Trzymam kciuki choć troche dziwnie 3mac je w niewiadomej sprawie... a tak swoja droga to ostatnio juz kilka tego typu postów sie pojawiało... jestm z osobami, których dotyczyły ale wydaje mi sie, że skoro mamy byc z tymi osobami to powinnismy choć odrobine poznac problem :)
Jak w dużych ilościach, to chyba trzeba wołać Bahusa... on załatwia takie sprawy hurtowe... Ze swojej strony ciepło myślę o Tobie Dorotko teraz, w końcu nic w przyrodzie nie ginie :)
Dorotuś, jestem i będę myślami z Tobą. Trochę skóra mi na tyłku ścierpła czytając, że dziś o 12-ej przydadzą się nasze "fluidy". Mam nadzieję, że ta dobra energia ma taką siłę sprawczą, że szybko otrzymamy dobre wieści od Ciebie. Czekam z niecierpliwością. Ściskam mocno.
Dziekuje wszystkim bardzo..erko tobie szeczegolnie bo otworzylas ten watek...Mam bardzo trudna dla mnie osobista sprawe do zalatwienia. Niestety dzis jeszcze bez rezultatu w poniedzialek bede dalej zalatwiac dziekuje wam kochani bardzo...jestem wzruszona i wdzieczna wam za pamiec i dobre slowo
Przy tak sprzyjających fluidach zle nie może być !!!!!! Dorotka zza płotka teraz opoczywaj i nabieraj sił. Na Islandii dziś święto nikt nie pracuje tylkko wszyscy się cieszą ,że jes pierwszy dzień lata, pogoda jest dziś cudna i wogóle jest spoko. Takiego nastroju i spokoju dziś Ci życzę.
Nasza Dorota zza Plota bardzo ich jutro ok. 12 godziny potrzebuje.
Dorotko myslami jestem z Toba, a jutro w szczegolnosci, wszystko bedzie OK
Wysyłam pozytywne fluidy
Użytkownik erka napisał w wiadomości:
> Nasza Dorota zza Plota bardzo ich jutro ok. 12 godziny potrzebuje.
Dorotko, jestem z Toba!!! Nie wiem o co chodzi ale trzymam kciuki!!!
Ja też nie wiem o co chodzi, ale "jak trza, to trzeba". Trzymam kciuki i życzę powodzenia, i sporo zdrowia.
Również wysyłam moc pozytywnej energii
Dorotko musi być dobrze i tak na pewno będzie
Myśl pozytywnie.Trzymam kciuki :)
Trzymam kciuki choć troche dziwnie 3mac je w niewiadomej sprawie... a tak swoja droga to ostatnio juz kilka tego typu postów sie pojawiało... jestm z osobami, których dotyczyły ale wydaje mi sie, że skoro mamy byc z tymi osobami to powinnismy choć odrobine poznac problem :)
Dorotko wiara czyni cuda, wszystko bedzie dobrze!
Ja też ok.12 trzymać będę kciuki i przesyłać ciepłe myśli.Będzie dobrze.Dorotko jestem z Tobą.
Jak w dużych ilościach, to chyba trzeba wołać Bahusa... on załatwia takie sprawy hurtowe...
Ze swojej strony ciepło myślę o Tobie Dorotko teraz, w końcu nic w przyrodzie nie ginie :)
Lacze sie z Wami :).Wszystkiego dobrego Dorota:)
Dołączam się!
To ja już pozytywnie zaczynam myśleć o naszej Dorotce :)
Trzymam kciuki żeby wszystko było dobrze.
Będą i myśli
i kciuki
Wysyłam całą masę :)
Od 9- 11 trzymam kciuki za wnuczkę! (egzaminy) O 12 będę trzymać kciuki za Dorotkę !! Mimo że też nie wiem w jakiej intencji.
Mocno trzymam kciuki, powodzenia
Za wnuczkę przy okazji też trzymam
Spoznilam sie troche, ale wysylam wnusi tone pozytywnej energii.
Dorotko , przytulam mocno i czekam na wieści
Dorotuś, jestem i będę myślami z Tobą. Trochę skóra mi na tyłku ścierpła czytając, że dziś o 12-ej przydadzą się nasze "fluidy". Mam nadzieję, że ta dobra energia ma taką siłę sprawczą, że szybko otrzymamy dobre wieści od Ciebie. Czekam z niecierpliwością. Ściskam mocno.
a ja SIUPNE !!!!!!
Ja także Dorota będę z myślami przy Tobie.
To już za chwilę, więc moc fluidów posyłam!
Dorota , bedzie dobrze, powodzenia
Trzymam kciuki i sle pozytywne mysli,bedzie dobrze.Trzymaj sie Dorotko.
Przesylam najwieksza ilosc pozytywnej energji jaka posiadam. Trzymaj sie cieplutko Dorotko i zycze wszystkiego co najlepsze. Pozdrawiam.
trzymam kciuki i serdecznie pozdrawiam
Ja również. Trochę póżno ale lepiej nż wcale i pozdrawiam gorąco.
Dziekuje wszystkim bardzo..erko tobie szeczegolnie bo otworzylas ten watek...Mam bardzo trudna dla mnie osobista sprawe do zalatwienia. Niestety dzis jeszcze bez rezultatu w poniedzialek bede dalej zalatwiac dziekuje wam kochani bardzo...jestem wzruszona i wdzieczna wam za pamiec i dobre slowo
Wszystko będzie dobrze - pozdrawiam !
Dorotko, nie zdazylam dzisiaj, ale w poniedzialek trzymam 4 kciuki za pomyslne zalatwienie sprawy!!!!
Sle cieplo i spokuj Tobie:)
Przy tak sprzyjających fluidach zle nie może być !!!!!! Dorotka zza płotka teraz opoczywaj i nabieraj sił. Na Islandii dziś święto nikt nie pracuje tylkko wszyscy się cieszą ,że jes pierwszy dzień lata, pogoda jest dziś cudna i wogóle jest spoko. Takiego nastroju i spokoju dziś Ci życzę.
Ale macie fajnie! Tylko pozazdrościć!
Dolaczam do wszystkich trzymajacych kciuki! Powodzenia Dorotko!
To dzisiaj ten wazny dzien, Dorotka cala mase wysylam.
Powodzenia.
Kochani dziekuje wszystko poszlo jak z platka. To na pewno wasze fluidy pomogly