Chciała bym by na stronie zaistniała możliwość wysłania widomości do moderatorów by nie zaśmiecać forum np by przenieść jakiś przepis lub usunąć komentarz pod przepisem jeżeli pisząc go sie ktos pomylił lub chciał sie na kogoś poskarżyć. Jeżeli ktos miał by do nich jakąś prosbę by mógł do nich bespośrednio napisać. Coś w rodzaju wiadomości prywatnej. Wiem, że można by ewentualnie pisac na meila ale nie każdy chce pisac ze swojego meila do obcych ludzi.
Nie bardzo rozumiem- " Wiem, że można by ewentualnie pisac na meila ale nie każdy chce pisac ze swojego meila do obcych ludzi." Korzystać ze strony chcemy,a tak poza tym,to obcy ludzie?Nie masz poczucia jakiejś więzi ? I nie chodzi mi tylko o moderatorów,ale i użytkowników.
Nie do końca mnie zrozumiałaś. Owszem jakas więź jest. Jednak nie każdy chce by jego meil krążył gdzieś. Chodzi w szególności o spam i wirusy. O tym, że jest taka możliwość na dole strony nie wiedziałam.
Nie zwracałam na to uwagi ale teraz to wiem, że była od dawna jeżeli nie zawsze. Tylko nie wiem dlaczego niektórzy pisza by moderator odezwał sie do nich np na gg albo prosza na forum o likwidację konta zamiast zrobić to dyskretnie i cicho.
Widocznie lubią. Moderator to taki twór, który powinien być przyzwyczajony nawet do najdziwniejszego traktowania siebie :) A co do spamów i podobnych rzeczy, to oczywiście Wielkie Żarcie nie przekazuje osobom trzecim adresów mailowych itp. Traktujemy bardzo poważnie ustawę o ochronie danych osobowych i mail, numer gadu gadu, telefonu czy imię lub nazwisko są widoczne na stronie tylko i wyłącznie, jeśli sam użytkownik je udostępni!
Daj spokój, wszystko jest w najlepszym porządku. Przynajmniej dzięki temu pytaniu dowiedziałaś się, że od wieków na dole strony wisi sobie link do formularza kontaktowego. Może parę innych osób też przy okazji go dostrzegło :)
Chciała bym by na stronie zaistniała możliwość wysłania widomości do moderatorów by nie zaśmiecać forum np by przenieść jakiś przepis lub usunąć komentarz pod przepisem jeżeli pisząc go sie ktos pomylił lub chciał sie na kogoś poskarżyć. Jeżeli ktos miał by do nich jakąś prosbę by mógł do nich bespośrednio napisać. Coś w rodzaju wiadomości prywatnej. Wiem, że można by ewentualnie pisac na meila ale nie każdy chce pisac ze swojego meila do obcych ludzi.
przecież jest - na dole strony masz napisz do nas
Nie bardzo rozumiem- " Wiem, że można by ewentualnie pisac na meila ale nie każdy chce pisac ze swojego meila do obcych ludzi."
Korzystać ze strony chcemy,a tak poza tym,to obcy ludzie?Nie masz poczucia jakiejś więzi ? I nie chodzi mi tylko o moderatorów,ale i użytkowników.
Nie do końca mnie zrozumiałaś. Owszem jakas więź jest. Jednak nie każdy chce by jego meil krążył gdzieś. Chodzi w szególności o spam i wirusy. O tym, że jest taka możliwość na dole strony nie wiedziałam.
ona jest od zawsze, o ile ja pamiętam przeszła wszystkie metamorfozy strony nie znikając ze swojego miejsca
Nie zwracałam na to uwagi ale teraz to wiem, że była od dawna jeżeli nie zawsze. Tylko nie wiem dlaczego niektórzy pisza by moderator odezwał sie do nich np na gg albo prosza na forum o likwidację konta zamiast zrobić to dyskretnie i cicho.
Widocznie lubią. Moderator to taki twór, który powinien być przyzwyczajony nawet do najdziwniejszego traktowania siebie :)
A co do spamów i podobnych rzeczy, to oczywiście Wielkie Żarcie nie przekazuje osobom trzecim adresów mailowych itp. Traktujemy bardzo poważnie ustawę o ochronie danych osobowych i mail, numer gadu gadu, telefonu czy imię lub nazwisko są widoczne na stronie tylko i wyłącznie, jeśli sam użytkownik je udostępni!
Nie mam, żadnych wątpliwości co do przestrzegania praw o ochronie danych osobowych użytkowników. Piszę by ktoś mnie o to przypadkiem nie posądził.
Temat można usunąć.
Daj spokój, wszystko jest w najlepszym porządku. Przynajmniej dzięki temu pytaniu dowiedziałaś się, że od wieków na dole strony wisi sobie link do formularza kontaktowego. Może parę innych osób też przy okazji go dostrzegło :)