Umowę mozesz rozwiązac w dowolnej chwili skladajac pisemne odstapienie. Nie musisz podawac powodów. W umowie masz okreslony czas ile wczesniej musisz zlozyc takie oswazdczenie. Z reguly to miesiac albo trzy
Idz do najbliższego punktu sieci Plus i napisz wypowiedzenie:)) mają tam specjalne druki. Ja tak zrobiłam i po pełnym miesiącu odłącza Ci intenet, to znaczy jak złozysz wypowiedzenie jeszcze w tym miesiącu to od maja odłączą Ci internet.
Musisz złozyc wypowiedzenie przed końcem cyklu rozliczeniowego - wówczas po następnym Ci odłaczą:) Nie wiem, ile w Plusie jest cykli, bo pracowałam w konkurencyjnej sieci - Era. ale te przepisy są wszędzie takie same. Rozumiem, że podpisałas umowę bez modemu? Pozdrawiam
Mam umowę na internet w Plusie na czas nie określony,mam pytanie jak ją zerwać
Umowę mozesz rozwiązac w dowolnej chwili skladajac pisemne odstapienie. Nie musisz podawac powodów. W umowie masz okreslony czas ile wczesniej musisz zlozyc takie oswazdczenie. Z reguly to miesiac albo trzy
Idz do najbliższego punktu sieci Plus i napisz wypowiedzenie:)) mają tam specjalne druki. Ja tak zrobiłam i po pełnym miesiącu odłącza Ci intenet, to znaczy jak złozysz wypowiedzenie jeszcze w tym miesiącu to od maja odłączą Ci internet.
Musisz złozyc wypowiedzenie przed końcem cyklu rozliczeniowego - wówczas po następnym Ci odłaczą:) Nie wiem, ile w Plusie jest cykli, bo pracowałam w konkurencyjnej sieci - Era. ale te przepisy są wszędzie takie same.
Rozumiem, że podpisałas umowę bez modemu?
Pozdrawiam