Weż ostry nóz nalepszy dla mnie z ostrym czubeczkiem i do dzieła ...Pierwsze skrzydełko mozesz '' scharznic'' nastepne pójdzie lepiej .. a przy kolejnym .. powiesz jakie to proste .. ! Mówie ci do z własnego doświadzcenia .. ja luzowałam w ten spsób udka . Pozdrawiam i do dzieła .. Kwiatek ..
Użytkownik anka1966 napisał w wiadomości: > Mogę podać linka do strony z instrukcją luzowania całego kurczaka ale nie wiem > czy mogę tutaj.Jak chcesz napisz na gg.
Oczywiście, że możesz podać; to nie reklama to To będzie porada. Bahus
Niech mi ktoś wyklaruje jak wyjąć kostki ze skrzydełek,żebym potem mogła je nadziewać?
Dziękuję pięknie!
Weż ostry nóz nalepszy dla mnie z ostrym czubeczkiem i do dzieła ...Pierwsze skrzydełko mozesz '' scharznic'' nastepne pójdzie lepiej .. a przy kolejnym .. powiesz jakie to proste .. ! Mówie ci do z własnego doświadzcenia .. ja luzowałam w ten spsób udka . Pozdrawiam i do dzieła .. Kwiatek ..
Mogę podać linka do strony z instrukcją luzowania całego kurczaka ale nie wiem czy mogę tutaj.Jak chcesz napisz na gg.
Użytkownik anka1966 napisał w wiadomości:
> Mogę podać linka do strony z instrukcją luzowania całego kurczaka ale nie wiem
> czy mogę tutaj.Jak chcesz napisz na gg.
Oczywiście, że możesz podać; to nie reklama to To będzie porada.
Bahus
i przy okazji ja się też nauczę :)
podaj mi swój adres jak mi się uda to Ci wyślę kurs Ewy