Witam serdecznie po dość długiej przerwie,bo chyba minęły jakieś 2-3 lata,od czasu ,kiedy udzielałam się na WŻ-ce.Mam nadzieję,ze teraz znowu zagoszczę na stronce,bo prawdę powiedziawszy jest to jedno z najsympatyczniejszych forum w necie.No,już nie wspomnę,że jest baaaaaardzo smaczne,hehehe! Pozdrawiam "starych" i nowych WZ-eciaków.
Wiosna przychodzi, Ksantypa sie śmieje. Co na WZ-ce nowego się dzieje?
Witaj,Agulku.Coż,dać radę ...dałam,ale za to widzę jak bardzo się tu zmieniło na lepsze i jestem tym bardzo pozytywnie zaskoczona.Cieszę się, ,ze ta niezwykle sympatyczna stronka trwa nadal i ma się coraz lepiej:) Tu jest chyba najsympatyczniejsze forum w całym necie! Pozdrawiam:)
Witam serdecznie po dość długiej przerwie,bo chyba minęły jakieś 2-3 lata,od czasu ,kiedy udzielałam się na WŻ-ce.Mam nadzieję,ze teraz znowu zagoszczę na stronce,bo prawdę powiedziawszy jest to jedno z najsympatyczniejszych forum w necie.No,już nie wspomnę,że jest baaaaaardzo smaczne,hehehe! Pozdrawiam "starych" i nowych WZ-eciaków.
Wiosna przychodzi,
Ksantypa sie śmieje.
Co na WZ-ce
nowego się dzieje?
Witamy i do przepisów i gotowania zachecamy!!!!!!
Ja także uważam,że to jedne z najbardziej otwartych i przyjacielskich forum. Pozdrawiam serdecznie i witam.
Witam:) i
Pozdrawiam eyta
Witaj po dość długiej przerwie:)
A tak z ciekawości zapytam, dałaś radę tyle wytrzymac bez WŻ ?
Pozdrawiam :)
Witaj,Agulku.Coż,dać radę ...dałam,ale za to widzę jak bardzo się tu zmieniło na lepsze i jestem tym bardzo pozytywnie zaskoczona.Cieszę się, ,ze ta niezwykle sympatyczna stronka trwa nadal i ma się coraz lepiej:)
Tu jest chyba najsympatyczniejsze forum w całym necie!
Pozdrawiam:)
To prawda że tutaj jest bardzo sympatycznie :)
Pozdrawiam i życzę spokojnej nocy.
Po Twojej pochwale będziemy chodzić przez najbliższe miesiące dumni jak pawie :)
Witamy
witaj znowu:) i zdradź tajemnicę co porabiałaś bez wz-tu ?
Witaj,Makusiu!
Szczerze? Prawie przestałam gotować! hehehe!
Witaj
Witaj :)
Witam i pozdrawiam również.