Dziękuję wszystkim, którzy wczoraj dla nas kliknęli. Jestescie cudowni! A już na pewno życzliwi, mili i pomocni, bardziej nawet niż rodzina. Nie spodziewałam się, że obcy ludzie mogą wykazac tak wiele zainteresowania i chęc pomocy. Kocham Was bardzo i dziękuję każdemu z osobna. Aż serce rośnie, kiedy człowiek zda sobie sprawę, że na świecie są ludzie, którzy potrafia bezinteresownie poświęcic chwilkę dla innych. Wielkie Żarcie tworzą Wielcy Ludzie!
Dziękuję wszystkim, którzy wczoraj dla nas kliknęli. Jestescie cudowni! A już na pewno życzliwi, mili i pomocni, bardziej nawet niż rodzina. Nie spodziewałam się, że obcy ludzie mogą wykazac tak wiele zainteresowania i chęc pomocy. Kocham Was bardzo i dziękuję każdemu z osobna. Aż serce rośnie, kiedy człowiek zda sobie sprawę, że na świecie są ludzie, którzy potrafia bezinteresownie poświęcic chwilkę dla innych. Wielkie Żarcie tworzą Wielcy Ludzie!
P.S. Dla wytrwałych i cierpliwych: http://www.rosniemyrazem.pl/competition_details.php?id=6213&cat=ap. Można głosowac codziennie.
+1 -na dzień dobry:)
głos oddany
Głos oddany
Głos oddany 120
I mój też.
Zrobione :)
Głos oddany.
Jesteście niesamowici!!!!
Głos oddany.
Jest!
Poooszło
Głos oddany 129:)
Zrobione!
Ależ znowu proszę bardzo!A swoją drogą Kasparow przystojniutki!!
Głos oddany.
i jeszcze jeden
Klikam codziennie. A maluszek jest cudowny !!
zagłosowałam
148
Poszło...:)
ja też oddałam:)
I 152 głos :-)
Poszło!
157
głos oddany
Zagłosowane
Jesteście super!!!
171
I jeszcze jeden
176
Dziękuję, dziekuję!
Powtóreczka! Buziaki dla małego i powodzenia!
185
głos oddany
202
Miło, że pamiętacie!
zawsze.
głos oddany- powodzenia
216
Bardzo mi miło!
219
220
Poszło znów:)
Wielkie buziaki