Kurcze czy tylko ja mam dzis tak, ze zaraz po wysłaniu odpowiedzi do wątku chce cos dopisać albo poprawić i klikam w "edytuj" a tu mi wyskakuje komunikat o tym, że minął czas? miałam dzis tak kilka razy
U mnie wogóle nie ma opcji "edytuj". Jak coś żle wpiszę to nie mam możliwości poprawy. O teraz jest ale tylko przy tym wątku, dlatego to dopisuję. We wcześniejszych nie ma nadal.
Drogi Pampasie ja o tym wiem ale wczoraj wieczorem był jakis problem. Napisałam wiadomość i od razu po jej zatwierdzeniu dałam edytuj i pisało, że czas przekroczony. Dzisiaj juz u mnie działa poprawnie.
No własnie. Wiem, że jest jakies 10 minut, ale wczoraj było tak, że zaraz po ukazaniu sie postu chciałam go zeedytowac, bo standard znalazłam literówki i nie mogłam. Nie minęło 10 minut, nawet 2 minuty nie minęły. A opcja "edycja" była, bo jak jest juz po czasie to "edycja" znika.
U mnie ta opcja dziala najwyzej 2-3 min., a nie 10??? 10 min. to bardzo dlugi czas, ja zdaze tylko raz moj post szybko przeczytac, odrazu poprawic i opcja znika... Zobacze jak dlugo teraz dziala,jak wysle ta wiadomosc...(patrze na zegarek) O bardzo przepraszam, minelo juz 6min. i opcja dalej aktywna... Dzisiaj rano nie zdazylam poprawic, a wczoraj wogole nie bylo tej opcji, moze bylo cos nie tak. Sorry za zawracanie glowy!
Kurcze czy tylko ja mam dzis tak, ze zaraz po wysłaniu odpowiedzi do wątku chce cos dopisać albo poprawić i klikam w "edytuj" a tu mi wyskakuje komunikat o tym, że minął czas? miałam dzis tak kilka razy
U mnie to samo.
Sprawdzam
Też nie moge edytować.
Sprawdzam czy dzis mogę edytować. Dziś juz działa poprawnie
Dzisiaj u mnie juz wszystko ok.
U mnie wogóle nie ma opcji "edytuj". Jak coś żle wpiszę to nie mam możliwości poprawy.
O teraz jest ale tylko przy tym wątku, dlatego to dopisuję. We wcześniejszych nie ma nadal.
Edytować można tylko w ciągu 10 minut od wysłania wiadomości na forum. Potem ta opcja jest niedostępna.
Drogi Pampasie ja o tym wiem ale wczoraj wieczorem był jakis problem. Napisałam wiadomość i od razu po jej zatwierdzeniu dałam edytuj i pisało, że czas przekroczony. Dzisiaj juz u mnie działa poprawnie.
No własnie. Wiem, że jest jakies 10 minut, ale wczoraj było tak, że zaraz po ukazaniu sie postu chciałam go zeedytowac, bo standard znalazłam literówki i nie mogłam. Nie minęło 10 minut, nawet 2 minuty nie minęły. A opcja "edycja" była, bo jak jest juz po czasie to "edycja" znika.
A dzisiaj juz działa :)
U mnie ta opcja dziala najwyzej 2-3 min., a nie 10??? 10 min. to bardzo dlugi czas, ja zdaze tylko raz moj post szybko przeczytac, odrazu poprawic i opcja znika...
Zobacze jak dlugo teraz dziala,jak wysle ta wiadomosc...(patrze na zegarek)
O bardzo przepraszam, minelo juz 6min. i opcja dalej aktywna...
Dzisiaj rano nie zdazylam poprawic, a wczoraj wogole nie bylo tej opcji, moze bylo cos nie tak.
Sorry za zawracanie glowy!