Forum

Galeria

Palmy wielkanocne

• Autor: katarzyna24 Data: 2009-04-04 15:28:38

Oto moje palmy wielkanocne:
    dla mnie
    dla mojej córeczki
    Kwiatki wykonałam z bibułki. Podstawa to gałązki wierzby i dodatkowo galazki od starych wiazenek .

• Autor: skopolendra Data: 2009-04-04 17:16:57

sliczne.Zawsze cieszy mnie jak ktos zadaje sobie trud aby wlasnorecznie zrobic palme.Wg mnie te kupowane nie umywaja sie do Twoich.Gratuluje.Pozdrawiam

• Autor: katarzyna24 Data: 2009-04-04 20:04:40

Wiele serca włożyłam w ich wykonanie. Juz od dawna planowałam co i jak. Zbierałam materiały z suszonych kwiatow, wstazki, klosy. Bazie wczoraj zerwalam z coreczka. Jak nie mam możliwosci wykonania palemki to kupuje, ale tylko takie od kogos kto tez zrobil je sam, z dostepnych materialow, nie lubie tych gotowych takich calysz suszonych. Takie bez zycia sa. Kazda zrobiona wlasnorecznie chodzby najuboższa, jest piekna i niepowtrzalna. Kocham prace ręczne, dlatego bardzo starałam sie z wykonaniem palmy. Pozdrawiam i zachecam do wykonania palmy. Jesli jest za pozno, mozna pomyslec o koszyku wielkanocnym, czy stoiku. Tez juz planuje wykonac. :)

• Autor: mysha2006 Data: 2009-04-05 08:48:47

Są prześliczne. Ja mam 2 lewe ręce do takich robót.

• Autor: aloiram Data: 2009-04-06 08:38:12

Świetne!!. My w tym roku mielismy takie:

Bardzo lubię, palmy własnoręcznie robione, mają zupełnie inna wartość i nie chodzi oczywiście o tą materialną:-)) Pozdrawiam.

• Autor: anna702 Data: 2009-04-07 00:44:44

Ladne :) u mnie w domu nigdy takich nie bylo...stroilismy bazie...

• Autor: Wkn Data: 2009-05-05 23:14:06

Przeglądam sobie właśnie stare zdjęcia w galerii.
    Co roku przed Wielkanocą obiecuję sobie, że wykonam własnoręcznie palemkę, ale jak zwykle okazuje się, że chyba zamiary podług sił mierzę...
    Może w przyszłym roku, ech...
    Śliczne te Wasze były.

• Autor: as Data: 2009-05-06 16:18:56

W mojej miescowości nikt nie robi kolorowych palm. Większość jest robiona z ziół lub kupiona kolorowa 

Przejdź do pełnej wersji serwisu