Ja nie wysyłam na żadne podejrzane numery, choćby i darmowe - przynajmniej pierwsze. Tak samo nie uczestniczę w konkursach typu wyślij sms jaka to melodia i inne , bo to tez się potem kończy wymianą pytan i odpowiedzi w odpowiedniej cenie (z doświadczenia znajomej). Mnie nawiiedziło raz, za to porządnie. Rozwiązałam w Internecie test IQ. Żeby uzyskać wynik musiałam wysłać DWA smsy na nr jakiśtam, co uczyniłam. Dostałam odpowiedź na maila, ile tych punktów mi wyszło i tyle. Później dostałam rachunek za telefon... Jeden sms (tzw. Specjalny) kosztował 24,99 zł! Za wynik zapłaciłam więc 50 zł! Masakra!
Reklama bardzo mi się podaobała. Nie czytałam narazie na ten temat ale czuję, że tam musi być jakis haczyk. Oczywiście nie wysyłałam sms. Zaraz sobie poczytam o tym.
niestety macie rację to jedno wielkie naciąganie, mój znajomy też dał się naciągnąć i stracił sporo kasy a nie wygrał nic z przykrością stwierdzam , iż ja też zaszalałam ale dałam sobie spokuj przy 3 sms-ie wyznaję zasadę : JAK SOBIE NIE ZAROBISZ TO CO JAK CO ALE NIKT NIE DA CI NIC ZA DARMO !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Mam nadzieję, że nikt z Was nie dał się nabrać na to .......!
Zanim wyślecie do nich SMS wpiszcie w wyszukiwarce ten numer i poczytajcie komentarze,
Pozdrawiam.
Ja nie wysyłam na żadne podejrzane numery, choćby i darmowe - przynajmniej pierwsze. Tak samo nie uczestniczę w konkursach typu wyślij sms jaka to melodia i inne , bo to tez się potem kończy wymianą pytan i odpowiedzi w odpowiedniej cenie (z doświadczenia znajomej). Mnie nawiiedziło raz, za to porządnie. Rozwiązałam w Internecie test IQ. Żeby uzyskać wynik musiałam wysłać DWA smsy na nr jakiśtam, co uczyniłam. Dostałam odpowiedź na maila, ile tych punktów mi wyszło i tyle. Później dostałam rachunek za telefon... Jeden sms (tzw. Specjalny) kosztował 24,99 zł! Za wynik zapłaciłam więc 50 zł! Masakra!
Reklama bardzo mi się podaobała. Nie czytałam narazie na ten temat ale czuję, że tam musi być jakis haczyk. Oczywiście nie wysyłałam sms. Zaraz sobie poczytam o tym.
niestety macie rację to jedno wielkie naciąganie, mój znajomy też dał się naciągnąć i stracił sporo kasy a nie wygrał nic z przykrością stwierdzam , iż ja też zaszalałam ale dałam sobie spokuj przy 3 sms-ie
wyznaję zasadę : JAK SOBIE NIE ZAROBISZ TO CO JAK CO ALE NIKT NIE DA CI NIC ZA DARMO !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Heh za późno, mój mąż dał się złapać, zobaczymy co powie jak dostaine rachunek!!
zawsze , od razu kasuję takie sms-y ,