Juz nie wiem, co mam robić... Wszystkie tematy ( od rana) mam pogrubione, jako nieprzeczytane... Jak wchodze w temat- to na drzewie wszystkie ( równiez od rana) mam oznaczone, jako pogrubione, jedyna róznica - to faktycznie kolorek- nowe wiadomosci mają u góry taki turkusowy kolorek...
Ale nie wiem, czy mam nowe wiadomosci w tematach, które mnie ineteresują czy nie... A pamiętanie na której wiadomosci ostatnio skończyłam czytać, mnie wykańcza psychicznie...
Tak się tylko chciałam pożalić... Teraz nawet jakby mi ktoś chciał nabluzgać- to nawet moge się o tym nie dowiedzieć...
Jak mam to samo agik :-( Przed chwilą przeczytałam cały wątek, poszperałam w przepisach , wróciłam do tego wątku i znowu wszystko było pogrubione tak jakbym w ogole do niego nie zagladała
Juz nie wiem, co mam robić...
Wszystkie tematy ( od rana) mam pogrubione, jako nieprzeczytane... Jak wchodze w temat- to na drzewie wszystkie ( równiez od rana) mam oznaczone, jako pogrubione, jedyna róznica - to faktycznie kolorek- nowe wiadomosci mają u góry taki turkusowy kolorek...
Ale nie wiem, czy mam nowe wiadomosci w tematach, które mnie ineteresują czy nie...
A pamiętanie na której wiadomosci ostatnio skończyłam czytać, mnie wykańcza psychicznie...
Tak się tylko chciałam pożalić...
Teraz nawet jakby mi ktoś chciał nabluzgać- to nawet moge się o tym nie dowiedzieć...
Jak mam to samo agik :-(
Przed chwilą przeczytałam cały wątek, poszperałam w przepisach , wróciłam do tego wątku i znowu wszystko było pogrubione tak jakbym w ogole do niego nie zagladała
Dorotoxx, a czy dokładnie przeczytałaś wątek "Nowości na forum"?
yyyyyyy nie
Dzieki :)
Już moge się połapać...
Opcja "przeczytane" jest super!
Bardzo pięknie dziękuje...