Dzięki stokrotne za powrót starego forum. Za możliwość wyboru! Każdy ma tak jak lubi. Nie wiem czy ta szara ramka z tytułem wątku, jest na stałe - ale wygląda bardzo fajnie
No to już napiszę, ponieważ Pampas stwierdził z uśmiechem, że nie będzie się chwalił na forum swoim wyczynem. Jeszcze wczoraj aktualna była wersja, że albo szybko i bez opcji wyświetl pojedynczą wiadomość albo z możliwością jej włączenia lecz na slimaczącym się niemożebnie forum. Siedział biedak nad problemem cały dzień, ale wysiedział co trzeba. Również bardzo się cieszę, choć z opcji jednej wiadomości nie korzystam, bo zwyczajnie nie lubię :)
Pojawiła się jeszcze nowość absolutnie nowa. Rzecz pewnie mało kto zauważył, ale... ... można teraz przenosić się bezpośrednio do wiadomości, do której odpowiedź się czyta, klikając w numerek w prawym górnym rogu wiadomości. Na przykład tutaj: http://wielkiezarcie.com/forum_watek.php?id=238494&post=238494&offset=0 Shaera w wiadomości nr 50 odpowiedziała Ekkore, która założyła wątek. Będąc w wiadomości Shaery, klikamy w cyferkę 1 w prawym górnym rogu tej właśnie wiadomości i ciach... przerzuca nas do postu nadrzędnego.
Faktycznie funkcja super!!! Nie wiem jednak co jest u mnie grane, bo działa jedynie w Operze, a na IE, wcale nie mam "tych cyferek" w prawym górnym rogu...
Dzięki stokrotne za powrót starego forum. Za możliwość wyboru! Każdy ma tak jak lubi. Nie wiem czy ta szara ramka z tytułem wątku, jest na stałe - ale wygląda bardzo fajnie
Pampas na prezydenta !
No to już napiszę, ponieważ Pampas stwierdził z uśmiechem, że nie będzie się chwalił na forum swoim wyczynem. Jeszcze wczoraj aktualna była wersja, że albo szybko i bez opcji wyświetl pojedynczą wiadomość albo z możliwością jej włączenia lecz na slimaczącym się niemożebnie forum.
Siedział biedak nad problemem cały dzień, ale wysiedział co trzeba. Również bardzo się cieszę, choć z opcji jednej wiadomości nie korzystam, bo zwyczajnie nie lubię :)
Pojawiła się jeszcze nowość absolutnie nowa. Rzecz pewnie mało kto zauważył, ale...
... można teraz przenosić się bezpośrednio do wiadomości, do której odpowiedź się czyta, klikając w numerek w prawym górnym rogu wiadomości.
Na przykład tutaj: http://wielkiezarcie.com/forum_watek.php?id=238494&post=238494&offset=0
Shaera w wiadomości nr 50 odpowiedziała Ekkore, która założyła wątek. Będąc w wiadomości Shaery, klikamy w cyferkę 1 w prawym górnym rogu tej właśnie wiadomości i ciach... przerzuca nas do postu nadrzędnego.
Na to bym nigdy sama nie wpadła - ale fakt działa. Przetestowałm.
Dzięki i za to
Faktycznie funkcja super!!! Nie wiem jednak co jest u mnie grane, bo działa jedynie w Operze, a na IE, wcale nie mam "tych cyferek" w prawym górnym rogu...
ja tez nie mam, i jeszcze nowe zaskoczenie,bo watek u mnie wyglada tak:
mam IE, hehe
i tak
i tak
, nic nie moge czytac:)