nasączacie biszkopt do tortu? Czy macie swoje, wypróbowane "poncze" do nasączania? Np. bezalkoholowe?
Ja nasaczałam herbata ale też i kawa zbozową, ta opcja szczególnie mi odpowiada gdy krem ma nutkę cytrynową.
Ja nasączam wodą lub herbatą z cytryną, a jeżeli robię tort owocowy to do nasączania używam soku np. z mandarynek w puszce, bądź ananasa, brzoskwiń. Biszkopty ciemne w zależności od smaku w jakim ma być tort nasączam kawą lub cappucino
http://wielkiezarcie.com/forum_watek.php?id=245024&post=245104tu też są porady;
dzięki :)
nasączacie biszkopt do tortu?
Czy macie swoje, wypróbowane "poncze" do nasączania? Np. bezalkoholowe?
Ja nasaczałam herbata ale też i kawa zbozową, ta opcja szczególnie mi odpowiada gdy krem ma nutkę cytrynową.
Ja nasączam wodą lub herbatą z cytryną, a jeżeli robię tort owocowy to do nasączania używam soku np. z mandarynek w puszce, bądź ananasa, brzoskwiń. Biszkopty ciemne w zależności od smaku w jakim ma być tort nasączam kawą lub cappucino
http://wielkiezarcie.com/forum_watek.php?id=245024&post=245104
tu też są porady;
dzięki :)