Z okazji Święta życzę każdemu mężczyżnie: -Kobiety- tylko tej najfajniejszej -Ciastek-tylko tych najsłodszych -Samochodów-tylko tych najszybszych -Zabaw-tylko najweselszych -Przygód-tylko najciekawszych
Zgadza się! Dzisjaj jest Dzień Mężczyzn. Trąbią o tym cały czas w programie Dzień Dobry TVN, który właśnie oglądam. Mężczyźni Wszystkiego Najlepszego!!!!!
Wszystkiego Najlepszego MIli Panowie !!! Z Wami czasem ciężko, bez Was jeszcze ciężej, życie bez Waszej obecności na dłuższą metę nie ma większego sensu.
Wszystkiego najlepszego z okazji Dnia Mezczyzny dla wszystkich panow w tym kawalerow, zonatych, dzieciatych,wdowcow..... Zyjcie nam panowie dlugo i szczesliwie, bo Wasza pomoc jest bezcenna ( cokolwiek to znaczy ) :)))
Czy ktoś coś słyszał na ten temat?
Dzień chłopaka z tego co wiem jest 30 września. a o dniu mężczyzn nic mi nie wiadomo:)
Ja jako jeden z zainteresowanych odpowiem:) Dziś faktycznie jest Dzień Mężczyzny. Sam się dowiedziałem przez przypadek jakiś miesiąc temu.
Z okazji Święta życzę każdemu mężczyżnie:
-Kobiety- tylko tej najfajniejszej
-Ciastek-tylko tych najsłodszych
-Samochodów-tylko tych najszybszych
-Zabaw-tylko najweselszych
-Przygód-tylko najciekawszych
No ja dziiękuję bardzo za życzenia:)
Zgadza się! Dzisjaj jest Dzień Mężczyzn. Trąbią o tym cały czas w programie Dzień Dobry TVN, który właśnie oglądam.
Mężczyźni Wszystkiego Najlepszego!!!!!
Ooooo!! To ja też się przyłączam do życzeń, dużo uśmiechu na codzień i będźcie bardziej wyrozumiali dla kobiet!!
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO WSZYSTKIM PANOM
Użytkownik kwiatek09 napisał w wiadomości:

> Czy ktoś coś słyszał na ten temat?
To dość poważny problem techniczny
Tak, dzisiaj jest dzień mężczyzny, życzonka dla wszystkich panów
Wszystkiego Najlepszego MIli Panowie !!!
Z Wami czasem ciężko, bez Was jeszcze ciężej, życie bez Waszej obecności na dłuższą metę nie ma większego sensu.
Tak. Dzisiaj jest Międzynarodowy Dzien Mężczyzn. Obchodzony od 1999 roku.
Ja od rana słysze o tym w rmf fm.
W takim razie Panowie wszystkiego najlepszego w dniu Waszego święta :)
Kolejny komercyjny ''bubel ''!! Mój męzczyzna ma 365 takich dni .!! Heheeheh
Wszystkiego najlepszego z okazji Dnia Mezczyzny dla wszystkich panow w tym kawalerow, zonatych, dzieciatych,wdowcow..... Zyjcie nam panowie dlugo i szczesliwie, bo Wasza pomoc jest bezcenna ( cokolwiek to znaczy ) :)))
No niech im..będzie..STO LAT panowie..za wasze zdrowie..!!!
Wszystkiego najlepszego dla wszystkich kochanych panów:)
Wszystkim Panom na WŻ : 100lat, 100lat, 100lat...niech zyją, żyją nam...
Dla wszystkich panów Wszystkiego najlepszego.
Basiu, co nam te kufle tak do głowy przyszły ?