domysłam się, że usprawniasz te odznaczanie przeczytanych wątków - tyle, że teraz poszło w drugą stronę. Jak czytam jest ok - znika pogrubienie po kliknieciu na wypowiedź - ale jak się doda wypowiedź to znowu wszystkie wiadomości w wątku są nie przeczytane (pogrubione).
Jak wiesz o tym - przepraszam za niecierpliwość, usuń wątek. Jak nie wiedziałeś - może się przyda ta informacja
Teraz przeczytane robią się tylko gdy klikniesz w dany post na drzewku. Jak masz ochotę zaznaczyć jako przeczytane wszystkie hurtem, to trzeba to zrobić w widoku z listą wątków. Żeby to ułatwić pojawi się jeszcze w widoku z wątkiem link do oznaczania wszystkiego jako przeczytane.
A czy zauważyłaś, że można przesuwać listwę oddzielającą drzewko od wiadomości?
teraz juz tak - odnośnie ramek. U mnie (mozilla) teraz wszystkie są cały czas nie przeczytane, już nawet jak nie dodaję własnego wpisu...Ja korzystam z pojedynczych wypowiedzi - i w każdą musze kliknąć. Ale czekam cierpliwei (no może nie do końca z tą cierpliwością jest prawda...)
Ale ja mam wszystkie ciągle nie przeczytane - poklikałam całe drzewko u góry do dołu, u góry na forum zaznaczyłam pokaż nie przeczytane. No i mam ten sam wątek dalej nie przeczytany, tzn wszystkie wiadomosci w wątkach mam nie przeczytane
Ale odkryłam coś jeszcze - wiadomości czytane pierwszy raz są na białym tle, a przeczytane na żółtym (u mnie - bo taki mam podkład). Tyle, że jak wrócę do działu to i tak mam wszystkie nie przeczytane....
No ja mam to samo z tym odznaczaniem :( dodam, że korzystam z Mozzili. a rameczka przesuwana cudo, świetnie się sprawdza, przy rozdrzewionych wątkach :)
Poczytajcie nowy wątek w problemach technicznych, tam jest odpowiedź na Wasze, słuszne zresztą, meldunki. Był rzeczywiście drobny błąd, Pampas już go naprawił. Co ciekawe, nie miał go na swoim komputerze, był zdziwiony, gdy również zameldowałam o jego istnieniu na moim sprzęcie. Problem rozwiązany, dodatkowo pojawiły się nowe opcje korzystania z forum.
domysłam się, że usprawniasz te odznaczanie przeczytanych wątków - tyle, że teraz poszło w drugą stronę. Jak czytam jest ok - znika pogrubienie po kliknieciu na wypowiedź - ale jak się doda wypowiedź to znowu wszystkie wiadomości w wątku są nie przeczytane (pogrubione).
Jak wiesz o tym - przepraszam za niecierpliwość, usuń wątek. Jak nie wiedziałeś - może się przyda ta informacja
bo, tylko dla porzadku u mnie tez na mozilli i IE ale reszta jak u ekko
Teraz przeczytane robią się tylko gdy klikniesz w dany post na drzewku. Jak masz ochotę zaznaczyć jako przeczytane wszystkie hurtem, to trzeba to zrobić w widoku z listą wątków.
Żeby to ułatwić pojawi się jeszcze w widoku z wątkiem link do oznaczania wszystkiego jako przeczytane.
A czy zauważyłaś, że można przesuwać listwę oddzielającą drzewko od wiadomości?
ooo ja teraz dojrzalam
, super!
Faktycznie! Fajosko
teraz juz tak - odnośnie ramek.
U mnie (mozilla) teraz wszystkie są cały czas nie przeczytane, już nawet jak nie dodaję własnego wpisu...Ja korzystam z pojedynczych wypowiedzi - i w każdą musze kliknąć.
Ale czekam cierpliwei (no może nie do końca z tą cierpliwością jest prawda...)
ekorre klikaj w drzewku na nieczytane jak juz przeczytalas. Potem jak wyjdziesz z watku musisz extra zaznaczyc okienko przeczytane. i bedzie ok
Ale ja mam wszystkie ciągle nie przeczytane - poklikałam całe drzewko u góry do dołu, u góry na forum zaznaczyłam pokaż nie przeczytane. No i mam ten sam wątek dalej nie przeczytany, tzn wszystkie wiadomosci w wątkach mam nie przeczytane
oj to nie pomoge ja na mozilli tak nie mam....
na IE mam to samo - specjalnie poleciałam sprawdzić i wszystkie wypowiedzi w tym wątku "odhaczyłam" raz jeszcze - dalej nie przeczytane
Ale odkryłam coś jeszcze - wiadomości czytane pierwszy raz są na białym tle, a przeczytane na żółtym (u mnie - bo taki mam podkład). Tyle, że jak wrócę do działu to i tak mam wszystkie nie przeczytane....
No ja mam to samo z tym odznaczaniem :( dodam, że korzystam z Mozzili.
a rameczka przesuwana cudo, świetnie się sprawdza, przy rozdrzewionych wątkach :)
Poczytajcie nowy wątek w problemach technicznych, tam jest odpowiedź na Wasze, słuszne zresztą, meldunki. Był rzeczywiście drobny błąd, Pampas już go naprawił. Co ciekawe, nie miał go na swoim komputerze, był zdziwiony, gdy również zameldowałam o jego istnieniu na moim sprzęcie.
Problem rozwiązany, dodatkowo pojawiły się nowe opcje korzystania z forum.