Forum

Pomysł czy Problem?

Kochany Pampasie

• Autor: Dorota zza plota Data: 2009-03-17 10:05:53

Blagam o ile to mozliwe wprowadz znow funkcje wyswietlania sie wiadomosci nieprzeczytanych. W dlugich zywo dyskutowanych watkach nie wiadomo juz pomalu o co chodzi. Traci sie orientacje kto do czego sie ustosunkowuje. Naprawde coraz trudniej jest dyskutowac a przecierz forum to dyskusje....

• Autor: Agulek74 Data: 2009-03-17 10:35:08

Oj to prawda. Podpisuje sie pod prośbą Doroty.

• Autor: kwiatek09 Data: 2009-03-17 10:35:28

A ja polecam Ci słownik ortograficzny...

• Autor: leszek Data: 2009-03-17 10:41:56

Co za złośliwośc!!!

• Autor: Dorota zza plota Data: 2009-03-17 10:48:08

Leszek dziekuje

• Autor: Dorota zza plota Data: 2009-03-17 10:44:41

wiesz kwiatuszku porzycz mi Twoje oczka to bede robila mniej bledow. Niestety przy mojej wadzie wzroku (-18) bledy robie i nic na to nie poradze. Nie jestem w stanie ich wylapac. Nie mowiac juz o tym ze kupe lat mieszkam za granica i to tez robi swoje. Chetnie mozesz zostac moim korektorem jesli zechcesz, mowie zupelnie powaznie.

• Autor: kwiatek09 Data: 2009-03-17 10:47:49

Przepraszam Cię,nie wiedziałam,bo niby skąd???!
    Błędy to moje zboczenie zawodowe...

• Autor: Dorota zza plota Data: 2009-03-17 10:51:06

Nie ma sprawy przeprosiny przyjete. Moze nastepnym razm najpierw spytasz zanim strzelisz. A z tym korektorem to naprawde powaznie. Jesli zaowazysz bledy w moich przepisach, bo na forum to ciezko zmiescic sie w czasie, to zwroc mi uwage na gg ok? Bede wdzieczna.

• Autor: alfa_beta Data: 2009-03-17 10:48:16

Kurcze, a ja w Twojej obronie....:))))))

• Autor: Dorota zza plota Data: 2009-03-17 10:51:42

dziekuje!

• Autor: alfa_beta Data: 2009-03-17 10:47:29

A ja Ci polecam wejśc na profil Dorotki albo uważnie poczytac forum. Moze nie wiesz ale Dorotka nie mieszka od dawna w Polsce a co za tym idzie nie ma żywego kontaktu z jezykiem, więc ma prawo popełnić błąd. Chociaż baaardzo rzadko się jej to zdarza i pisze naprawdę dobrze.

• Autor: Dorota zza plota Data: 2009-03-17 10:55:15

Jak mi milo! Buzka albo pychol jakby Janek kiedys powiedzial. Ale powaznie to samo co do kwiatuszka: widzisz bledy skrobnij na gg ok? Chetnie poprawie. Oj za te bledy mi sie dostalo na polskim. Wyobraz sobie w liceum wypracowania (tresc piatka odrtografia dwoja) ale mialam swietna profesor i zniwelowalam duuuzo.

• Autor: alfa_beta Data: 2009-03-17 11:20:54

Dobra, skrobnę tylko żeby nie było że "przyganiał kocioł garnkowi. Zuważyłam dziwną prawidłowość, kiedy piszę ręcznie nie mam problemów z błędami, po prostu jakoś tak automatycznie ręka "leci" i błędy mi się nie zdarzają. Co innego klawiatura, często muszę się zastanawiać jak co się pisze.
    Naprawdę uważam,że jak na osobę nie majacą na co dzień kontaktu z językiem radzisz sobie swietnie.

• Autor: ekkore Data: 2009-03-17 10:56:49

A jeżeli mowa o błędach - wcześniej mozilla miała słownik - wyrazy z bykami były na czerwono. Zawsze to ułatwiało poprawianie, bo było widać co, no i wystarczyło wybrać zaproponowane propozycje. teraz tego nie ma.
    Ja sama po zmianie klawiatury nie mogę się odnaleźć. Nie to, że jest z nią źle - tyle, że efekty pisania są okropne. Otóż teraz mam klawiaturę laptopową - przyciski są obok sibie, bez odstępów. Już chyba nie umiem pisać powoli... Nie dosyć, że jedna ręka pisze szybciej od drugiej (stąd literówki, spacje o jedną literę za wcześnie, itp), to jeszcze z powodu braku odstępów uderza się nie ten klawisz co trzeba - albo dwa równocześnie, o kilka mikrosekund przytrzymany przycisk ctrl za długo i zamiast l jest ł, a zamiast a - ą. Przy dłuższym tekście - nie zdążę poprawić wszystkich, nie zdążę edytować. Jak był słownik - szło to sprawniej.

Czy może on wrócić?

• Autor: alfa_beta Data: 2009-03-17 10:42:39

Ja tez sie podpisuję:)))

• Autor: as Data: 2009-03-17 10:57:44

Ja mam pogrubione osoby jeżeli są nowe wypowiedzi, więc jestem zdziwiona że ktoś tak nie ma.

• Autor: ekkore Data: 2009-03-17 11:02:49

osoby są pogrubione - pod warunkiem, że czytasz. W momencie kiedy przechodzisz do odpowiedzi, bez czytania wszystkiego, do osoby na początku wątku, następne znikają jako pogrubione. Co z tego, że wiem, że były, skoro nie pamiętam gdzie.

Nie wiem czy coś się zadziało  -ale przed chwilą po napisaniu i wysłaniu wypowiedzi o ortografi miałam wypowiedzi Doroty pogrubione. Tylko pytanie - czy nastąpiła zmiana, czy też jej wypowiedzi były pisane później (w tym samym czasie) nim ja wysłałam swoja wypowiedź.

• Autor: Dorota zza plota Data: 2009-03-17 11:07:51

a nie wiem moze mnie ktos poprawil? lece sprawdzic

• Autor: Dorota zza plota Data: 2009-03-17 11:11:57

nie u mnie dalej tak samo. A jesli chodzi o bledy: ja mam nimiecka klawiature i jak ktos nie wie to nie mam a z ogonkiem, l z belka itd. No i gdyby mozilla miala ten slownik byloby lepiej...

• Autor: as Data: 2009-03-17 11:32:51

Owszem ale jak cofnę strone do momentu z przed pisaniem to te osoby znowu sa pogrubione. Owszem jest to denerwujące ale do przeskoczenia. Dobrze by było by to poprawić.

• Autor: Dorota zza plota Data: 2009-03-17 11:04:50

Tak as, ale do czasu (chyba bo tak u mnie jest) az odpowiesz komus. Przyklad 4 nowe odpowiedzi ty chcesz odpowiedziec pierwszej po jej przeczytaniu. Odpowiadasz, wstawiasz i juz pozostale trzy masz jako przeczytane choc de facto ich nie przeczytalas. Dopiero jak opuscisz watek wyswietlaja sie nowe wstawione pozniej niz te trzy.

• Autor: Dorota zza plota Data: 2009-03-17 11:44:56

Faktyczni dobry pomysl, dziala. Zawsze to jakis ratunek. To do Ciebie as zle sie podpielam

• Autor: Pampas Data: 2009-03-17 11:58:25

Już wcześniej pisałem, że będzie, więc nie bardzo rozumiem po co ten post.

• Autor: Dorota zza plota Data: 2009-03-17 12:03:45

Bo my kobiety ciekawe...kiedy bedzie ..zreszta (moze cos przeoczylam) mialam wrazenie ze to nie bylo jeszcze pewne. Stad watek.

• Autor: Pampas Data: 2009-03-17 13:30:57

Dokładnego terminu nie potrafię podać, ale na pewno będzie to w tym tygodniu.

• Autor: Dorota zza plota Data: 2009-03-17 13:32:56

dziekuje za odpowiedz! Pozdrawiam!

• Autor: Beata500 Data: 2009-03-17 13:36:14

Pampasie,możesz do mnie strzelać,że zawracam głowę.Nie będę pisać,co u mnie działa,a co nie,ale napisz proszę na kiedy przewidujesz,że będzie wszystko działało ja TY byś chciał.Chodzi mi o to,żebyśmy nie zawracali Ci głowy,tylko spokojnie poczekali na efekt Twojej pracy.Pozdrawiam.

Przejdź do pełnej wersji serwisu