Upss! To jest śniezne drzewo zasypane kwiatami .. Przed paroma laty widziałm osobiscie takie duze drzewo magnolii .Niestety to nie była Polska .. tylko południowa Hesja i tak sobie mysle , ze twoje fotki tez musza byc z tamtego rejonu .. Jak zawsze nieustająco pozdrawiam ciebie w wiosennym nastroju .. Pa!
Nie megi65 to nie południowa Hesja - to miasteczko na granicy belgijsko - holenderskiej ale i w Hesji i całym Beneluxie i wielu innych miejscach Wielkanoc " wybuchła " kwiatami. Również pozdrawiam !
Och Marioterso !! Bede za pare dni baaaaaaardzo blisko ciebie .. Nordrheim - Westfalen .. hehheehh i mam nadzieje , ze naciesze oczeta taką pachnąco - kwitnąco wiosną .. Pozdrawiam .. jak zawsze !
Jak to mowi moj maz - jem 1 posilek dziennie tzn. zaczynam rano a koncze wieczorem ;P No ale tak naprawde jem za dwoch i jeszcze kilka tygodni tak zostanie. A potem.....juz mi jeden synek daje w kosc, wiec jak sie drugi pojawi to zadne herbatki nie beda mi potrzebne. Ruchu bede miala wystarczajaco wiec zgubie szybko to co teraz zgromadze ;)
Jak się oczyszczacie po tak sporej ilości pyszności?
Herbatki,woda i lekkostrawnie?
Umiarem w trakcie:)
Smacznie i kalorycznie było

- a potem spacer...spacer...spacer.....
Pozdrawiam wiosennie i pachnąco.
Mariaterso! Sliczne fotki .. u ciebie tak pieknie kwitnie juz magnolia .. tylko zazdroscic .. Pozdrawiam cieplutko !!
Megi - spójrz pod to drzewo , magnolie juz przekwitją - niestety....

Upss! To jest śniezne drzewo zasypane kwiatami .. Przed paroma laty widziałm osobiscie takie duze drzewo magnolii .Niestety to nie była Polska .. tylko południowa Hesja i tak sobie mysle , ze twoje fotki tez musza byc z tamtego rejonu .. Jak zawsze nieustająco pozdrawiam ciebie w wiosennym nastroju .. Pa!
Nie megi65 to nie południowa Hesja - to miasteczko na granicy belgijsko - holenderskiej
ale i w Hesji i całym Beneluxie i wielu innych miejscach Wielkanoc " wybuchła " kwiatami.
Również pozdrawiam !
Och Marioterso !! Bede za pare dni baaaaaaardzo blisko ciebie .. Nordrheim - Westfalen .. hehheehh i mam nadzieje , ze naciesze oczeta taką pachnąco - kwitnąco wiosną .. Pozdrawiam .. jak zawsze !
To się nazywa szczery zachwyt...Pozdrawiam!
herbata czerwona, rumianek (dobrze dzaiała na "przejedzony" żołądek) no i oczywiście woda, woda i jeszcze raz woda- oczywiście niegazowana
Jak to mowi moj maz - jem 1 posilek dziennie tzn. zaczynam rano a koncze wieczorem ;P No ale tak naprawde jem za dwoch i jeszcze kilka tygodni tak zostanie. A potem.....juz mi jeden synek daje w kosc, wiec jak sie drugi pojawi to zadne herbatki nie beda mi potrzebne. Ruchu bede miala wystarczajaco wiec zgubie szybko to co teraz zgromadze ;)
U nas nie bylo az tak duzo pysznosci w tym roku ale i tak postanowilismy je spalic. I wybralismy sie na nieczynny wulkan. 3 godziny marszu :)
Cos pieknego, az dech zapiera.
Pieknie :) a gdzie takie widoki można podziwiać???
w Islandii :)
Coś wspaniałego! Wygląda jak krajobraz księżycowy. W takim miejscu pewnie można poczuć wielkość i siłę natury. Dziękujemy za fotki
cudowne widoki Madziu:)
i po świetach.. jak zawsze , a po pysznościach , woda w dużych ilościach , i lekkostrawne posiłki, w moim przypadku bez mięsa :)