Witam chcialem usunac kilka przepisow z " moich ulubionych" ale nigdzie niemoge sie doszukac odpowiedniej opcji jesli owa w ogole istnieje prosze o pomoc osobe ktora wie jak to zrobic
Obok nazwy masz kwadracik który musisz zaznaczyć jeżeli akurat ten przepis chcesz usunąć. A pod wszystkimi przepisami na środku masz "usuń z ulubionych". Klikasz i po sprawie.
Klikasz wszystkie ulubione przepisy i ptaszkami (v) zaznaczasz przepisy do usunięcia. Na samym dole pod przepisami masz przycisk usuń. Klikasz i gotowe.
noooo dziewuchy :):):):):) jestem pod wrazeniem :) 3 odpowiedzi w przeciagu 9 sekund :) to sie nazywa pomoc !!!!!!! kazda zawiera to samo przeslanie :) hehehe gratuluje i pochwalam !!!! :) siup za wasze:)
ano siupamy oblewam narodziny coreczki przyjaciela jegno nowe mieszkanie i urodziny jego zony niby dzientelmeni przed poludniem nie pija no ale takie okazje nie zdazaja sie zbyt czesto :D
Witam chcialem usunac kilka przepisow z " moich ulubionych" ale nigdzie niemoge sie doszukac odpowiedniej opcji jesli owa w ogole istnieje prosze o pomoc osobe ktora wie jak to zrobic
Obok nazwy masz kwadracik który musisz zaznaczyć jeżeli akurat ten przepis chcesz usunąć. A pod wszystkimi przepisami na środku masz "usuń z ulubionych". Klikasz i po sprawie.
Zaznacz sobie w krateczkach obok przepisu,który chcesz usunąć,następnie na samym dole strony kliknij na "usuń z ulubionych".
Klikasz wszystkie ulubione przepisy i ptaszkami (v) zaznaczasz przepisy do usunięcia. Na samym dole pod przepisami masz przycisk usuń. Klikasz i gotowe.
noooo dziewuchy :):):):):)
jestem pod wrazeniem :)
3 odpowiedzi w przeciagu 9 sekund :)
to sie nazywa pomoc !!!!!!!
kazda zawiera to samo przeslanie :) hehehe
gratuluje i pochwalam !!!! :)
siup za wasze:)
niewiem jak ja tego nie zauwazylem jaki z tego wniosek " NIE WCHODZ POD WPLYWEM NA WŻ "
dziekuje za pomoc
pod wplywem???
:)
a co siupamy?? hehehe
ano siupamy oblewam narodziny coreczki przyjaciela jegno nowe mieszkanie i urodziny jego zony
niby dzientelmeni przed poludniem nie pija no ale takie okazje nie zdazaja sie zbyt czesto :D
:)