutnie nie jest szkodliwe czy niezdrowe. Wręcz przeciwnie. Ja kupiłam swój przez internet. O... nawet mają go nadal: http://www.9fashion.com.pl/go/_info/?user_id=636〈=pl
;) aha, zostawiłam go sobie do być może następnego razu.
http://www.9fashion.com.pl/go/_info/?user_id=636〈=pl
poprawione :)
A używałaś go w nocy również?
nie. nie ma potrzeby. twojej córci nic się nie stanie od "przelewania" się w nocy :)
Jasne, pewnie skoro go nie będziesz już używać ;) Daj mi swojego maila, albo napisz na mój: arudzia12@wp.pl to dogadamy się do ceny i transportu. Mam umowe z firmą kurierską, żebyś nie musiała płacic za wysyłkę.
Bardzo sie cieszę:) Dzięki
no to zupełnie inna historia niż pas ciążowy, o którym rozmawiałyśmy. Tamte są barwne, wesołe, eleganckie i prócz funkcji praktycznych (oczywiscie zapewne medyczny znacznie lepszy jest do podtrzymywania kręgosłupa, jeśli ma być tylko wsparciem) są elementem dekoracyjnym. no i medycznego nie zapniesz na spodniach, żeby ukryć rozpięty zamek:)