Forum

Galeria

Piękny widok za oknem... ;P

• Autor: Wkn Data: 2009-03-15 22:55:22

Tyle u mnie dzisiaj było widać :D
    Co ciekawe, bardzo sympatycznie się spacerowało w takim mleku (jak w końcu przestał padać wredny deszcz).
    Wyobrażacie sobie galerię mgły zaokiennej - polskiej i zagranicznej? Może popolujemy na nią, gdy znów nadejdzie?

• Autor: drakas Data: 2009-03-16 00:00:57

W Gdyni widziałam przez okno tylko to co jest w promieniu 100 m. Cały dzień. I przez to niedziela była typowo niedzielna - leniwa i senna:)

• Autor: yette Data: 2009-03-16 09:15:55

Za to u nas w Lublinie było wczoraj przepięknie. Cały dzień świeciło słońce, było ciepło, słychać świergot ptaków, pojawiły się nawet przebiśniegi. Po prostu wiosna... A dzisiaj, dzisiaj jest okropnie! Cały czas pada deszcz ze śniegiem i jest brzydko, aż się nie chce wychodzić z domu. Ale ta pogoda kapryśna... Aby do wiosny!!!)

• Autor: Wkn Data: 2009-03-16 09:32:44

Przebiśniegi najwcześniej, jak zwykle zresztą, pojawiły się zacisznej dzielnicy Gdańsku-Oliwie. Są tam bodajże już od dwóch tygodni.
    Dziś pogoda o niebo lepsza, co prawda bez słońca, ale też i bez opadów. Całkiem miło.

• Autor: drakas Data: 2009-03-16 13:39:12

Wkn, jesteś z Oliwy? Mój Mąż mieszkał w Oliwie, teraz teściowie tam zostali, a my na Karwinkach siedzimy:)
    Pozdrawiam 3miasto

• Autor: Wkn Data: 2009-03-16 18:18:12

Niestety nie jestem z Oliwy, ale bywam tam. Magiczne miejsce - pomieszanie zacisza starej przyrody z wystawnymi willami, zaniedbanymi zabytkowymi kamienicami, zapyziałymi przedomowymi ogródkami, szmatem historii ujętej przez gdańskich pisarzy, przepięknym parkiem z Pałacem Opatów, w którym odbywają się wystawy i galerie i przewielkim ogrodem zoologicznym wyglądającym jak park.
    Lubię, lubię :)

• Autor: as Data: 2009-03-16 12:37:03

U nas wczoraj tez było bardzo ładnie. Prawie 10 st C. Dziś jest okropnie: chłodno, zachmurzone i pada deszcz.

• Autor: jamajka Data: 2009-03-16 11:18:52

UUUUUUU Jak z horroru "Mgła" heheh dobrze, że nic się nie wyłoniło z tej mgły i was nie zjadło hihihihi

Przejdź do pełnej wersji serwisu