Sorry, no moze masz racje. Spieszylam sie i tak namazalam. Wlasnie chodzi o olejarnie lub wytwornie oleju (roslinego-rzepak, soja, slonecznik), dokladniej poszukuje ludzi ktozy maja doswiadczenie w ekstrakcji. W ogole nie mam pojecia gdzie moge sobie popatrzec, bo wlasciwie jest to takie nie typowe zajecie. Ale by mi nawet pomoglo jak bym wiedzala gdzie sie w Polsce duze olejarnie znajduja.
Witam wszystkich,
mam pytane: czy znacie wielkie olejarie w Polsce, lub moze ludzi ktorzy tam pracuja albo wczesnej dokladniej w ekstrakcji pracowali?
Poszukuje wlasie kogos kto sie na tej pracy zna. Moze jest jakas strona gdzie moglabym kogos poszukac lub ogloszene wstawic?
Hm. Napisałaś to w ten sposób, że zupełnie nie wiadomo o co Ci chodzi.
Czego ty szukasz właściwie???
Ojejarina? Olejarie? Co to są?
Pewnie chodzi o olejarnię(e)
LINK - jakaś lista, nie wiem, czy pomoże ^.-
Dziekuje za link. No wlasnie chodzi o olejarnie. Gdzie mozna znalezdz pracownikow z doswiadczeniem z tej branzy?
Sorry, no moze masz racje. Spieszylam sie i tak namazalam. Wlasnie chodzi o olejarnie lub wytwornie oleju (roslinego-rzepak, soja, slonecznik), dokladniej poszukuje ludzi ktozy maja doswiadczenie w ekstrakcji. W ogole nie mam pojecia gdzie moge sobie popatrzec, bo wlasciwie jest to takie nie typowe zajecie. Ale by mi nawet pomoglo jak bym wiedzala gdzie sie w Polsce duze olejarnie znajduja.