Życzę ci Grażynko, aby jedynymi łzami, które pojawią się w Twoich oczach były kryształowe łzy szczęścia, aby radosnego uśmiechu na Twej twarzy nie zakryły ciężkie chmury smutku, aby płatki róż wyścielały drogę Twego przeznaczenia, a szczęście, zdrowie, radość i miłość były przeznaczeniem Twych dni.
Kurakowa wybacz ,ze zapomniałam o Tobie ale nie wchodziłam w tabele urodzin. Wlazłam na n-k i tam pisało,ze Grazynka ma urodziny . Moglam zerknac w tabelke ale dzis jestem zakręcona jak baranie rogi -_-
Przyjmij ode mnie Najserdeczniejsze Życzenia! Dużo zdrowia ( bo ono jest najwazniejsze) , szczęscia i radości !
Wypełniaj każdą chwilę tak, aby potem ją wspominać z radością. Czerp energię ze słońca, kapiącego deszczu i uśmiechu innych. Szukaj w sobie siły, entuzjazmu i namiętności. Próbuj życia i układaj je w swój własny sposób. Żyj najpiękniej jak umiesz. Po swojemu. Spełniaj się.Wszystkiego najlepszego!
Tajgerku... uśmiechu i wytrwałości... wspaniałych efektów pracy... pięknych słów i myśli, tych utrwalonych i ulotnych... dobrych i mądrych ludzi wokół Ciebie... wszystkiego najlepszego!
Życzę Ci, abyś w tym odwróconym, pokręconym świecie potrafiła odnajdywać pewny grunt pod stopami. Abyś zawsze wiedziała po co i dla kogo warto żyć i o co walczyć. Abyś kochała i była kochana. Życzę Ci marzeń wielkich i odważnych i odwagi by je spełniać. Aby to o czym tak marzysz się spełniło, a to co tak kochasz, Twoje było. Żyj tak, aby każdy kolejny dzień, był niesamowity i wyjątkowy. Wypełniaj każdą chwilę tak, aby potem wspominać ją z radością. Szukaj w sobie siły, entuzjazmu i namiętności. Próbuj życia i układaj je w swój własny sposób. Żyj najpiękniej jak umiesz - po swojemu. Spełniaj się! Żyj mądrze i dokonuj odważnych wyborów. Próbuj, bo jeśli nie będziesz próbowała, nie będziesz wiedziała co tracisz... Idź przez życie z odwagą w sercu, otoczona ludźmi, których kochasz... tego Ci życzę z całego serca. ,
W dniu urodzin
Życzę ci Grażynko,
aby jedynymi łzami,
które pojawią się w Twoich oczach
były kryształowe łzy szczęścia,
aby radosnego uśmiechu na Twej twarzy
nie zakryły ciężkie chmury smutku,
aby płatki róż wyścielały
drogę Twego przeznaczenia,
a szczęście, zdrowie, radość i miłość
były przeznaczeniem Twych dni.
Wszystkiego dobrego kochana!
Kurakowa wybacz ,ze zapomniałam o Tobie ale nie wchodziłam w tabele urodzin. Wlazłam na n-k i tam pisało,ze Grazynka ma urodziny . Moglam zerknac w tabelke ale dzis jestem zakręcona jak baranie rogi -_-

Przyjmij ode mnie Najserdeczniejsze Życzenia! Dużo zdrowia ( bo ono jest najwazniejsze) , szczęscia i radości !
Śladami Dorotaxx składam Ci również z okazji urodzin życzenia zdrowia, radości i samych pogodnych dni, bytomianka,
Grażynko, wszystkiego najlepszego!!!
Wypełniaj każdą chwilę tak, aby potem ją wspominać z radością.
Czerp energię ze słońca, kapiącego deszczu i uśmiechu innych.
Szukaj w sobie siły, entuzjazmu i namiętności. Próbuj życia i układaj je w swój własny sposób.
Żyj najpiękniej jak umiesz. Po swojemu.
Spełniaj się.Wszystkiego najlepszego!
Wszystkiego najlepszego życzę.
WSZYSTKEGO NAJ NAJ NAJLEPSZEGO
SŁONECZKA WESOŁEGO
SZCZĘŚCIA , ZDROWIA i SŁODYCZY
twego CI Crisen życzy
Wszystkiego dobrego
Wszystkiego najlepszego ... przede wszystkim zdrowia i spełnienia marzeń :)
Szczęścia, zdrowia, pomyślności, niech Twój uśmiech wszędzie gości.
Niech raduje wszystkich wkoło, żeby było Wam wesoło
życzy Lidka
Tajgerku... uśmiechu i wytrwałości... wspaniałych efektów pracy... pięknych słów i myśli, tych utrwalonych i ulotnych... dobrych i mądrych ludzi wokół Ciebie... wszystkiego najlepszego!
Dużo zdrowia, wytrwałości,
i samych radosnych dni
życzy bytomianka,
Zdrówka, Uśmiechów
Dużo Radości na codzień.
Wszystkiego Najlepszego!!!!!!!!!
Wszystkiego najlepszego, zdrówka, szczęścia, spełnienia wszystkich marzeń!!!
Dziś powinnaś być królową,
wypoczywać cały dzień.
Komplementów słuchać dużo,
wszystko na skinienie mieć.
Nawet, kiedy spojrzysz w niebo
i wypowiesz to chcę mieć
dzisiaj będziesz miała wszystko,
bo to jest Twój dzień .Dziś powinnaś być królową,
wypoczywać cały dzień.
Komplementów słuchać dużo,
wszystko na skinienie mieć.
Nawet, kiedy spojrzysz w niebo
i wypowiesz to chcę mieć
dzisiaj będziesz miała wszystko,
bo to jest Twój dzień .Spełnienia marzeń i wiele słońca i uśmiechu
Wszystkiego najlepszego!!!
Kochany Tajgerku!!!
,
Życzę Ci, abyś w tym odwróconym, pokręconym świecie
potrafiła odnajdywać pewny grunt pod stopami.
Abyś zawsze wiedziała po co i dla kogo warto żyć
i o co walczyć. Abyś kochała i była kochana.
Życzę Ci marzeń wielkich i odważnych
i odwagi by je spełniać.
Aby to o czym tak marzysz się spełniło, a to co tak kochasz, Twoje było.
Żyj tak, aby każdy kolejny dzień, był niesamowity i wyjątkowy.
Wypełniaj każdą chwilę tak, aby potem wspominać ją z radością.
Szukaj w sobie siły, entuzjazmu i namiętności. Próbuj życia i układaj je w swój własny sposób.
Żyj najpiękniej jak umiesz - po swojemu.
Spełniaj się! Żyj mądrze i dokonuj odważnych wyborów. Próbuj, bo jeśli nie będziesz próbowała,
nie będziesz wiedziała co tracisz...
Idź przez życie z odwagą w sercu, otoczona ludźmi, których kochasz... tego Ci życzę z całego serca.
Ogromnie Wam dziękuję ....dziękuję za uśmiech ....BUZIACZKI DLA WAS
Spóźnione ale szczere życzenia zdrowia i radości i sił w dążeniu do zamierzonych celów.