Witam bardzo serdecznie odwiedzających forum Wielkiego Żarcia! Witam, chociaż tak naprawdę nowa nie jestem, bo z WŻ związałam się jakiś rok temu, jednak nigdy nie pisałam na forum, lecz postanowiłam to zmienić. Moją pasją jest gotowanie, pieczenie i... eksperymentowanie w kuchni [dopóki nic nie wybucha :)] Pomimo swojego niedużego wieku [niecałe 20lat] mam na swoim koncie o wiele więcej kulinarnego doświadczenia, niż niejedna znana mi pani domu [z racji tego, że one są na nie w sprawach kuchennych], ale tylko dlatego, że to uwielbiam: siedzenie w kuchni, albo bawienie się w cieście na ciasteczka :) Jest to dla mnie odprężające i relaksujące, a jak na dodatek wszystkim smakuje, to już zupełnie jestem w siódmym niebie :) Z samym gotowaniem, czy pieczeniem mam do czynienia od dziecka, od kiedy pamiętam pomagałam babci w kuchni, następnie sama starałam się coś majstrować [ah, ta sztandarowa jajecznica!]. A od 11. roku życia, tak już faktycznie, zaczęłam sama pracować w domowej kuchni, aż do teraz, i jak na razie nie zamierzam z tym kończyć! Mniej więcej taka jest moja historia! :)
Pozdrawiam i ściskam gorąco wszystkich czytających!!
Witaj Madziu! Twoja historia jest już interesująca i życzę Ci dołożenia do niej wielu sukcesów kulinarnych i innych wynikających z Twoich talentów. Baw się dobrze!
Witam bardzo serdecznie odwiedzających forum Wielkiego Żarcia!
Witam, chociaż tak naprawdę nowa nie jestem, bo z WŻ związałam się jakiś rok temu, jednak nigdy nie pisałam na forum, lecz postanowiłam to zmienić.
Moją pasją jest gotowanie, pieczenie i... eksperymentowanie w kuchni [dopóki nic nie wybucha :)]
Pomimo swojego niedużego wieku [niecałe 20lat] mam na swoim koncie o wiele więcej kulinarnego doświadczenia, niż niejedna znana mi pani domu [z racji tego, że one są na nie w sprawach kuchennych], ale tylko dlatego, że to uwielbiam: siedzenie w kuchni, albo bawienie się w cieście na ciasteczka :) Jest to dla mnie odprężające i relaksujące, a jak na dodatek wszystkim smakuje, to już zupełnie jestem w siódmym niebie :)
Z samym gotowaniem, czy pieczeniem mam do czynienia od dziecka, od kiedy pamiętam pomagałam babci w kuchni, następnie sama starałam się coś majstrować [ah, ta sztandarowa jajecznica!]. A od 11. roku życia, tak już faktycznie, zaczęłam sama pracować w domowej kuchni, aż do teraz, i jak na razie nie zamierzam z tym kończyć!
Mniej więcej taka jest moja historia! :)
Pozdrawiam i ściskam gorąco wszystkich czytających!!
Witam Cię Madziu serdecznie.
Witam Cię serdecznie i pozdrawiam!!!
Witam i życzę wielu sukcesów w ... kuchni i .... nie tylko ...
Pozdrawiam - Elek
Witaj
Witaj ! Gotuj i podawaj swoje przepisy. Pozdrawiam serdecznie !
Witaj Madziu! Twoja historia jest już interesująca i życzę Ci dołożenia do niej wielu sukcesów kulinarnych i innych wynikających z Twoich talentów. Baw się dobrze!
WITAM serdecznie !!! Lepiej póżno niż wcale. Życzę sukcesów i zadowolenia.
witaj :)
Cześć Madziu:)
Witaj
Witaj Madziu!! Baw się tu dobrze i dziel swoimidoświadczeniem!
Witaj i dobrze sie baw w kuchni !
Witam Cię serdecznie!
Witaj!!!