Od jakiegos czasu na glownej stronie WZ po prawej stronie pojawilo sie fajne miejsce na cytaty, przyslowia, powiedzenia....etc... Bardzo mi sie to podoba, bo czesto sie zmieniaja i mozna wiele sobie przypomniec przyslow z dawnych lat,ale i wiele poznac nowych :) Jesli to sprawka moderatorow to serdecznie dziekuje :)))
A prosiem, prosiem, ślęczałam na nimi więcej niż ładnych parę godzin. Następnie nasza zdolna rysowniczka wzbogaciła je o wiosenny wygląd, a Pampas umożliwił pomysłowi latanie po stronie. Toteż się potrójnie cieszymy :) W planach dalsze przeobrażenia aforyzmów, tylko najpierw musimy sobie wiaderko czasu załatwić :)
Spokojnie Wkn, czekamy,,,, Rzym nie zbudowano w trzy dni:) Robicie dobra robote i strona coraz ciekawsza, a w miedzy czasie jak beda potrzebne atrakcje , to zawsze moge cos naplatac i zaraz bedzie wesolo:)))
Użytkownik Wkn napisał w wiadomości: > A prosiem, prosiem, ślęczałam na nimi więcej niż ładnych parę godzin. > Następnie nasza zdolna rysowniczka wzbogaciła je o wiosenny wygląd, a Pampas > umożliwił pomysłowi latanie po stronie. Toteż się potrójnie cieszymy :) > W planach dalsze przeobrażenia aforyzmów, tylko najpierw musimy sobie > wiaderko czasu załatwić :)
Hola, hola...ze wszystkim się zgadzam poza tym, że Pampas coś tam umożliwił. On raczej nigdy nic nie umożliwia (coś o tym wiem ) Bahus
Pomidory i oregano czynią potrawę włoską, wino i estragon francuską. Kwaśna śmietana zamienia ją w potrawę rosyjską, a cytryna i cynamon w grecką. Sos sojowy zamienia jedzenie w danie chińskie, a czosnek czyni je smacznym.
Alice May Brock To mi sie tak spodobalo,ze musialam sobie od razu zapisac ;)
Od jakiegos czasu na glownej stronie WZ po prawej stronie pojawilo sie fajne miejsce na cytaty, przyslowia, powiedzenia....etc... Bardzo mi sie to podoba, bo czesto sie zmieniaja i mozna wiele sobie przypomniec przyslow z dawnych lat,ale i wiele poznac nowych :) Jesli to sprawka moderatorow to serdecznie dziekuje :)))
A prosiem, prosiem, ślęczałam na nimi więcej niż ładnych parę godzin. Następnie nasza zdolna rysowniczka wzbogaciła je o wiosenny wygląd, a Pampas umożliwił pomysłowi latanie po stronie. Toteż się potrójnie cieszymy :) W planach dalsze przeobrażenia aforyzmów, tylko najpierw musimy sobie wiaderko czasu załatwić :)
Spokojnie Wkn, czekamy,,,, Rzym nie zbudowano w trzy dni:)
Robicie dobra robote i strona coraz ciekawsza, a w miedzy czasie jak beda potrzebne atrakcje , to zawsze moge cos naplatac i zaraz bedzie wesolo:)))
A ja widziałam prawie wszystkie a własnie Kraszewskiego nie moge "wyłapać " :(
Użytkownik Wkn napisał w wiadomości:

> A prosiem, prosiem, ślęczałam na nimi więcej niż ładnych parę godzin.
> Następnie nasza zdolna rysowniczka wzbogaciła je o wiosenny wygląd, a Pampas
> umożliwił pomysłowi latanie po stronie. Toteż się potrójnie cieszymy :)
> W planach dalsze przeobrażenia aforyzmów, tylko najpierw musimy sobie
> wiaderko czasu załatwić :)
Hola, hola...ze wszystkim się zgadzam poza tym, że Pampas coś tam umożliwił. On raczej nigdy nic nie umożliwia (coś o tym wiem )
Bahus
świetnym pomysłem są te cytaty!! rewelacja....
Odbieram jakąś gorycz ? Czy mi się wydaje ?
Oj Bahusie, umożliwia, umożliwia...umożliwił, że jesteś moderatorem
I mnie sie podoba , wogóle stronka "robi sie" coraz ładniejsza:))
Pomidory i oregano czynią potrawę włoską, wino i estragon francuską. Kwaśna śmietana zamienia ją w potrawę rosyjską, a cytryna i cynamon w grecką. Sos sojowy zamienia jedzenie w danie chińskie, a czosnek czyni je smacznym.
To mi sie tak spodobalo,ze musialam sobie od razu zapisac ;)