alescie wymysliły dziewczyny ! dla mnie największą nagrodą jest Wasze uznanie i radosc obdarowanego takim tortem (tego nie da sie z niczym porównac) Pozdrawiam serdecznie
Użytkownik ina73 napisał w wiadomości: > a jak robisz takie rownie kratki?
Musiałam uzyc do tego linijki , wykałaczki i noża. Linijką odmierzałam równe odstępy ( co 4 cm) , zaznaczałam wykałaczką a pozniej długim ostrym nożem łączyłam punkty ( na skos )
Pewnie jestem jedną z wielu Twoich fanek, ale te Twoje torty są naprawde REWELACYJNE. Sama też robie ale jeszcze musi wiele czasu upłynąć zebym zrobiła takie arcydzieła. Kupiłam sobie ostatnio barwniki i bede szalec , o wynikach poinformuje:))
Dorotko a jak robiłaś te odbicia na tym torcie z rózową wstązką? masz jakis szablon czy coś? i kiedy je robiłaś przed nałozeniem masy na tort czy po nałozeniu>?
Sliczne:)Jak zawsze zresztą:)))
Pozdrawiam:)
przepiękne, Ty to masz talent!!!!
Dzięki dziewczyny. Musze Wam powiedziec ,ze częśc z tych tortów to atrapy . Wiecie , to tak pod tego 1 kwietnia
Dorota!
Atrapy- nie atrapy...
Na razie nie mam piekarnika, ale w tym roku to się zmieni!!!
Wiedz, zę nie dam Ci spokoju!
Bo ja też tak chcę umieć!!!
agik mozesz mnie męczyc ile wlezie , ja cierpliwa jezdem
a bez piekarnika to faktycznie bida . Dla mnie to byłby koszmar jakis
Torciki jak zwykle piękne, mój faworyt to spidermen, najfajniejszy jaki widziałam w necie.Pozdrawiam:)
Cudeńka...:) tylko pozazdrościć talentu,- super!
POZDRAWIAM!
Bardzo dziękuje
rowniez pozdrawiam
Slicznie dziękuje Aniu
Buziaki
A może by tak stworzyć ranking tych słodkich dzieł i wybrać ten naj pod względem wizualnym???
Widać,że włożyłaś w pieczenie duszę...Pozdrawiam!
Ja też uważam ,że do świetny pomysł. Takie dzieła zasługują na uznanie , a nawet nagrodę!!!
alescie wymysliły dziewczyny ! dla mnie największą nagrodą jest Wasze uznanie i radosc obdarowanego takim tortem (tego nie da sie z niczym porównac)
Pozdrawiam serdecznie
Sa przesliczne.Zdradz mi prosze jak robisz takie piekne roze?Ten tort z bordowymi rozami to kwintesencja elegancji:)Pozdrawiam
Asiu te roze były kupione w tamtym roku na tort weselny .
Musze jeszcze pocwiczyc,zeby takie cuda robic .
Buziaki
przecudne!!!!!!!!!!!!!!!!!
Dziękuje .
Pozdrawiam
Poprostu BOSKIE :)
Dorotko, a jak robisz takie rownie kratki?
Użytkownik ina73 napisał w wiadomości:
> a jak robisz takie rownie kratki?
Musiałam uzyc do tego linijki , wykałaczki i noża. Linijką odmierzałam równe odstępy ( co 4 cm) , zaznaczałam wykałaczką a pozniej długim ostrym nożem łączyłam punkty ( na skos )
OOOOO opad szczęki ;-)
Dorotaxx to mistrzyni
do mistrzyni jeszcze mi baaaaardzo daleko ale ślicznie dziękuje za miłe słowa
Jak zwykle piekne
Dziękuje pięknie
No i co ja mam napisać?? Znowu to samo-torty poprostu przecudne!
Dzięki Myszorku
Pewnie jestem jedną z wielu Twoich fanek, ale te Twoje torty są naprawde REWELACYJNE. Sama też robie ale jeszcze musi wiele czasu upłynąć zebym zrobiła takie arcydzieła. Kupiłam sobie ostatnio barwniki i bede szalec , o wynikach poinformuje:))
Jest mi bardzo miło . Cieszy mnie ogromnie,ze moge byc dla kogoś inspiracją .
czekam z niecierpliwością na twoje dzieła
Pozdrawiam serdecznie
Dorotko a jak robiłaś te odbicia na tym torcie z rózową wstązką? masz jakis szablon czy coś? i kiedy je robiłaś przed nałozeniem masy na tort czy po nałozeniu>?
Mam specjalne stempelki do mas cukrowych. Wzorki odbijałam po nałożeniu bo był to sztuczny marcepan więc nie było problemów.
dziękuje za szybką odpowiedz ;-)
Cóż można powiedzieć, wszystkie torty są przepiękne, pozdrawiam
Dziękuje .
Rowniez pozdrawiam