Mam takie pytanie do was od słonca dosta lam plamy na nosie chodziłam w kapeluszu i nie wiem jak te promienie sie dostały.Biore antybiotyki czy te plamy zginą same czy nie?
jeśli są to plamy poparzeniowe to powinny zniknąć. Widocznie jesteś bardzo wrażliwa na słońce. Kup sobie krem z filtrem, tzw. bloker - to filtr chyba 60, jest dosyć drogi, ale smaruje się nim odsłonięte części ciała. Ja też na pczątku leczenia sparzyłam nos, a potem to już jakoś przeleciało bez poparzeń. Pozdrawiam
Witam, ja "poparzyłam" sobie w ten sposób kawałek pleców. Brałam mocne antybiotyki, lekarka poinformowała mnie, aby w trakcie brania leków i 2 tygodnie po zakończeniu leczenia nie opalać się i nie eksponować skóry do słońca. Pojechałam do siostry, i wyszłam do ogrodu zerwać koszyczek truskawek no i przy schylaniu się został odsłonięty skrawek, pomiedzy spódnicą, a bluzką, wieczorem miałam bąble z wodą w środku które z czasem podeschły, ale do tej pory mam brzydkie plamy.
Mam takie pytanie do was od słonca dosta lam plamy na nosie chodziłam w kapeluszu i nie wiem jak te promienie sie dostały.Biore antybiotyki czy te plamy zginą same czy nie?
jeśli są to plamy poparzeniowe to powinny zniknąć. Widocznie jesteś bardzo wrażliwa na słońce. Kup sobie krem z filtrem, tzw. bloker - to filtr chyba 60, jest dosyć drogi, ale smaruje się nim odsłonięte części ciała. Ja też na pczątku leczenia sparzyłam nos, a potem to już jakoś przeleciało bez poparzeń. Pozdrawiam
Dzieki spróbuje ten krem i pocieszyłas mnie ze te plamy powinny zniknac jak znikna to dam znac. .Pozdrawiam
Witam, ja "poparzyłam" sobie w ten sposób kawałek pleców.
Brałam mocne antybiotyki, lekarka poinformowała mnie, aby w trakcie brania leków i 2 tygodnie po zakończeniu leczenia nie opalać się i nie eksponować skóry do słońca.
Pojechałam do siostry, i wyszłam do ogrodu zerwać koszyczek truskawek no i przy schylaniu się został odsłonięty skrawek, pomiedzy spódnicą, a bluzką, wieczorem miałam bąble z wodą w środku które z czasem podeschły, ale do tej pory mam brzydkie plamy.