Informuję, że dziś o godzinie 0:00 otwarłem swoją stronę kulinarną. Stronka ta jest dużo lepsza niż WŻ i myślę, że chętnie się na nią przeniesiecie. Znajdziecie tam bardzo mocno rozbudowane forum. Graficznie pod każdym względem przebija Wielkie żarcie. Nazwa mojej strony to "Biesiada u Bahusa", a adres www.bahus.bup.pl Serdecznie zapraszam. Na powitanie każdy kto się dziś na stronce zaloguje otrzyma sympatyczny upominek.. Pierwsze pięć osób otrzyma zestaw garnków (o wartości ok 180 zł każdy) Bahus
Myslę, zę z pełną odpowiedzialnością moge powiedzieć: UWIELBIAM CIĘ BAHUSIE !!!! Tylko pytanko: jutro też będzie działała ta stronka? bo ja dziś nie mam czasu zbytnio < robi niewinną minkę i wysyła zachecający usmiech>
Bahusku dobrze że humorek Ci od rana dopisuje u mnie w pracy wszyscy tak śmiertelnie poważni, nikt nie bawi się w "prima aprilis" gdyby nie ty to bym zapomniała że dziś ten "smieszny" dzień.... ciekawe kto dał sie nabrać Pozdrówka
Hmmmm, może się załapię, jak poszerzysz grono nagradzanych gości do 10 ? ;) A te zestawy garnków o wartości 180 zł każdy, to ma być każdy garnek w zestawie po 180 zł, czy cały zestaw za 180 zł ? Bo może nie ma się do czego śpieszyć ? ;) Ładna stronka, Bahusie ! Jest taka, taka... wirtualna
No super super, tyle ze drzwi takie waskie ze nie chca mnie wpuscic. Tylko nos wsadzilam a tam tyyyyle pysznosci! A mowia kurcze, ze bogaty do raju to nie wejdze. No a do Bahusa gruby bo to raj kulinarny - pewnie dlatego sam sie tak odchudzales co? Skubany jeden....
Użytkownik bahus napisał w wiadomości: > Informuję, że dziś o godzinie 0:00 otwarłem swoją stronę kulinarną. Stronka ta > jest dużo lepsza niż WŻ i myślę, że chętnie się na nią przeniesiecie. > Znajdziecie tam bardzo mocno rozbudowane forum. Graficznie pod każdym względem > przebija Wielkie żarcie. Nazwa mojej strony to "Biesiada u Bahusa", a adres > www.bahus.bup.pl Serdecznie zapraszam. Na powitanie każdy kto się > dziś na stronce zaloguje otrzyma sympatyczny upominek.. Pierwsze pięć > osób otrzyma zestaw garnków (o wartości ok 180 zł > każdy)Bahus
Użytkownik ulalaa53 napisał w wiadomości: > Użytkownik bahus napisał w wiadomości: > Informuję, że dziś o godzinie 0:00 > otwarłem swoją stronę kulinarną. Stronka ta > jest dużo lepsza niż WŻ i > myślę, że chętnie się na nią przeniesiecie. > Znajdziecie tam bardzo mocno > rozbudowane forum. Graficznie pod każdym względem > przebija Wielkie > żarcie. Nazwa mojej strony to "Biesiada u Bahusa", a adres > > www.bahus.bup.pl Serdecznie zapraszam. Na powitanie każdy kto się > > dziś na stronce zaloguje otrzyma sympatyczny upominek.. Pierwsze pięć > > osób otrzyma zestaw garnków (o wartości ok 180 zł > > każdy)Bahus
Informuję, że dziś o godzinie 0:00 otwarłem swoją stronę kulinarną. Stronka ta jest dużo lepsza niż WŻ i myślę, że chętnie się na nią przeniesiecie. Znajdziecie tam bardzo mocno rozbudowane forum. Graficznie pod każdym względem przebija Wielkie żarcie. Nazwa mojej strony to "Biesiada u Bahusa", a adres www.bahus.bup.pl Serdecznie zapraszam. Na powitanie każdy kto się dziś na stronce zaloguje otrzyma sympatyczny upominek.. Pierwsze pięć osób otrzyma zestaw garnków (o wartości ok 180 zł każdy)
Bahus
Myslę, zę z pełną odpowiedzialnością moge powiedzieć: UWIELBIAM CIĘ BAHUSIE !!!!
Tylko pytanko: jutro też będzie działała ta stronka? bo ja dziś nie mam czasu zbytnio < robi niewinną minkę i wysyła zachecający usmiech>
zalogowałam sie w pierwszej piątce. Gdzie sie udać po odbiór prezentów?
Użytkownik oregano napisał w wiadomości:
> zalogowałam sie w pierwszej piątce. Gdzie sie udać po odbiór
> prezentów?
Zostaną wysłane pocztą. Podaj proszę adres pocztowy (mój adres maila w profilu)
Bahus
Czy od wartości nagrody trzeba zapłacić podatek?
p.s. stronka jest świetna!
Poczekaj . Jeszcze 2 osoby i mozemy sie zglaszac po odbior garow do bahusa
Ja nie mogę wejść na stronkę ????????/
Użytkownik Lusy napisał w wiadomości:
> Ja nie mogę wejść na stronkę ????????/
A z jakiej przeglądarki korzystasz?
Mnie tez strona sie nie otwiera.Korzystam z IE
Prima Aprilis !!
Dlaczego? Czy wszystko co się dzieje pierwszego kwietnia musi być prima aprilisem? Ciekawe czy pobierasz pierwszego wypłatę ...
Bahus
Nie, 13 w piatek.
Bahusku dobrze że humorek Ci od rana dopisuje
u mnie w pracy wszyscy tak śmiertelnie poważni, nikt nie bawi się w "prima aprilis" gdyby nie ty to bym zapomniała że dziś ten "smieszny" dzień.... ciekawe kto dał sie nabrać
Pozdrówka
No Bahus co Ty zaplaciles za reklame? BUUUUU
Czy będą jakies bonusy dla użytkowników poza pierwszą piątką,bo może nie warto się logować,jak mam być poza..rozszerz do 10
Kurcze ,to ja też odpadam...nie mam długich włosów..
Szkoda, że jesteś moderatorem a nie dbasz o to by adres strony podawać z aktywnym linkiem. Miałam ochote tam wejść ale nie chce mi się kopiowac linku.
Jestem blondynką . Więc podwijam kiece i lece!
Już aktywny ;) www.bahus.bup.pl
:).
Mnie w dalszym ciagu sie nie otwiera
Niestety nie otworzy mi tego ani IE8 ani Opera :(
Hmmmm, może się załapię, jak poszerzysz grono nagradzanych gości do 10 ? ;) A te zestawy garnków o wartości 180 zł każdy, to ma być każdy garnek w zestawie po 180 zł, czy cały zestaw za 180 zł ? Bo może nie ma się do czego śpieszyć ? ;)
Jest taka, taka... wirtualna
Ładna stronka, Bahusie !
a mnie nie chce się otworzyć- błąd strony :(((
Kurcze ale ze mnie gapa.Nie dostanę garów buuuuuuuuuuuuuuuuu
.A stronka 1klasa
,
.
No super super, tyle ze drzwi takie waskie ze nie chca mnie wpuscic. Tylko nos wsadzilam a tam tyyyyle pysznosci! A mowia kurcze, ze bogaty do raju to nie wejdze. No a do Bahusa gruby bo to raj kulinarny - pewnie dlatego sam sie tak odchudzales co? Skubany jeden....
Swietna strona,Bahusie
.Najbardziej podoba mi sie przepis na "Torta okolicznosciowego"-goraco wszystkim polecam!!!
Płaski dowcip .... )))) Myślałam , ze cos lepszego wymyślisz na dzisiaj .. eeee
Użytkownik megi65 napisał w wiadomości:

> Płaski dowcip .... )))) Myślałam , ze cos lepszego wymyślisz na dzisiaj ..
> eeee
No brawo !!!! jak na to wpadłaś? Tak sobie myślałem i myślałem i wiem kogo na tę stronkę nie zaproszę ...a zgadnij kogo????
Źle zgadłaś....nie chodziło mi o Ciebie tylko o PŁASKOWCÓW....
Płaski Bahus
Eh szybko biegłam z pracy bo spodziewałam się wiadomości od bahusa na forum i nie zawiodłam się hehehehe
Wspaniała strona !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Użytkownik bahus napisał w wiadomości:
> Informuję, że dziś o godzinie 0:00 otwarłem swoją stronę kulinarną. Stronka ta
> jest dużo lepsza niż WŻ i myślę, że chętnie się na nią przeniesiecie.
> Znajdziecie tam bardzo mocno rozbudowane forum. Graficznie pod każdym względem
> przebija Wielkie żarcie. Nazwa mojej strony to "Biesiada u Bahusa", a adres
> www.bahus.bup.pl Serdecznie zapraszam. Na powitanie każdy kto się
> dziś na stronce zaloguje otrzyma sympatyczny upominek.. Pierwsze pięć
> osób otrzyma zestaw garnków (o wartości ok 180 zł
> każdy)Bahus
Użytkownik ulalaa53 napisał w wiadomości:
> Użytkownik bahus napisał w wiadomości: > Informuję, że dziś o godzinie 0:00
> otwarłem swoją stronę kulinarną. Stronka ta > jest dużo lepsza niż WŻ i
> myślę, że chętnie się na nią przeniesiecie. > Znajdziecie tam bardzo mocno
> rozbudowane forum. Graficznie pod każdym względem > przebija Wielkie
> żarcie. Nazwa mojej strony to "Biesiada u Bahusa", a adres >
> www.bahus.bup.pl Serdecznie zapraszam. Na powitanie każdy kto się
> > dziś na stronce zaloguje otrzyma sympatyczny upominek.. Pierwsze pięć
> > osób otrzyma zestaw garnków (o wartości ok 180 zł
> > każdy)Bahus
No cytat jest a gdzie Twoje przemyślenia?
Super!!!! Ja dwa lata temu byłam w wygasłym wulkanie o tej porze.
Swietna strona!!! Mam pytanie: czy zamiast zestawu garnkow moge otrzymac patelnie wok?
No cóż skończyło się...nikt się nie zalogował to i garów nie będzie.....
Bahus
nie otwiera sie
Bo jej nie ma,to był żart hehe