Dzisiaj po wejściu na stronę byłam zdziwiona. Tak zielono się zrobiło. Wiosna nastała. Przyzwyczajona byłam do tego czerwonego. Pewnie za niedługo się przyzwyczaję. Jednak narazie mnie to drażni. Może lepiej by było gdyby np w ustawieniach był wybór jakie kolory zakładek się preferuje?
zieleń - kolor uspokajający i budzący nadzieję.... mi się podoba taka szata...ładnie , wiosennie..niemalże świątecznie....a te żonkile ..szkoda że nie można ich powąchać...:-)))
Wiecie co... ja też jestem trochę zdziwiona... przesuwamy sobie tabelki na prawo i lewo... zmieniamy kolory tła... mamy nową Stronę-Dziecko (na marginesie- w jaki sposób rozmnożył się WŻ?... pora już późna, więc sami pełnoletni na sali jak sądzę ;))) )... mamy konkursy... mamy to... mamy tamto... Ja się zaczynam bać, że mnie się w głowie poprzewraca...
Jak dla mnie jest super, tak długo czekaliśmy na wiosnę. Musimy jeszcze chwilkę poczekać aż na zewnątrz zrobi się tak zielono a tu już mamy. Pozdrawiam i życzę więcej radości i uśmiechu:)
Dzisiaj po wejściu na stronę byłam zdziwiona. Tak zielono się zrobiło. Wiosna nastała. Przyzwyczajona byłam do tego czerwonego. Pewnie za niedługo się przyzwyczaję. Jednak narazie mnie to drażni. Może lepiej by było gdyby np w ustawieniach był wybór jakie kolory zakładek się preferuje?
to tylko sukienka wielkanocna :)
zresztą w podtytule jest sugestia tegoż :)
zaraz po świętach powrót do czerwieni.
póki co, gramy w zielone.
Dla mnie mogłoby tak zostac... Zielono=pięknie:)
"zielono mi"
czyz to nie byla reklama piwa???
hmmmm
mnie tam nie przeszkadza -- zawsze mam zielen w tle :)
tak zapobiegawczo na oczy :D hehehehehe
Bardzo ładnie zielono - może zostać na stałe - zdrowiej dla oczu. Pozdrawiam autorów!
hasło znane ale nie pamiętam czego dotyczyło
zieleń - kolor uspokajający i budzący nadzieję.... mi się podoba taka szata...ładnie , wiosennie..niemalże świątecznie....a te żonkile ..szkoda że nie można ich powąchać...:-)))
Wiecie co... ja też jestem trochę zdziwiona... przesuwamy sobie tabelki na prawo i lewo... zmieniamy kolory tła... mamy nową Stronę-Dziecko (na marginesie- w jaki sposób rozmnożył się WŻ?... pora już późna, więc sami pełnoletni na sali jak sądzę ;))) )... mamy konkursy... mamy to... mamy tamto...
Ja się zaczynam bać, że mnie się w głowie poprzewraca...
Jak dla mnie jest super, tak długo czekaliśmy na wiosnę. Musimy jeszcze chwilkę poczekać aż na zewnątrz zrobi się tak zielono a tu już mamy. Pozdrawiam i życzę więcej radości i uśmiechu:)
Pięknie jest i koniec dyskusji,z czym kojarzy się wiosna z zielenią tak więc niech będzie zielono i nie marudzić!
Ja jestem zachwycona nową szatą wżetu !!Jest cudna. Dla mnie mogłoby tak zostać:-)
Jest ślicznie .Bardzo mi sie podoba.Pozdrawiam Jadzia