17 marca obchodzę 6 rocznicę pobytu na Wielkim Żarciu. W związku z zaistnieniem tego podniosłego i jakże oczekiwanego przez wszystkich jubileuszu, uprzejmie informuję, że jedyne słuszne na tę okoliczność gratulacje przyjmuję tutaj lub na "życzeniach okazjonalnych". Możecie mi również składać życzenia: dalszej naprawdę owocnej, doskonałej w efektach i conajmniej takiej samej jak do tej pory, ofiarnej i uwielbianej przez Was, mojej ciężkiej pracy. Przyjmę również wszelkie pochwały i podsumowania dotychczasowej działalności. Ma się rozumieć, że chodzi mi tylko o superlatywy. Wszystkie nieprzychylne opinie będę kasował. Wasz (słynący ze skromnści) Bahus
PS. Gdyby ktoś chciał mi wysłać jakiś drobny upominek (gotówka mile widziana) to proszę o kontakt na gg.
Użytkownik tineczka napisał w wiadomości: > Hahahahaha, Bahus do 17 marca daleko, latwo zapomniec o > rocznicy Wspanialego , przypominaj regularnie, conajmniej raz > dziennie
Nie pozwoli mi na to wrodzona skłonność i nieśmiałość Bahus
SKROMNY Bahusie. Bardzo dziękujemy Ci za czas, który z nami spędziłeś. Raz nawet miałam przyjemność z Tobą na czacie. Życzę sobie - nie Tobie, byś pozostał z nami nie 6 ale następne 66 lat.
Użytkownik as napisał w wiadomości: > SKROMNY Bahusie. Bardzo dziękujemy Ci za czas, który z nami > spędziłeś. Raz nawet miałam przyjemność z Tobą na czacie. Życzę sobie - nie > Tobie, byś pozostał z nami nie 6 ale następne 66 lat.
Drogi Bahusie ! Nareszcie doczekaliśmy się możliwości złożenia Ci gratulacji z okazji tak długotrwałego przebywania na WŻ., więc niniejszym to czynię i życzę "dalszej naprawdę owocnej , doskonałej w efektach i conajmniej takiej samej jak do tej pory, ofiarnej i uwielbianej przeze mnie Twojej ciężkiej pracy " .Wybacz że cytat nie jest dokładny, ale nie mogę przemawiać w imieniu wszystkich, lecz tylko w swoim. Tekst cytowany był tak wspaniały, że nie znalazłam lepszych słow, ktore by wyraziły to co miały wyrazić. Pozdrawiam!
To ja ide poszukac jakichs wielkich lisci palmowych...zeby miec czym Ciebie o Mistrzu wachlowac..w momencie gdy bedziesz tulezal..i odbieral zyczenia... brzuchem do gory :) Strasznie nieprzyjemnie..jak tak po kims muchy skacza :))) :P
Użytkownik Glumanda napisał w wiadomości: > To ja ide poszukac jakichs wielkich lisci palmowych...zeby miec czym Ciebie o > Mistrzu wachlowac..w momencie gdy bedziesz tulezal..i odbieral zyczenia... > brzuchem do gory :) Strasznie nieprzyjemnie..jak tak po kims muchy skacza :))) > :P
No Glumanda...muszę powiedzieć i to skromnie, że Twoja wypowiedź przypadła mi do gustu....nikt nie lubi jak po nim łażą muchy.....Zapisuję Cię w mój kajecik jako osobę bardzo pozytwnie nakręconą, no i umiejącą dostrzec niezaprzeczalne zalety Bahusa....;) Bardzo zadowolony Bahus
Użytkownik Netka Anetka napisał w wiadomości: > Bahus,Twoje poczucie humoru jest wieksze od Twojej Skromnosci > Dla mnie BOMBA > psPieniadze juz wplacilam na konto,mam nadzieje,ze dojda
Kurcze...pewnie sobie robisz jaja....przecież ja konta bankowego jeszcze nie podałem....No nie ładnie żartować sobie z tak poważnej sprawy jaką jest JUBILEUSZ UKOCHANEGO (przez wszystkie i wszystkich) Bahusa !!!!! (no może z wyjątkiem Pampasa, który mnie nie cierpi...zresztą ze wzajemnością z mojej strony.) Twój na zawsze Bahus
Użytkownik Netka Anetka napisał w wiadomości: > Twój na zawsze Bahus- ale do kajecika nie wpisales ?! > > Bahusku,jaj sobie nie robie (nie smialabym)Ja tylko zachwycam sie Twoim > poczuciem humoru(zreszta nie tylko w tym watku )
bahus nie podawaj żadnego konta bankowego.Przecież Ciebie tam w Poznaniu wszyscy znają,noooo nawet ta pani co cię tak w tramwaju napierała,sam mówiłeś.Wystarczy że na kwicie bahus napiszemy i poszłooooo.
Drogi Mistrzu, Bahusie! Jestem stosunkowo młodą istotą na WŻ, dlatego nieśmiało chciałabym wyrazić podziw dla Twojej genialnej i wyjątkowej, a przede wszystkim skromnej osoby. Mogłbym słodzić Tobie przez pół nocy, ale może ustąpię miejsca innym... A co do rachunku bankowego, jutro w pracy to załatwię, a siebie zrobię pełnomocnikiem - o nic się nie martw hihi, tylko bądź z nami ;* :)
Ponieważ Bahus słynie z umiłowania "nektaru piwnego", to ja postaram się zapewnić skromną beczułkę tegoż nektaru, coby nasz "wszechwładny" nie zasłabł w tak ważnym i podniosłym dniu! Problem może być z doniesieniem tej beczułki na Olimp, bo ja na diecie i mogę w połowie drogi opaść z sił....., ale mam nadzieję, że zostanę chociaż doceniona za starania.
Bahusie..przyznaj sie..z pewnoscia..przed ta wielka impreza.. "Jubileuszu 6 letniego".. poszedles do piwnicy i pokosztowales wszystkich nalewek, ktore ta staly na specjalne okazje.. a teraz czytamy skutki picia "nalewek" :)))
Użytkownik Glumanda napisał w wiadomości: > Bahusie..przyznaj sie..z pewnoscia..przed ta wielka impreza.. "Jubileuszu 6 > letniego".. poszedles do piwnicy i pokosztowales wszystkich nalewek, ktore ta > staly na specjalne okazje.. a teraz czytamy skutki picia "nalewek" :)))
Proszę mi tu nic nie inseminować () Nalewki są w stanie NIENARUSZONYM !!!!! Bahus
Użytkownik tineczka napisał w wiadomości: > Hehe, a co Ci te rajstopy obcieraja, jajeczka??? A my cale zycie > musimy sie meczyc obcieraniem,,,,??? hihi
Jajca, brzmi lepiej? Bahus , oswiec mnie , bo zapomnialam ,jak to sie nazywa po polsku ? To , co wam wisi ,,,,o ile wisi, hehe,,, z powarzaniem tineczka
Użytkownik bahus napisał w wiadomości: > Użytkownik nadia napisał w wiadomości: > Hahaha! A niech strace - masz ode > mnie w prezencie gozdzika i rajstopy! Za rajstopy dziękuję...nie > skorzystam....obcierają to i owo ....Bahus
Użytkownik jasia napisał w wiadomości: > och Bahusie...i tyle lat WŻetowicze z tobą się męczą ? > współczuje też biednemu Pampasowi ... > kwoty ci żadnej nie prześlę, bo sama potrzebuję , ale ..i tak cię lubię > jasia
No tak ...zgadzam się, Pampasowi należy wspólczuć......
Oooo jak milo - przyjmij moje gratulacje bahusie - poki co - wirtualne. I zamelduj nam gdzie i kiedy ogranizujesz impreze jubileuszowa??? Czujemy sie zaproszeni.
Niesmialo skladam Ci, oczywiscie z wielkim szacunkiem i wdzekiem zyczenia i gratulacje z powodu az tak dlugiej wspolwladzy na WZ. Gratuluje Ci z powodu wysmienitego orszaku ktory Cie zawcze wspiera, chwali i oczywiscie podziwia.
Mądrość Bahusa rzeka szeroka, w ciężkich turbinach przetacza wody, płynąc wysiewa pszenicę w tundrach, zalesia stepy, stawia ogrody. W gmachu imperium strop się ugina pękła kolumna. Wstępuje z głębin mądrość Bahusa, rzeka podskórna.
Bahusie, specjalnie za Tobą powędrowałam na WŻ, za Tobą powędrowałam do Poznania. Za Tobą pójdę wszędzie...
Użytkownik Pola42 napisał w wiadomości: > Wg Arystotelesa prawda to zgodność z rzeczywistością. Więc jesli Duniasza jest > w Poznaniu, jest na wż, to chyba jednak najprawdziwsza prawda...:)...
Zapomniałeś jeszcze o tym, że pójdzie za mną wszędzie....a to słuszna prawda. Bahus
Cymesik, po prostu cymesik! Jak Ci się ten Bahus odwdzięczy za dziełko i czy da radę?! Pewnie już wylewa łzy szczęścia, nawadniając okoliczne tereny, urzyźniającą solanką moderatora - Pańskie oko, i tak dalej... hihi
Użytkownik lajan napisał w wiadomości: > Bahus, proponuję Ci zmianę nicka, dość się już naoglądałem tych pomarańczy. > Pokaż twarz albo zmień nicka na MANDARYN
Przejrzałem całe WŻ ale nic takiego nie znalazłem.....?????? Bahus
Juz wiem, skąd to samo "h". Bachus to bóg wina, a Ty chciałeś zaznaczyć swą odrębność.
Wkurzający czasem bywasz, ale tak w ogóle to dobry chłop z Ciebie. Przynajmniej tak mi się wydaje. A to Twoje ciągłe pragnienie ubóstwiania i chwalenia.. nie oszukujmy się, każdy z nas jest próżny. Myślę, że w ramach uczczenia rocznicy mógłbyś w końcu ukazać swą twarz na zdjęciu, na ten przykład.. No bo trzeba też coś dać tłumowi, a nie tylko czegoś od tłumu żądać.. Dobra, zapisz mnie na czarną listę, a co mi tam..I tak tu będę.
Użytkownik piegusowa napisał w wiadomości: > Juz wiem, skąd to samo "h". Bachus to bóg wina, a Ty chciałeś zaznaczyć > swą odrębność.Wkurzający czasem bywasz, ale tak w ogóle to dobry chłop > z Ciebie. Przynajmniej tak mi się wydaje.A to Twoje ciągłe pragnienie > ubóstwiania i chwalenia.. nie oszukujmy się, każdy z nas jest > próżny.Myślę, że w ramach uczczenia rocznicy mógłbyś w końcu > ukazać swą twarz na zdjęciu, na ten przykład..No bo trzeba też coś dać > tłumowi, a nie tylko czegoś od tłumu żądać..Dobra, zapisz mnie na czarną > listę, a co mi tam..I tak tu będę
To nie próżność....to dążenie do jedynej słusznej prawdy ....prawdę należy kochać szczególnie gdy dotyczy Bahusa przez samo "h" Bahus
Serwetki,świece,baloniki... w jakim mają być kolorze. No i najważniejsze, kto Cię na przyjęcie niespodziankę przyprowadzi. Może wtedy ujrzymy Twoje Bahusie oblicze.
Użytkownik Baśka napisał w wiadomości: > Serwetki,świece,baloniki... w jakim mają być kolorze.No i najważniejsze, kto > Cię na przyjęcie niespodziankę przyprowadzi.Może wtedy ujrzymy Twoje Bahusie > oblicze. Sam przybędę :) Bahus
...Ty przybedziesz,ja pewnie nie!Proponuje wiec abys umiescil swoja fotke tutaj,na forum!Nalezy nam sie,przeciez jestesmy Twoimi fankami...a jesli nie wkleisz fotki tutaj to znajde Cie na Naszej Klasie
Kurcze... a ja jeszcze palmowych lisci nie mam.. hmm a jestem wogole zaproszona na ta impreze?? to moze moja miotla do latania Cie powachluje.. zeby te ew. tez zaproszone, muchy.. na Tobie jednak nie siadaly
Drogi Bahusie, przyjmij ukłony, od mojej osoby oraz mej żony. Oby następne sześć lat zleciało obyś swą twarz pokazywał tu śmiało. Tyle trudu w moderację włożyłeś, więc na te ukłony sam zasłużyłeś.
17 marca obchodzę 6 rocznicę pobytu na Wielkim Żarciu.
W związku z zaistnieniem tego podniosłego i jakże oczekiwanego przez wszystkich jubileuszu, uprzejmie informuję, że jedyne słuszne na tę okoliczność gratulacje przyjmuję tutaj lub na "życzeniach okazjonalnych". Możecie mi również składać życzenia: dalszej naprawdę owocnej, doskonałej w efektach i conajmniej takiej samej jak do tej pory, ofiarnej i uwielbianej przez Was, mojej ciężkiej pracy. Przyjmę również wszelkie pochwały i podsumowania dotychczasowej działalności. Ma się rozumieć, że chodzi mi tylko o superlatywy. Wszystkie nieprzychylne opinie będę kasował.
Wasz (słynący ze skromnści)
Bahus
PS. Gdyby ktoś chciał mi wysłać jakiś drobny upominek (gotówka mile widziana) to proszę o kontakt na gg.
Hahahahaha, Bahus do 17 marca daleko, latwo zapomniec o rocznicy Wspanialego , przypominaj regularnie, conajmniej raz dziennie
Użytkownik tineczka napisał w wiadomości:

> Hahahahaha, Bahus do 17 marca daleko, latwo zapomniec o
> rocznicy Wspanialego , przypominaj regularnie, conajmniej raz
> dziennie
Nie pozwoli mi na to wrodzona skłonność i nieśmiałość
Bahus
skłonność? do piwa?
Hehe, to jeszcze sie okaze:)))
Bahus, przypominaj,,,starosc nie radosc, skleroza, moze nie zaawansowana jak narazie, ale na swaki sluczaj:)))
Zobacz a ja przegapiłam... W sobotę skończyłam 5 lat na WZ!!!
Udzielam Ci upomnienia..w tym wątku mają być gratulacje i życzenia tylko dla Bahusa !!!
Moderator
To może ja nieśmiało pospieszę z wazeliną.
Gratuluję wytrwałości.
Użytkownik CZOS napisał w wiadomości:
> To może ja nieśmiało pospieszę z wazeliną.
> Gratuluję wytrwałości.
Zapisany do kajecika...
Bahus
Eh Ty skromnisiu!!!!
Jak ty wytrzymałewś z nami tyle lat??? Moje najszczersze gratulacje!! Ile kasy mam przysłać???
SKROMNY Bahusie. Bardzo dziękujemy Ci za czas, który z nami spędziłeś. Raz nawet miałam przyjemność z Tobą na czacie. Życzę sobie - nie Tobie, byś pozostał z nami nie 6 ale następne 66 lat.
Użytkownik as napisał w wiadomości:

> SKROMNY Bahusie. Bardzo dziękujemy Ci za czas, który z nami
> spędziłeś. Raz nawet miałam przyjemność z Tobą na czacie. Życzę sobie - nie
> Tobie, byś pozostał z nami nie 6 ale następne 66 lat.
Dobrze, że nie dopisałaś trzeciej szóstki
Bahus
Drogi Bahusie ! Nareszcie doczekaliśmy się możliwości złożenia Ci gratulacji z okazji tak długotrwałego przebywania na WŻ., więc niniejszym to czynię i życzę "dalszej naprawdę owocnej , doskonałej w efektach i conajmniej takiej samej jak do tej pory, ofiarnej i uwielbianej przeze mnie Twojej ciężkiej pracy " .Wybacz że cytat nie jest dokładny, ale nie mogę przemawiać w imieniu wszystkich, lecz tylko w swoim. Tekst cytowany był tak wspaniały, że nie znalazłam lepszych słow, ktore by wyraziły to co miały wyrazić. Pozdrawiam!
Gratulacje to chyba dla nas, żeśmy tyle z Tobą wytrzymali !!
Z gotówką wstrzymam sie do wypłaty.
Pozdrowionka, CMOK!!!
To ja ide poszukac jakichs wielkich lisci palmowych...zeby miec czym Ciebie o Mistrzu wachlowac..w momencie gdy bedziesz tulezal..i odbieral zyczenia... brzuchem do gory :) Strasznie nieprzyjemnie..jak tak po kims muchy skacza :))) :P
Użytkownik Glumanda napisał w wiadomości:
> To ja ide poszukac jakichs wielkich lisci palmowych...zeby miec czym Ciebie o
> Mistrzu wachlowac..w momencie gdy bedziesz tulezal..i odbieral zyczenia...
> brzuchem do gory :) Strasznie nieprzyjemnie..jak tak po kims muchy skacza :)))
> :P
No Glumanda...muszę powiedzieć i to skromnie, że Twoja wypowiedź przypadła mi do gustu....nikt nie lubi jak po nim łażą muchy.....Zapisuję Cię w mój kajecik jako osobę bardzo pozytwnie nakręconą, no i umiejącą dostrzec niezaprzeczalne zalety Bahusa....;)
Bardzo zadowolony Bahus
U nas jak ktoś ma rocznicę , to robi balangę i zaprasza wszystkich znajomych
Bahusie, 5 marca miałam 1 rocznicę na Wż,dlaczego zapomniałeś o tym?
Bahus,Twoje poczucie humoru jest wieksze od Twojej Skromnosci
Dla mnie BOMBA
ps
Pieniadze juz wplacilam na konto,mam nadzieje,ze dojda
Użytkownik Netka Anetka napisał w wiadomości:
)
> Bahus,Twoje poczucie humoru jest wieksze od Twojej Skromnosci
> Dla mnie BOMBA
> psPieniadze juz wplacilam na konto,mam nadzieje,ze dojda
Kurcze...pewnie sobie robisz jaja....przecież ja konta bankowego jeszcze nie podałem....No nie ładnie żartować sobie z tak poważnej sprawy jaką jest JUBILEUSZ UKOCHANEGO (przez wszystkie i wszystkich) Bahusa !!!!! (no może z wyjątkiem Pampasa, który mnie nie cierpi...zresztą ze wzajemnością z mojej strony.
Twój na zawsze Bahus
"Jubileusz ukochanego"... Bahus...ja Cię jednak nie doceniałam... ;))))
Użytkownik till napisał w wiadomości:

> "Jubileusz ukochanego"... Bahus...ja Cię jednak nie doceniałam... ;))))
Skromnie (jak zawsze) przyznam..., że dużo prawdy jest w Twojej wypowiedzi.
Bahus
Twój na zawsze Bahus- ale do kajecika nie wpisales ?!
Bahusku,jaj sobie nie robie (nie smialabym)Ja tylko zachwycam sie Twoim poczuciem humoru(zreszta nie tylko w tym watku
)
Użytkownik Netka Anetka napisał w wiadomości:
> Twój na zawsze Bahus- ale do kajecika nie wpisales ?!
>
> Bahusku,jaj sobie nie robie (nie smialabym)Ja tylko zachwycam sie Twoim
> poczuciem humoru(zreszta nie tylko w tym watku )
W kajeciku ZAPISANA......!!
Bahus
bahus nie podawaj żadnego konta bankowego.Przecież Ciebie tam w Poznaniu wszyscy znają,noooo nawet ta pani co cię tak w tramwaju napierała,sam mówiłeś.Wystarczy że na kwicie bahus napiszemy i poszłooooo.
Drogi Mistrzu, Bahusie! Jestem stosunkowo młodą istotą na WŻ, dlatego nieśmiało chciałabym wyrazić podziw dla Twojej genialnej i wyjątkowej, a przede wszystkim skromnej osoby. Mogłbym słodzić Tobie przez pół nocy, ale może ustąpię miejsca innym... A co do rachunku bankowego, jutro w pracy to załatwię, a siebie zrobię pełnomocnikiem - o nic się nie martw hihi, tylko bądź z nami ;* :)
Do kajecika zapisana.....
Bahus
Ponieważ Bahus słynie z umiłowania "nektaru piwnego", to ja postaram się zapewnić skromną beczułkę tegoż nektaru, coby nasz "wszechwładny" nie zasłabł w tak ważnym i podniosłym dniu!
Problem może być z doniesieniem tej beczułki na Olimp, bo ja na diecie i mogę w połowie drogi opaść z sił....., ale mam nadzieję, że zostanę chociaż doceniona za starania.
No co Ty Kropcia.. Nektar to cos slodkiego.. a piwo jest gorzkie..bleeeee ;)
Kropcia a ja mam dla Bahusa tunike ciazowa w prezencie ,jak wypije ta beczke piwa od Ciebie ,to zalozy sobie zeby mu mackowskiego nakrylo
Bahusie..przyznaj sie..z pewnoscia..przed ta wielka impreza.. "Jubileuszu 6 letniego".. poszedles do piwnicy i pokosztowales wszystkich nalewek, ktore ta staly na specjalne okazje.. a teraz czytamy skutki picia "nalewek" :)))
Użytkownik Glumanda napisał w wiadomości:
) Nalewki są w stanie NIENARUSZONYM !!!!!
> Bahusie..przyznaj sie..z pewnoscia..przed ta wielka impreza.. "Jubileuszu 6
> letniego".. poszedles do piwnicy i pokosztowales wszystkich nalewek, ktore ta
> staly na specjalne okazje.. a teraz czytamy skutki picia "nalewek" :)))
Proszę mi tu nic nie inseminować (
Bahus
Hahaha! A niech strace - masz ode mnie w prezencie gozdzika i rajstopy!
Użytkownik nadia napisał w wiadomości:
> Hahaha! A niech strace - masz ode mnie w prezencie gozdzika i rajstopy!
Za rajstopy dziękuję...nie skorzystam....obcierają to i owo ....
Bahus
Hehe, a co Ci te rajstopy obcieraja, jajeczka??? A my cale zycie musimy sie meczyc obcieraniem,,,,
??? hihi
Użytkownik tineczka napisał w wiadomości:
> Hehe, a co Ci te rajstopy obcieraja, jajeczka??? A my cale zycie
> musimy sie meczyc obcieraniem,,,,??? hihi
Czego? Jajeczek? :D
Bahus
Jajca, brzmi lepiej?
Bahus , oswiec mnie , bo zapomnialam ,jak to sie nazywa po polsku ?
To , co wam wisi ,,,,o ile wisi, hehe,,,
z powarzaniem tineczka
Użytkownik bahus napisał w wiadomości:
> Użytkownik nadia napisał w wiadomości: > Hahaha! A niech strace - masz ode
> mnie w prezencie gozdzika i rajstopy! Za rajstopy dziękuję...nie
> skorzystam....obcierają to i owo ....Bahus
wysłałam ci 200 zł to kup sobie kalesony
och Bahusie...i tyle lat WŻetowicze z tobą się męczą ?
współczuje też biednemu Pampasowi ...
kwoty ci żadnej nie prześlę, bo sama potrzebuję , ale ..i tak cię lubię
jasia
Użytkownik jasia napisał w wiadomości:
> och Bahusie...i tyle lat WŻetowicze z tobą się męczą ?
> współczuje też biednemu Pampasowi ...
> kwoty ci żadnej nie prześlę, bo sama potrzebuję , ale ..i tak cię lubię
> jasia
No tak ...zgadzam się, Pampasowi należy wspólczuć......
Oooo jak milo - przyjmij moje gratulacje bahusie - poki co - wirtualne. I zamelduj nam gdzie i kiedy ogranizujesz impreze jubileuszowa???
Czujemy sie zaproszeni.
moje..gratulacje..podaj mi numer konta..bo chcęCi przesłać taką większa sumkę...pozdrawiam cieplutko..
Ania.!
Wysoka Ekselencjo Bahusie!
Niesmialo skladam Ci, oczywiscie z wielkim szacunkiem i wdzekiem zyczenia i gratulacje z powodu az tak dlugiej wspolwladzy na WZ.
Gratuluje Ci z powodu wysmienitego orszaku ktory Cie zawcze wspiera, chwali i oczywiscie podziwia.
Bahusie kochany ja tez pragnę się podlizać i składam ci najlepsze życzenia z okazji Dnia Mężczyzny, który dzisiaj przypada.
To może i ja coś od siebie.. Czy pracujesz ofiarnie i owocnie, czy nie,czy Cię chwalą, czy ganią - dobrze ,że jesteś.
P.S. Upiekłam dla Ciebie tort. Był pyszny :D Pozdrawiamy
Mądrość Bahusa
rzeka szeroka,
w ciężkich turbinach
przetacza wody,
płynąc wysiewa
pszenicę w tundrach,
zalesia stepy,
stawia ogrody.
W gmachu imperium strop się ugina
pękła kolumna.
Wstępuje z głębin
mądrość Bahusa,
rzeka podskórna.
Bahusie, specjalnie za Tobą powędrowałam na WŻ, za Tobą powędrowałam do Poznania. Za Tobą pójdę wszędzie...
Prowadź Bahusie!
Piekne !
Cieszę się, że potrafisz tak pięknie obnażyć i opisać najprawdziwszą prawdę* (bądź co bądź). Do kajecika....
Bahus
* Dorota za płota ma tutaj przykład na "najprawdziwszą prawdę" oraz na "jedynie słuszną prawdę" (to do wątku o prawdzie)
Wg Arystotelesa prawda to zgodność z rzeczywistością. Więc jesli Duniasza jest w Poznaniu, jest na wż, to chyba jednak najprawdziwsza prawda...:)...
Użytkownik Pola42 napisał w wiadomości:
> Wg Arystotelesa prawda to zgodność z rzeczywistością. Więc jesli Duniasza jest
> w Poznaniu, jest na wż, to chyba jednak najprawdziwsza prawda...:)...
Zapomniałeś jeszcze o tym, że pójdzie za mną wszędzie....a to słuszna prawda.
Bahus
..wolałam tę częśc pominąć ;D
..milczeniem ;)
Cymesik, po prostu cymesik! Jak Ci się ten Bahus odwdzięczy za dziełko i czy da radę?!
Pewnie już wylewa łzy szczęścia, nawadniając okoliczne tereny, urzyźniającą solanką moderatora - Pańskie oko, i tak dalej... hihi
Coś mało wpisujących tu widzę...a pragnę powiadomić, że założyłem też drugi kajecik z czarną okładką...
Bahus
Bahus, proponuję Ci zmianę nicka, dość się już naoglądałem tych pomarańczy. Pokaż twarz albo zmień nicka na MANDARYN
Użytkownik lajan napisał w wiadomości:
> Bahus, proponuję Ci zmianę nicka, dość się już naoglądałem tych pomarańczy.
> Pokaż twarz albo zmień nicka na MANDARYN
Przejrzałem całe WŻ ale nic takiego nie znalazłem.....??????
Bahus
I bardzo dobrze, więc możesz zmienić
Juz wiem, skąd to samo "h". Bachus to bóg wina, a Ty chciałeś zaznaczyć swą odrębność.
Wkurzający czasem bywasz, ale tak w ogóle to dobry chłop z Ciebie. Przynajmniej tak mi się wydaje.
A to Twoje ciągłe pragnienie ubóstwiania i chwalenia.. nie oszukujmy się, każdy z nas jest próżny.
Myślę, że w ramach uczczenia rocznicy mógłbyś w końcu ukazać swą twarz na zdjęciu, na ten przykład..
No bo trzeba też coś dać tłumowi, a nie tylko czegoś od tłumu żądać..
Dobra, zapisz mnie na czarną listę, a co mi tam..I tak tu będę.
Użytkownik piegusowa napisał w wiadomości:

> Juz wiem, skąd to samo "h". Bachus to bóg wina, a Ty chciałeś zaznaczyć
> swą odrębność.Wkurzający czasem bywasz, ale tak w ogóle to dobry chłop
> z Ciebie. Przynajmniej tak mi się wydaje.A to Twoje ciągłe pragnienie
> ubóstwiania i chwalenia.. nie oszukujmy się, każdy z nas jest
> próżny.Myślę, że w ramach uczczenia rocznicy mógłbyś w końcu
> ukazać swą twarz na zdjęciu, na ten przykład..No bo trzeba też coś dać
> tłumowi, a nie tylko czegoś od tłumu żądać..Dobra, zapisz mnie na czarną
> listę, a co mi tam..I tak tu będę
To nie próżność....to dążenie do jedynej słusznej prawdy ....prawdę należy kochać szczególnie gdy dotyczy Bahusa przez samo "h"
Bahus
Serwetki,świece,baloniki... w jakim mają być kolorze.
No i najważniejsze, kto Cię na przyjęcie niespodziankę przyprowadzi.
Może wtedy ujrzymy Twoje Bahusie oblicze.
Użytkownik Baśka napisał w wiadomości:
> Serwetki,świece,baloniki... w jakim mają być kolorze.No i najważniejsze, kto
> Cię na przyjęcie niespodziankę przyprowadzi.Może wtedy ujrzymy Twoje Bahusie
> oblicze.
Sam przybędę :)
Bahus
...Ty przybedziesz,ja pewnie nie!Proponuje wiec abys umiescil swoja fotke tutaj,na forum!Nalezy nam sie,przeciez jestesmy Twoimi fankami...a jesli nie wkleisz fotki tutaj to znajde Cie na Naszej Klasie
Bahusie, a po czym cię rozpoznamy?
Nie mysł, że wtopisz sie w tłum i bedziesz sluchał i podsluchiwał co inni o tobie mówią...
Użytkownik bahus napisał w wiadomości:
no to nic nie napiszę bo skasujesz 

> 17 marca obchodzę 6 rocznicę pobytu na Wielkim Żarciu.
> ...........................
Wszystkie
> nieprzychylne opinie będę kasował. Wasz (słynący ze skromnści) Bahus
Pragnę przypomnieć, że to już jutro !!!!!!!!!
Bahus
Kurcze... a ja jeszcze palmowych lisci nie mam.. hmm a jestem wogole zaproszona na ta impreze??
to moze moja miotla do latania Cie powachluje.. zeby te ew. tez zaproszone, muchy.. na Tobie jednak nie siadaly
No Bahusie skoro 17 marca to ja rozumiem, że główne uroczystości połączysz z zielonym piwem i nie tylko
To przecież dzien Świętego Patryka
Drogi Bahusie, przyjmij ukłony,
od mojej osoby oraz mej żony.
Oby następne sześć lat zleciało
obyś swą twarz pokazywał tu śmiało.
Tyle trudu w moderację włożyłeś,
więc na te ukłony sam zasłużyłeś.
Od nas tez przyjmij gratulacje drogi Bahusie
...i niech Cie nie opuszcza Twoja skromnosc oraz poczucie humoru
Wszystkim bardzo dziękuję....;)
Bahus
WITAJ Bahusie