Masz taką opcję "ostatnio na forum". Wchodzisz do niej ze strony głównej - okno po prawej. Łatwo znajdziesz. Teraz będziemy o wszystkim co związane z dziećmi rozmawiać w nowozałożonym dziale "WuŻecik - kącik dla rodziców". Natomiast w dośc niedalekiej przyszłości planowana jest kolejna rekonstrukcja forum, która będzie polegała na ułatwieniu Wam odnajdywania swoich wątków, do których pojawią się odpowiedzi.
Witam. Czy musi tak być, że wchodząc w "pokaż więcej" wchodzimy na tytuły wątków ale najstarsze,chyba 2004r zamiast w bieżące. Jest to trochę denerwujące szukać od tyłu. Z góry dziękuję za odpowiedz.
Każdą listę wątków (nie ważne w którym dziale, czy listę najnowszych) można sobie posortować według własnego upodobania. Na górze listy jest nagłówek opisujący kolumny (czerwone napisy). Aby posortować listę według wybranej kolumny wystarczy kliknąć w nagłówek (ten czerowny napis). Po kliknięciu pojawi się obo napisu mała strzałeczka informująca czy sortowanie jest malejące czy rosnące. Po drugim kliknięciu w ten sam nagłówek sortowanie zmienia się na przeciwne. Najwygodniej jest ustawić sobie sortowanie malejące według kolumny "Ostatnia wiadomość", tzn tak wyklikać aby obok nazwy tej kolumny pojawiła się mała szara strzałęsczka skierowana do góry.
Wczporaj założyłam wątek o przepisach dla matki karmiącej dziecko ze skazą białkową i nie mogę go znaleźć. Czy został gdzieś przeniesiony?
Masz taką opcję "ostatnio na forum". Wchodzisz do niej ze strony głównej - okno po prawej. Łatwo znajdziesz.
Teraz będziemy o wszystkim co związane z dziećmi rozmawiać w nowozałożonym dziale "WuŻecik - kącik dla rodziców".
Natomiast w dośc niedalekiej przyszłości planowana jest kolejna rekonstrukcja forum, która będzie polegała na ułatwieniu Wam odnajdywania swoich wątków, do których pojawią się odpowiedzi.
Witam. Czy musi tak być, że wchodząc w "pokaż więcej" wchodzimy na tytuły wątków ale najstarsze,chyba 2004r zamiast w bieżące.
Jest to trochę denerwujące szukać od tyłu. Z góry dziękuję za odpowiedz.
Kliknij na datę w górnym rogu i powinny Ci się wyświetlić najnowsze wątki
Też tak mam, same stare wątki, Jak klikam na datę to nic nie pomaga.:((
Każdą listę wątków (nie ważne w którym dziale, czy listę najnowszych) można sobie posortować według własnego upodobania. Na górze listy jest nagłówek opisujący kolumny (czerwone napisy). Aby posortować listę według wybranej kolumny wystarczy kliknąć w nagłówek (ten czerowny napis). Po kliknięciu pojawi się obo napisu mała strzałeczka informująca czy sortowanie jest malejące czy rosnące. Po drugim kliknięciu w ten sam nagłówek sortowanie zmienia się na przeciwne.
Najwygodniej jest ustawić sobie sortowanie malejące według kolumny "Ostatnia wiadomość", tzn tak wyklikać aby obok nazwy tej kolumny pojawiła się mała szara strzałęsczka skierowana do góry.
Wielkie dzięki Pampas.Już zrobiłam,Pozdrawiam serdecznie,