Witam.już wszystko mam zaplanowane na święta zostało mi jeszcze wymyślenie jakie mięso upiec na zimno do chleba. ostatnio mieliśmy w domu wędzoną własnej robty karkówkę i szynkę. trochę się to nam przejadło ale dliny ze sklepu wogóle odpadają. Może mi podpowiecie z jakich przepisów korzystacie szykując się na święta z góry bardzo dziękuję za propozycje.sama bym poszukała ale jakoś przed świętami mamy co robić w pracy i jakoś tego czasu na szperanie brakuje a w domu jeszcze się internetu nie dorobiłam
Bardzo bardzo polecam schabik Aleex "najdelikatniejszy schab według Alexx", niestety nie moge wstawić linka coś mi Mizilla blokuje w pracy ale wpisz te nazwe i napewno znajdziesz, Ja właśnie rano wyjęłam mięsko z zamrażalnika , wieczorem przyprawię a gotować będę w piątek. Polecam i Wesołych Świąt
http://wielkiezarcie.com/przepis26173.html proszę bardzo,aktywny:) Ja także będę ten schabik robić bo jest naprawdę pyszny,poza tym piekę karkówkę i zrobię kurczaka faszerowanego
ja upieklam schab, wyszedl pyszny...do srodka wepchnelam 8 suszonych sliwek i zabek czosnku, z wierzchu obtarlam sola z przyprawami (rozmaryn, papryka pikantna, majeranek, pieprz) zawinelam szczelnie w folie i do piekarnika na godzine 180°C (miesa bylo 1kg) wyszlo super miekkie i soczyste :)
Witam.już wszystko mam zaplanowane na święta zostało mi jeszcze wymyślenie jakie mięso upiec na zimno do chleba. ostatnio mieliśmy w domu wędzoną własnej robty karkówkę i szynkę. trochę się to nam przejadło ale dliny ze sklepu wogóle odpadają. Może mi podpowiecie z jakich przepisów korzystacie szykując się na święta z góry bardzo dziękuję za propozycje.sama bym poszukała ale jakoś przed świętami mamy co robić w pracy i jakoś tego czasu na szperanie brakuje a w domu jeszcze się internetu nie dorobiłam
Bardzo bardzo polecam schabik Aleex "najdelikatniejszy schab według Alexx", niestety nie moge wstawić linka coś mi Mizilla blokuje w pracy ale wpisz te nazwe i napewno znajdziesz, Ja właśnie rano wyjęłam mięsko z zamrażalnika , wieczorem przyprawię a gotować będę w piątek. Polecam i Wesołych Świąt
http://wielkiezarcie.com/przepis26173.html proszę bardzo,aktywny:)
Ja także będę ten schabik robić bo jest naprawdę pyszny,poza tym piekę karkówkę i zrobię kurczaka faszerowanego
dziękuję Wam bardzo chyba się skuszę na tem schabik bo węlinke już robiłam parę razy.
Ja zawsze robię karczek-wcześniej marynowany w Marynacie Staropolskiej z Kamisa i pieczony w rękawie,a także rolowany nadziewany boczek,
polecam ten przepis http://wielkiezarcie.com/przepis22845.html
Ten schab też robię, jest wspaniały, smaczny i bardzo delikatny.! Pozdrawiam.
http://wielkiezarcie.com/przepis28424.html a ja polecam faszerowaną roladę, jest bardzo dobra.
ja upieklam schab, wyszedl pyszny...do srodka wepchnelam 8 suszonych sliwek i zabek czosnku, z wierzchu obtarlam sola z przyprawami (rozmaryn, papryka pikantna, majeranek, pieprz) zawinelam szczelnie w folie i do piekarnika na godzine 180°C (miesa bylo 1kg) wyszlo super miekkie i soczyste :)