Jestem troszke mało obyta w forach, jeszcze nigdy w żadnym sie nie wypowiadałam. Mam nadzieję że nie bedzie tego aż tak widac:) Trafiłam tu za ''delikatna'' namową mojej ciociuni stałej ''Żarłaczki'' , wiec jeśli moja obecność tutaj przyniesie w moim odchudzaniu takie efekty jak u niej (''takie'' czyli fenomenalne) to z radością ujawnię jej nik:):D A puki co witam wszystkich bardzo cieplutko:)
Jestem troszke mało obyta w forach, jeszcze nigdy w żadnym sie nie wypowiadałam. Mam nadzieję że nie bedzie tego aż tak widac:) Trafiłam tu za ''delikatna'' namową mojej ciociuni stałej ''Żarłaczki'' , wiec jeśli moja obecność tutaj przyniesie w moim odchudzaniu takie efekty jak u niej (''takie'' czyli fenomenalne) to z radością ujawnię jej nik:):D A puki co witam wszystkich bardzo cieplutko:)
Witaj Kaczuszko!! Ja się tu nie odchudzam - wręcz przeciwnie po takich pysznościach... Baw się tu dobrze i gotuj zdrowo i smacznie!
Witaj Kaczuczko, baw sie dobrze, gotuj, piecz,chudnij i rób same przydatne rzeczy !
Pozdrawiamy !
Sprytny nick :) Witaj wśród lubiących jeść, gotować, piec, smażyć i gadać bez końca
Witaj
Witam serdecznie!:)
Witaj!! milego przebywania na Wielkim Żarciu...
Witaj serdecznie
Jejuu jak fantastycznie:) Jestem tu chwilke i juz tyle powitan:) Juz lubie Wielkie Żarelko:)
Witaj i gotuj razem z nami:)
jedni niech...chudną ..a drudzy tyją..!!
Zycze sukcesow!!!
Cześć:)
Witaj Kaczuszko, jak wejdziesz na nasze przepisy, to Ci się odechce odchudzać!!! Nie ma to jak pyszności na WŻ!!!!!!!!!pozdrawiam
Witam Kaczuszko.Życzę miłej zabawy a i odchudając się można dobrze zjeść.Życzę powodzenia i pozdrawiam
Witam i baw się dobrze
Każdy kiedyś zaczynał.
A z tym odchudzaniem to .... Temat do przemyślenia .
.Kochanego ciała nigdy nie za wiele hi.hi.hi
Witaj!!!