Na dole strony masz: Napisz do nas i zapytaj tam moderatorów czy musisz nowe konto założyc czy może automatycznie sami Ci zmienią na zaproponowane przez Ciebie. Były tu 2 przypadki: jedna osoba musiała założyć nowe konto a drugiej moderatorzy sami zmienili. Nie wiem od czego to zależy więc ich bezpośrednio zapytaj.
Nie wiem, czy wysłałaś bezpośrednie pytanie do Pampasa, więc może zdubluję odpowiedź. Taka zmiana jest dopuszczalna tylko w szczególnych przypadkach. Jest dość kłopotliwapod względem realizacji dla administratora. Jeżeli więc nie masz dodanych przepisów na WŻ, to po prostu załóż nowe konto i jeśli chcesz na stronie domowej dopisz, że wcześniej byłaś Leszkiem, będzie wtedy wiadomo, że jesteś z nami na stronie od dawna i masz na koncie sporo komentarzy. Pozdrawiam :)
Chciałabym zmienic nazwę użytkownika z osoby męskiej na kobietę,czy muszę w związku z tym usunąc stare konto?
Na dole strony masz: Napisz do nas i zapytaj tam moderatorów czy musisz nowe konto założyc czy może automatycznie sami Ci zmienią na zaproponowane przez Ciebie. Były tu 2 przypadki: jedna osoba musiała założyć nowe konto a drugiej moderatorzy sami zmienili. Nie wiem od czego to zależy więc ich bezpośrednio zapytaj.
Nie wiem, czy wysłałaś bezpośrednie pytanie do Pampasa, więc może zdubluję odpowiedź.
Taka zmiana jest dopuszczalna tylko w szczególnych przypadkach. Jest dość kłopotliwapod względem realizacji dla administratora.
Jeżeli więc nie masz dodanych przepisów na WŻ, to po prostu załóż nowe konto i jeśli chcesz na stronie domowej dopisz, że wcześniej byłaś Leszkiem, będzie wtedy wiadomo, że jesteś z nami na stronie od dawna i masz na koncie sporo komentarzy.
Pozdrawiam :)