Forum

Rozmowy wolne i frywolne

50 kolorowych tortów

• Autor: niunia485 Data: 2009-04-14 19:18:41

Znalazlam na tortowni ksiazke "50 kolorowych tortow-poznaj styl angielski" czy moze ktos z was posiada ta ksiazke?chcialabym poznac opinie na jej temat,bo zastanawiam sie nad jej kupnem.Wart czy tez nie ?Pozdrawiam wszystkich serdecznie

• Autor: firalik Data: 2009-04-14 19:50:00

Mam  ta ksiazke po niemiecku.Torty sa fajne,ale dla tych,co maja juz w tym wprawe.Dla poczatkujacych sa za trudne,ja musze przyznac,ze tylko jeden trort z niej robilam.Jesli lubisz robic torty,to mysle,ze warto ja kupic,zwlaszcza dla dzieci jest to duza frajda,taki urodzinowy tort:)
    pozdrawiam i zycze powodzenia w wypiekach:)

• Autor: niunia485 Data: 2009-04-14 20:24:58

wlasciwie to jestem poczatkujaca w dziedzinie ciast i tortow,ale jak sie naoogladam tutaj takich pieknych tortow to tez chcialabym tak potrafic,i w sumie szukam czegos co powie krok po kroku jak zrobic rozne ciekawe torty.Zaciekawila mnie ta ksiazka,ale jednak chcialabym poznac opinie tych ktorzy ja maja:)Bardzo Ci dziekuje za zainteresowanie i odpowiedz,pozdrawiam

• Autor: exotica Data: 2009-04-15 08:11:21

Miałam tę książkę, ale po przeglądnięciu podarowałam ją koleżance, która bardzo chciała ją dostać. Robię sporo tortów, ale te jak dla mnie były zbyt udziwnione. Poprostu ją obejrzałam i stwierdziłam, że i tak nie będę z niej korzystać, chociaż powiem,  że fajnie byłoby dostać tort z tej książki  :)  Książka sama w sobie bardzo ładnie wydana, kolorowa, ale cena... no cóż, chyba troszkę za dużo. Ja już nie kupuję takich książek. Ta była dla mnie nauczką ;) teraz czerpię inspiracje z naszego forum. Dziewczyny robią wspaniałe torty, zawsze doradzą, a książka... poprostu przepisy, ładne zdjęcia i tyle.

• Autor: niunia485 Data: 2009-04-15 22:36:40

czy ktos jeszcze zna ta ksiazke i moglby podzielic sie swoja opinia?

Przejdź do pełnej wersji serwisu