Forum

Pomysł czy Problem?

Chyba potrzebuję ratunku

• Autor: agik Data: 2009-03-11 21:18:05

Nie moge czytać forum... Wątki mi "wyjeżdżają" z ramki... od góry i od dołu... Jak jest krótki temat- to jeszcze pół biedy- bo zaczyna się w miejscu, gdzie zaczynał się jeszcze rano, a w dół wyjeżdża na zielone pole- da radę przeczytać... ale jak odpowiedzi jest juz kilka- to zaczyna sie na banerze- poprzez pasek "cała polska czyta dzieciom", ramkę z "piórnikiem"...  Boczny suwak pola forum- nie działa...
    Bardzo długie watki ( np kawiarenka)- wiadomości kończą się na wiadomości 7... ;( reszta jest nieczytelna...

Nie wiem czy to ważne, ale mam przeglądarkę Irternet Explorer...

Przepraszam, jeśli powielam problem i zakładam nowy watek na ten sam temat, ale nie moge doczytać... :(

Albo cos zepsułam? u siebie?
    Albo coś źle robie ( jest taka możliwość, bo jestem istotą uposledzoną informatycznie.

• Autor: ekkore Data: 2009-03-11 21:21:32

Sądzę, że w IE nie wszystko jeszcze jest dopracowane, trzeba czekać. Ja mam mozillę - wszystko działa jak trzeba.
    W IE prawe okno mam poniżej lewego, a funkcje wybory choć są - to i tak nic nie zmieniają

• Autor: anboku Data: 2009-03-11 21:39:33

To tak samo jak u mnie- też w IE. Ale teraz i tak jest lepiej niż koło południa. Może przez to, że znowu można czytać po jednej wiadomości...

• Autor: Zośka Data: 2009-03-11 22:43:31

nie tak dawno miałam różnego rodzaju problemy z IE.........ale się skończyły!!! W ogóle internet działa szybko, bez błędów na stronie i nie ma przerw w działaniu. Jedyne, co zmieniło się to DOSTAWCA USŁUGI - pożegnaliśmy tepsę, powitaliśmy netię......i nagle wszystko gra, czego i Wam  Żarłokom życzę!

• Autor: ekkore Data: 2009-03-12 07:10:45

Nie ciesz się tak z powodu Neti - ja pół roku "walczyłam", no powiedzmy co miesiąc dzwoniłam do nich aż wszystko było zgodnie z umową. Fakt, że wszystko się miło załatwiało. Tylko ile można. No i niestety - w Tepsie miałam DSL - łącze stabilne, choć wolniejsze, w Neti mam ich neostradę - łącze bardzo niestabilne, co chwilę gubiące połączenie. Do tego to zmienne IP...już kilka razy trafiliśmy na zablokowane - a wtedy nic nie działa. Ale DSL po okresie umownym był strasznie drogi, a neostrada w Neti tańsza niż w TP.

• Autor: anna702 Data: 2009-03-11 21:32:23

Agik ja tez dzisiaj po raz pierwszy spotkalam sie z tym problemem, czesc forum bylo poza granicami szaty graficznej, wczesniej tego nie bylo :(

• Autor: olusia1 Data: 2009-03-11 21:44:18

u mnie tez tak jest ze wiadomosci zjezdzaja na zielone pole

• Autor: kwiatek09 Data: 2009-03-11 21:50:33

To chyba ostatnie podrygi WŻ,bo mam też problemy techniczne

• Autor: till Data: 2009-03-11 22:05:02

Cieszę się, że to u wszystkich z IE, a nie tylko u mnie...  
    Rozmawiałam z Pampasem. Będzie dobrze. Za chwilę oczywiście.

• Autor: Aleksandra1973 Data: 2009-03-11 23:24:52

Masakra,u mnie to samo.Nie dosc ,ze na tym zielonym polu sie zle czyta,to jeszcze jak chce kliknac w drzewku na wiadomosci nieprzeczytane ,badz obojetnie jaka osobe to mi sie wszystko rozjezdza,chcialam wstawic zdjecie jak u mnie to wyglada,ale niestety nie mozna.

• Autor: Aleksandra1973 Data: 2009-03-11 23:42:55

Teraz mi sie udalo wstawic zdjecia,wczesniej nawet wiadomosci nie moglam napisac.No wlasnie tak u mnie wyglada jak na obrazkach,niestety nie da sie tego czytac.

• Autor: jasia Data: 2009-03-12 00:27:42

nic nie moge przeczytać, czy ktos coś tu rozumie...
    rano było ok, ale teraz....nic nie kapuję

Przejdź do pełnej wersji serwisu