Witam. Mam pewien problem ze swoim nickiem. Zarejestrowałam sie na WŻ-cie pod nickiem alinka - nie miałam z tym problemu. System przyjął taki wybór. Po pewnym czasie zorientowałam się, że wcześniej (w roku 2006) była na Forum osoba o takim nicku - przy moich komentarzach (w moich ustawieniach) pojawiły się komentarze do przepisów: Drożdżówki nocnej (Xenki), Deseru bananowego na patyku , Makaronu z sosem mięsno-pomidorowym - które nie są mojego autorstwa, tylko jak przypuszczam tej innej Forumowiczki. Kiedy sprawdzam nick alinka z postów w 2006 roku zostaję przekierowana na moje ustawienia (choć komentarze nie moje i zarejestrowałam się też o wiele później). W związku z tym mam prośbę o wykasowanie w moich komentarzach , w wyżej wymienionych przepisach komentarzy z nicku alinka lub zmianę mojego nicku na AlinkaC - wtedy nie będzie pomyłek Przepraszam za kłopot i dziękuję za pomoc.
Witam. Mam pewien problem ze swoim nickiem. Zarejestrowałam sie na WŻ-cie pod nickiem alinka - nie miałam z tym problemu. System przyjął taki wybór. Po pewnym czasie zorientowałam się, że wcześniej (w roku 2006) była na Forum osoba o takim nicku - przy moich komentarzach (w moich ustawieniach) pojawiły się komentarze do przepisów:
Drożdżówki nocnej (Xenki),
Deseru bananowego na patyku ,
Makaronu z sosem mięsno-pomidorowym
- które nie są mojego autorstwa, tylko jak przypuszczam tej innej Forumowiczki. Kiedy sprawdzam nick alinka z postów w 2006 roku zostaję przekierowana na moje ustawienia (choć komentarze nie moje i zarejestrowałam się też o wiele później).
W związku z tym mam prośbę o wykasowanie w moich komentarzach , w wyżej wymienionych przepisach komentarzy z nicku alinka lub zmianę mojego nicku na AlinkaC - wtedy nie będzie pomyłek Przepraszam za kłopot i dziękuję za pomoc.
Jutro będą czary mary i staniesz się AlinkaC :)
Wkn bardzo dziękuje i pozdrawiam !