To sa przepiekne, profesjonalne torty.Serdecznie gratuluje.Ja regularnie trenuje zeby tez sie pochwalic takimi cudami.ale przede mna jeszcze daleka droga...
przepiękne, przyznam się, że często zaglądam w Twój profil i w przepisy i podziwiam, podziwiam, podziwiam... Jestem pod wrażeniem, gratuluje. Masz trójkę dzieci( moje marzenie, na razie mam 2), ale zastanawiam się, kiedy robisz te cudeńka mając wesołą gromadkę. Serdecznie pozdrawiam
Jakoś daję sobie radę z moją wesołą gromadką, mój maluch dosyć dużo śpi a dziewczyny są na tyle duże że same organizują sobie czas, bardzo chętnie się też przyglądają jak robię dekorację, a jak zostanie mi masy to mają frajdę bo również mogą coś ulepić. Czasem tylko brakuje mi czasu na sprzątanie i temu podobne obowiązki ale nadrabiam jak kończę z tortami, jak się coś lubi to czas się znajduje choćby późnym wieczorem:) Pozdrawiam i dziękuje za miłe słowa:)
Okres przed i poświąteczny miałam bardzo pracowity, a oto efekty mojej pracy:
Aniula jestes mistrzynia w robieniu tortöw.Pozdrawiam
Dech zapiera - piękne!!!
Bardzo piękne!!
To nie torty! To cuda!!! Pięknie, gratuluję talentu!!
Aniula dosłownie szczęka opada, że tak się wyrażę :-)
Prawdziwe cudeńka! Gratuluję talentu.
To sa przepiekne, profesjonalne torty.Serdecznie gratuluje.Ja regularnie trenuje zeby tez sie pochwalic takimi cudami.ale przede mna jeszcze daleka droga...
Jak zwykle super!!!
Przepięknościowe ! Gratuluję talentu :)
Fantastyczne są te Twoje torty .
Mam pytanie, z czego lepilaś laleczkę i misia? Są prześliczne.
aldka
Dziękuje bardzo z miłe słowa, wszystkie ozdoby lepie z białej masy cukrowej Dorotaxx, pozdrawiam:)
przepiękne, przyznam się, że często zaglądam w Twój profil i w przepisy i podziwiam, podziwiam, podziwiam...
Jestem pod wrażeniem, gratuluje. Masz trójkę dzieci( moje marzenie, na razie mam 2), ale zastanawiam się, kiedy robisz te cudeńka mając wesołą gromadkę. Serdecznie pozdrawiam
Jakoś daję sobie radę z moją wesołą gromadką, mój maluch dosyć dużo śpi a dziewczyny są na tyle duże że same organizują sobie czas, bardzo chętnie się też przyglądają jak robię dekorację, a jak zostanie mi masy to mają frajdę bo również mogą coś ulepić. Czasem tylko brakuje mi czasu na sprzątanie i temu podobne obowiązki ale nadrabiam jak kończę z tortami, jak się coś lubi to czas się znajduje choćby późnym wieczorem:) Pozdrawiam i dziękuje za miłe słowa:)
Wspaniale te dekoracje,pogratulowac talentu
Prześliczne. Gratuluję talentu i serdecznie pozdrawiam.
Kolejne Cudeńka Aniu ! Gratuluje i pozdrawiam Cie serdecznie