Skopolendra przedstawiła na forum swój sposób na ozdobne lepienie pierogów i chciałam sobie wydrukować ,ale nic z tego. Po zmianach ( pięknych ) na stronie nie można wydrukować tego co w wątkach.Próbowałam na różne sposoby i nic . Wygląda to tak:. Bardzo proszę zróbcie tak żeby można było drukować z wątków.Czasem na forum są ciekawe porady i uwagi które giną w natłoku różnych spraw i trudno po czasie odszukać.A jak wydrukuję to nic nie ginie.POzdrawiam serdecznie- kasia
Skopolendra przedstawiła na forum swój sposób na ozdobne lepienie pierogów i chciałam sobie wydrukować ,ale nic z tego.
Po zmianach ( pięknych ) na stronie nie można wydrukować tego co w wątkach.Próbowałam na różne sposoby i nic .
Wygląda to tak:.
Bardzo proszę zróbcie tak żeby można było drukować z wątków.Czasem na forum są ciekawe porady i uwagi które giną w natłoku różnych spraw i trudno po czasie odszukać.A jak wydrukuję to nic nie ginie.POzdrawiam serdecznie- kasia
Przepraszam!!! Miało być w problemach technicznych.
Kochana Dorocik !!! Ja jestem analfabeta komputerowa i tak było idealnie a teraz zdechło