Kochane Żarłoczki - Smakosia nasza niestety nie ma dostępu do netu i bardzo tęskni za WuŻetem i Żarłoczkami ... Niestety Smakosia musi się poddać dłuższemu leczeniu , ale ma nadzieję ,że już niedługo będzie ponownie z NAMI -Żarłokami .... Narazie za moim pośrednictwem Emilka bardzo dziękuje za całe ciepło , życzliwość i wszystkie serdeczności otrzymane od Was - ........ pisze : Uściskaj wszystkie Żarłoczki. Trzymajcie się ciepło . Buziaki .
Tak więc ściskam Was wszystkich i każdego z osobna - Elek
My również mamy nadzieję że wkrótce znów będzie z nami!!! Jeszcze więcej serdeczności i ciepłych myśli w JEJ stronę wysyłam teraz ekspresem i każdego dnia!!!!!!!!
O , jaka mila wiadomosc!!! Smakosiu, wszystkie dobre fluidy na calym swiecie sle do Ciebie! Wracaj kochane slonce WZ-tu do nas , nawet nie mysl, ze sie wymyskasz z obowiazkow pisania kazdego dnia tutaj. Cieplosci sle tineczka
My też stęsknieni już bardzo za naszą Smakosią. Ale możemy nieustawać w wysiłkach pisania na forum ciekawych historyjek, które później będzie musiała przeczytać - wszystkie co do jednej!
Dziękujemy za wieści... Smakosiu, wszystkiego dobrego, szybkiego powrotu do formy no i powrotu do nas !!! Przesyłam moc gorących myśli i ściskaczy... trzymaj się mocno i cieplutko !
Dziekuje za tego golabka.bie znam smakosi osobiscie ale cala moja rodzina bardzo ceni jej przepisy.Pozdrawiam ja i zycze szybkiego powrotu do zdrowia:)
Gołąbek od Smakosi :)
, ale ma nadzieję ,że już niedługo będzie ponownie z NAMI -Żarłokami ....
i każdego z osobna
- Elek
Kochane Żarłoczki - Smakosia nasza niestety nie ma dostępu do netu i bardzo tęskni za WuŻetem i Żarłoczkami ... Niestety Smakosia musi się poddać dłuższemu leczeniu
Narazie za moim pośrednictwem Emilka bardzo dziękuje za całe ciepło , życzliwość i wszystkie serdeczności otrzymane od Was - ........ pisze : Uściskaj wszystkie Żarłoczki. Trzymajcie się ciepło . Buziaki .
Tak więc ściskam Was wszystkich
Ja również gorąco ściskam Smakosię i życzę szybkiego powrotu do zdrowia i do nas żarłoczków.
Wracaj szybko!!!
Moc ciepłych pozdrowień i buziaków prześlij Elu Śmakosi i życz jej szybkiego powrotu do zdrowia.
My również mamy nadzieję że wkrótce znów będzie z nami!!! Jeszcze więcej serdeczności i ciepłych myśli w JEJ stronę wysyłam teraz ekspresem i każdego dnia!!!!!!!!
Przekaż Smakosi mnóstwo buziaków i życzenia szybciutkiego powrotu do zdrowia.
O , jaka mila wiadomosc!!!
Smakosiu, wszystkie dobre fluidy na calym swiecie sle do Ciebie!
Wracaj kochane slonce WZ-tu do nas , nawet nie mysl, ze sie wymyskasz z obowiazkow pisania kazdego dnia tutaj.
Cieplosci sle
tineczka
Uffffff.... nareszcie!
My też stęsknieni już bardzo za naszą Smakosią.
Ale możemy nieustawać w wysiłkach pisania na forum ciekawych historyjek, które później będzie musiała przeczytać - wszystkie co do jednej!
Szybkiego powrotu do zdrowia . uściski i całuski.
Usciski i pozdrowienia dla Smakosi z zyczeniami szybkiego powrotu do zdrowia! :)))
Jak najszybszego powrotu do zdrowia, no i oczywiście do Nas tutaj życzę!!! No i ogrom buziaków i uścisków przesyłam!!
dziękuję za wieści:)) też ślę uściski dla Emilki
No to scisnij i wykochajaj od nas z powrotem!
Jeju, dzięki za wieści...
Ściskam i ...
właściwie to nie wiem, co napisać...
Dziękujemy za wieści...
Smakosiu, wszystkiego dobrego, szybkiego powrotu do formy no i powrotu do nas !!!
Przesyłam moc gorących myśli i ściskaczy...
trzymaj się mocno i cieplutko !
Dziekuje za tego golabka.bie znam smakosi osobiscie ale cala moja rodzina bardzo ceni jej przepisy.Pozdrawiam ja i zycze szybkiego powrotu do zdrowia:)
Moc goracych pozdrowień i szybkiego powrotu do zdrowia dla Smakosi :-)))