Forum

Rozmowy wolne i frywolne

Pampasie jesteś WIELKI!!!

• Autor: ekkore Data: 2009-03-11 19:01:12

Dzięki stokrotne za powrót starego forum. Za możliwość wyboru! Każdy ma tak jak lubi. Nie wiem czy ta szara ramka z tytułem wątku,  jest na stałe - ale wygląda bardzo fajnie

• Autor: Pola42 Data: 2009-03-11 19:11:25

Pampas na prezydenta !

• Autor: Wkn Data: 2009-03-11 19:23:36

No to już napiszę, ponieważ Pampas stwierdził z uśmiechem, że nie będzie się chwalił na forum swoim wyczynem. Jeszcze wczoraj aktualna była wersja, że albo szybko i bez opcji wyświetl pojedynczą wiadomość albo z możliwością jej włączenia lecz na slimaczącym się niemożebnie forum.
    Siedział biedak nad problemem cały dzień, ale wysiedział co trzeba. Również bardzo się cieszę, choć z opcji jednej wiadomości nie korzystam, bo zwyczajnie nie lubię :)

Pojawiła się jeszcze nowość absolutnie nowa. Rzecz pewnie mało kto zauważył, ale...
    ... można teraz przenosić się bezpośrednio do wiadomości, do której odpowiedź się czyta, klikając w numerek w prawym górnym rogu wiadomości.
    Na przykład tutaj: http://wielkiezarcie.com/forum_watek.php?id=238494&post=238494&offset=0
    Shaera w wiadomości nr 50 odpowiedziała Ekkore, która założyła wątek. Będąc w wiadomości Shaery, klikamy w cyferkę 1 w prawym górnym rogu tej właśnie wiadomości i ciach... przerzuca nas do postu nadrzędnego.

• Autor: ekkore Data: 2009-03-11 19:25:48

Na to bym nigdy sama nie wpadła - ale fakt działa. Przetestowałm.
    Dzięki i za to

• Autor: aloiram Data: 2009-03-11 19:30:47

Faktycznie funkcja super!!! Nie wiem jednak co jest u mnie grane, bo działa jedynie w Operze, a na IE, wcale nie mam "tych cyferek" w prawym górnym rogu...

• Autor: tineczka Data: 2009-03-11 19:57:04

ja tez nie mam, i jeszcze nowe zaskoczenie,bo watek u mnie wyglada tak:
    mam IE, hehe

• Autor: tineczka Data: 2009-03-11 20:42:46

i tak i tak, nic nie moge czytac:)

Przejdź do pełnej wersji serwisu