Forum

Pomysł czy Problem?

Nowości na forum!

• Autor: Wkn Data: 2009-03-18 22:14:45

Pojawił się środkowy pasek, którym można zmieniać proporcje (szerokość) lewej i prawej strony forum - program zapamiętuje jego położenie, więc ostatnio wybrana szerokość zostaje ustawiona jako domyslna do czasu dokonania kolejnej zmiany.

Nowością są animacje, dzięki można śledzić sposób i kierunek przesuwania się wiadomości na forum podczas wybiórczego przeglądania wiadomości. Spróbujcie przeskoczyć z pierwszej wiadomości do jednej z ostatnich, klikając na nią na drzewku wiadomości po lewej stronie forum.

Został zmieniony sposób oznaczenia postów w prawej kolumnie - aktualnie wybrany post ma nowy nagłówek - szary wpadający w zielonkawy, natomiast wiadomości jeszcze nieprzeczytane otrzymały szare tło - w ten sposób łatwiej je odróżnić od juz przeczytanych.

Post zostaje oznaczony jako przeczytany tylko i wyłącznie po kliknięciu na niego na drzewku wiadomości - jeśli chcemy zaznaczyc jako przeczytany cały wątek, musimy na razie robić to z poziomu listy wiadomości głównego tematu forum, wybierając opcję "oznacz - jako przeczytane" - ale uwaga! za kilka dni pojawi się nowy guzik do szybszego i wygodniejszego sposobu oznaczania wszystkich wiadomości w danym wątku jako przeczytanych

Cyferki w prawym górnym roku na tytułowym pasku wiadomości stały się odnośnikami - wypróbujcie tę opcję, jest naprawdę fajna :)

I ostatnia na ten dzień rzecz - w prawym górnym rogu wybranej wiadomości pojawił nowy guzik oznaczający "ostatnie wiadomości".

• Autor: megi65 Data: 2009-03-18 22:25:22

Suuuuuuuuper dzieki ! Podoba mi się ! Pozdrawiam

• Autor: Rzymianka Data: 2009-03-18 22:49:34

Bardzo dobre nowości - dziękuję i pozdrawiam !

• Autor: makusia Data: 2009-03-18 22:31:36

jest super:) dziękuję :)

• Autor: Shaera Data: 2009-03-18 23:15:14

Teraz to jest wypasik Wszystko pięknie, ładnie, elegancko Jednak w dalszym ciągu mam problem z koloryzowaniem tekstu. Chyba tylko tak jest u mnie, więc najprawdopodobniej wina leży po mojej stronie. Tylko jakby to naprawić... Ma ktoś jakieś sugestie...? Mimo wszystko big thx za wypasione zmodyfikowanie strony

• Autor: kasia40 Data: 2009-03-19 01:55:19

Piękna strona! Coraz piękniejsza! Dziękuję i kłaniam się nisko.

• Autor: ekkore Data: 2009-03-19 07:32:51

Wkn - ja nadal mam wszystkie wiadomości nie przeczytane, choć odhaczam je pracowicie. Podoba mi się ta zmiana kolorków - tyle, że u mnie działa tylko w momencie, gdy jestem w wątku. Gdy wrócę do działu (najczęciej ostatnio dodane) jest tak, jak gdybym nic nie czytała.
    Może to coś w moich ustawieniach - tyle, że ze mnie ciemna masa, że nawet nie wiem gdzie szukać.

Mam tak i w IE, i w mozilli.

• Autor: ekkore Data: 2009-03-19 07:35:27

Cofam, cofam - wszystko działa. A mogę przysiąc, że minutę temu wszystko było jak opisywałam. Cuda jakieś czy co...

• Autor: agik Data: 2009-03-19 07:57:54

A u mnie nadal nie działa...
    Mimo, ze w niektórych tematch odklikiwałam na liście po kilka razy... ( bo myslałam, ze coś źle zrobiłam), ale to syzyfowa praca...

• Autor: sanella* Data: 2009-03-19 08:23:30

Czekam cierpliwie na ten guzik do szybkiego oznaczania wszystkich przeczytanych wiadomosci..., teraz zrobil mi sie "kogiel-mogiel"....

• Autor: Agulek74 Data: 2009-03-19 09:04:36

Fajnie to wymyśliliście :)
    Pozdrawiam

• Autor: Aleex Data: 2009-03-19 09:20:37

Niestety, u mnie wszystko jest po staremu. Ale cieszę się, że u innych wszystko działa. Pewnie zależy to od przeglądarki. Ja korzystam z Mozilli Firefox.

• Autor: Beata500 Data: 2009-03-19 10:39:21

Bardzo dziękuję za wszystko co robicie dla dobra nas-użytkownikow.

• Autor: Paola_r Data: 2009-03-19 10:51:59

Bardzo serdecznie dziękuję zwłaszcza za pasek z proporcjami - właśnie o coś takiego mi chodzilo w "Dobrych pomysłach w WŻ" :)))))
    Czyta się teraz wątki poziome o niebo wygodniej. Pozdrawiam cieplutko! Paola

• Autor: anboku Data: 2009-03-19 11:54:38

U mnie wszystko wreszcie działa bez zarzutów-bardzo ale to bardzo DZIĘKUJĘ!!!!

• Autor: Dorota zza plota Data: 2009-03-19 11:56:51

Superklasse. Brawo! Dziekuje

• Autor: Agulek74 Data: 2009-03-19 13:23:11

Jest jeszcze coś:)
    Weszłam na profil Dorocik i chciałam zobaczyć jej dzieła. I o dziwo klikająć na zdjęcie pojawia się tez przepis :) Fajne to, napewno jest to ułatwienie.

• Autor: alman Data: 2009-03-19 15:46:33

u mnie istny galimatias, prawa strona - skaczące posty, lewa - wszystko pogrubione, tak jakbym nic nie przeczytała, pasek środkowy przesunięty w lewo pozostaje tam tylko dopóki nie wejdę w inny temat, bowiem wówczas wszystko wraca na stare miejsce....e, nie chce mi się czytać nawet.....

Przejdź do pełnej wersji serwisu