szukam spokojnych, ustronnych miejsc gdzie można by było postawić samochód kampingowy w czasie urlopu. W internecie można znaleźć oferty ośrodków i pól kampingowych, ale z doświdczenia wiem (tylko na przykładzie Polski), że sa to najczęściej miejsca bardzo zaludnione i nie najtańsze. Może ktoś z Was ma w swojej okolicy lub podróżował i zna ciekawe miejsce gdzie można się zatrzymać.
Dziewczyny, czy chodzi Wam o przyczepe campingowa, czy o miejsce dla samochodu campingowego, tzw camping car. Jesli o to drugie, to moge sluzyc pomoca, natomiast w pierwszej nie mam rozeznania.
Jak mieliśmy przyczepę to jeżdziliśmy do Tabaszowej na "Witkówkę" nad Rożnowem, Znajomi jeżdżą tam, do tej pory co roku na miesiąc są zachwyceni. Gdzieś w necie nawet jest o nich stronka ale nie pamiętam adresu.. Ale znalazłam TUTAJ
Polu, jak chcesz to kliknij do mnie wieczorem na gg, bo to temat jak rzeka, albo sushi inari, nie wiem czy wszystkich interesuje (jesli o mnie to najbardziej zorientowana jestem we Francji - a moze to akurat Ciebie najmniej interesuje), wiec po co sie rozpisywac. Pozdrowienia.
dziękuję, oglądałam, rzeczywiście bardzo ładne miejsce. Bywaliśmy dotychczas tylko na polskich kampingach, ale w tym roku może ruszymy trochę dalej. A Wy już nie jeżdzicie z przyczepą?
nie planujemy jeszcze nic konkretnego. Narazie robię rozeznanie. Tak naprawdę jest tyle pięknych miejsc, że chyba trudno będzie się zdecydować. Myślałam o Francji-Toskani, ale biorę pod uwagę również inne miejsca. Będę wdzięczna za każdą wskazówkę. Ze względu na dziecko, dobrze gdyby w pobliżu była woda.
oregano, czy Tobie jak Poli chodzi o campera, zrozumialam, ze Poli bardziej chodzi o ladne, niedrogie miejsca postojowe (moze zle zrozumialam, ale raczej camperowcy maja to na wzgledzie), czy bardziej o pola campingowe i wygody z nimi zwiazane.
chodzi właśnie o ładne miejsce postojowe z możliwością podłączenia się do prądu i dostępem do wody. Może to być również niewielkie pole campingowe, w ładnym miejscu, gdzie nie ma tłumów ludzi. Bardziej zależy nam na fajnym miejscu niż na wygodach
szukam spokojnych, ustronnych miejsc gdzie można by było postawić samochód kampingowy w czasie urlopu. W internecie można znaleźć oferty ośrodków i pól kampingowych, ale z doświdczenia wiem (tylko na przykładzie Polski), że sa to najczęściej miejsca bardzo zaludnione i nie najtańsze. Może ktoś z Was ma w swojej okolicy lub podróżował i zna ciekawe miejsce gdzie można się zatrzymać.
Dołaczam sie do tej prośby !
Dziewczyny, czy chodzi Wam o przyczepe campingowa, czy o miejsce dla samochodu campingowego, tzw camping car.
Jesli o to drugie, to moge sluzyc pomoca, natomiast w pierwszej nie mam rozeznania.
Mnie chodzi o campera ( carcamping) :)
Gdzieś w necie nawet jest o nich stronka ale nie pamiętam adresu.. Ale znalazłam TUTAJ
Polu, jak chcesz to kliknij do mnie wieczorem na gg, bo to temat jak rzeka, albo sushi inari, nie wiem czy wszystkich interesuje
(jesli o mnie to najbardziej zorientowana jestem we Francji - a moze to akurat Ciebie najmniej interesuje), wiec po co sie rozpisywac.
Pozdrowienia.
Mamy teraz przyczepę, ale planujemy ją jeszcze przed wakacjami i wymienić na kampera. Jeśli mogę również do Ciebie napiszę w tej sprawie
dziękuję, oglądałam, rzeczywiście bardzo ładne miejsce. Bywaliśmy dotychczas tylko na polskich kampingach, ale w tym roku może ruszymy trochę dalej. A Wy już nie jeżdzicie z przyczepą?
Mając dziecko to super sprawa jak ślimak dom na plecach ;))
ja znam kilka we Wloszech, poludniowej Francji, i Andorze..ale nie wiem gdzie szukasz? morze, gory, jeziora, miasta...
nie planujemy jeszcze nic konkretnego. Narazie robię rozeznanie. Tak naprawdę jest tyle pięknych miejsc, że chyba trudno będzie się zdecydować. Myślałam o Francji-Toskani, ale biorę pod uwagę również inne miejsca. Będę wdzięczna za każdą wskazówkę. Ze względu na dziecko, dobrze gdyby w pobliżu była woda.
http://www.eurocamp.pl/
oregano, czy Tobie jak Poli chodzi o campera, zrozumialam, ze Poli bardziej chodzi o ladne, niedrogie miejsca postojowe (moze zle zrozumialam, ale raczej camperowcy maja to na wzgledzie), czy bardziej o pola campingowe i wygody z nimi zwiazane.
chodzi właśnie o ładne miejsce postojowe z możliwością podłączenia się do prądu i dostępem do wody. Może to być również niewielkie pole campingowe, w ładnym miejscu, gdzie nie ma tłumów ludzi. Bardziej zależy nam na fajnym miejscu niż na wygodach
dziękuję, może znajdę coś dla nas.