Naprawde super. Ja niestety tak nie potrafię. Szkoda że nie jesteś w mojej rodzinie lub nie mieszkasz blisko mnie. Masz może dzieci? Pobrali by się nasze i byś mi robiła takie wspaniałości :P
Nie, nie wpisuje przepisów ponieważ jest tu tysiąc podobnych,moje torty też się powtarzają, jedyne co się zmienia to dekoracja, a na dekorację przepis prosty-wyciąć spidermena z masy cukrowej i pomalować barwnikami. Pozdrawiam:)
Super torciki.Ja tez pieke ,wypieki sa bardzo dobre.Jednak dekorowac ni jak nie umie.Takie torty jak twoje to nie tylko dla podniebienia uczta ale takze uczta dla oczu.Gratuluje manualnych zdolnosci.
przez całe życie zastnawiałam sie jak zdobi sie taki tort jak ten samochód? to kolorowa bita śmietana? jak to jest nałożone? Prosze, podziel sie swoja tajemnicą!!!
To są cuda, a nie torty! Też bym tak chciała, ale zanim zdążę ozdobi, ciasto znika...
Matko, przecudowne! Ludzie, Wy macie talenty!!! Mi ciasta wychodzą ekstra, ale torty?! Nawet kremu nie potrafię równo rozsmarować hehe! Gratuluję talentu Aniula27!
Zajefajne!!!!!!!!!!!! Cudeńka-oj tylko pozazdrościć talentu!
Naprawde super. Ja niestety tak nie potrafię. Szkoda że nie jesteś w mojej rodzinie lub nie mieszkasz blisko mnie. Masz może dzieci? Pobrali by się nasze i byś mi robiła takie wspaniałości :P
Ten Spajdermen jest powalający!!!A przepis na niego znajdę?
Piękne ...napatrzeć się nie mogę...cudeńka! pozdrawiam Marta
śliczne... masz talent.! szkoda je kroić..postawić na wystawę..pozdrawiam..!
Nie, nie wpisuje przepisów ponieważ jest tu tysiąc podobnych,moje torty też się powtarzają, jedyne co się zmienia to dekoracja, a na dekorację przepis prosty-wyciąć spidermena z masy cukrowej i pomalować barwnikami. Pozdrawiam:)
naprawdę piękne
Super torciki.Ja tez pieke ,wypieki sa bardzo dobre.Jednak dekorowac ni jak nie umie.Takie torty jak twoje to nie tylko dla podniebienia uczta ale takze uczta dla oczu.Gratuluje manualnych zdolnosci.
Przesliczne.Gratuluje talentu
To nie torty!To dzieła sztuki!!!!Jestem pod wrażeniem. .
Miłbym mieszane uczucia, gdyby przyszło mi takie cudo zjeść. Podziwiam i z radością zaglądam na Twój profil i Twoje nowe pomysły.
Dziękuje bardzo za wszystkie miłe słowa, ta strona dostarcza mi wiedzy i inspiracji, i z przyjemnością to wykorzystuje:)
A z jakiego przepisu robiłas dekorację na ten pierwszy okrągły różowy tort?
Do pokrywania całego tortu zawsze robię białą masę cukrową Dorotaxx, wypróbowałam już inne i myślę że ta jest najlepsza do tego celu.
Swietne pomysly dziewczyno masz !!!
Torty Rewelacyjne!
Sprawdz poczte Aniu
Torty sa przesliczne.Jesli pozwolisz sprobuje zrobic podobne na urodziny mijego synka w czerwcu.Pozdrawiam
przez całe życie zastnawiałam sie jak zdobi sie taki tort jak ten samochód? to kolorowa bita śmietana? jak to jest nałożone? Prosze, podziel sie swoja tajemnicą!!!
Przepiękne!Gratuluję Ci zdolności i cierpliwości.
Torciki są piękne, jestem nimi zachwycona.