U mnie to się dzieje przy klikaniu "wstecz" np. otwieram wątek na forum - czytam, klikam "wstecz" i w miejscu na baner ukazuje się komunikat - klikam drugi raz na "wstecz" komunikat znika, to samo przy przeglądaniu najnowszych przepisow. Pozdrawiam i czekam !
jestem zalogowana a co jakiś czas u góry pod paskiem narzędzi pojawia mi się taki komunikat:(
Jeśli to istotne używam IE
Zmien przegladarke na mozille.
Pierwsze słyszę o takim problemie. Prawie zawsze używam opery ale czasem też IE kiedys 7 teraz8 i nigdy mi się coś takiego nie wyświetliło.
moze masz zablokowane cooke
Ja też tak mam na IE. Jak się nie poprawi trzeba poprosić Papmasa on napewno pomoże. Pozdrawiam!
Istotniejszy jest jakiś konkretny przykład, np. link pod krótym to się zawsze dzieje.
U mnie to się dzieje przy klikaniu "wstecz" np. otwieram wątek na forum - czytam, klikam "wstecz" i w miejscu na baner ukazuje się komunikat - klikam drugi raz na "wstecz" komunikat znika, to samo przy przeglądaniu najnowszych przepisow. Pozdrawiam i czekam !
Weszłam w moje przepisy i tam też tak się dzieje . Pozdrawiam!
Nie ma konkretnego linku. Poprostu od czasu do czasu tak mi wyskakuje-nieważne czy daję akurat "wstecz" czy wchodzę w ostatnio dodane.