Witam !!! Mam może takie nie typowe pytanie,zanierzam kupić sokowirówkę ale nie mam pojęcia jaką ? Latem robię dużo soków owocowych ,ale przede wszystkim sok z pomidorów na zimę,są to duże ilości . Proszę o pomoc i z góry dziękuję
Moja około 15 letnia sokowirówka Zelmera sprawiła się jak dotychczas bardzo dobrze.Wicisnęła moc soku z jabłek i innych nowoców. Jestem z niej bardzo zadowolona. Pozdrawiam !
Sokowirówka mojej mamy ma około 20 lat, zakupiona w 'kryzysie' jakims cudem. Firmy już nie pamiętam, napis zdarł się. Sama oglądałam niedawno w sklepie żeby kupić sobie. Zaskoczyło mnie to że niektóre modele mają mały pojemnik na odpadki, co przekłada się na to że trzeba często wyłanczać sprzęt i "wypróżniać" pojemnik. W sokowirówce mamy trzeba też trochę rozkręcać, żeby umyć sprzęt. Jakos nie lubiłam nigdy tego robić. jednak odeszłam od mysli kupna sokowirówki, gdyż przeprowadzam się i ten zakup odłożyłam na dalszy plan, jednak polecam taki sprzęt. Sok pomidorowy domowy poezja smaku. Pozdrawiam i mam nadzieje ze pomogłam
Tak, właśnie taką miałam 20letnią staruszkę,ale w zeszłym roku wyzioneła ducha pod czas robienia soku z pomidorów.Myślę o zakupie nowej tylko nie wiem jaką ?
Użytkownik alita1403 napisał w wiadomości: > Tak, właśnie taką miałam 20letnią staruszkę,ale w zeszłym roku wyzioneła ducha > pod czas robienia soku z pomidorów.Myślę o zakupie nowej tylko nie wiem
> jaką ?
Posiadam taką samą sokowirówkę niestety z uszkodzoną (zdartą) tarką. Czy istnieje możliwość sprzedaży tej części? Pozdrawiam
Witam !!! Mam może takie nie typowe pytanie,zanierzam kupić sokowirówkę ale nie mam pojęcia jaką ?
Latem robię dużo soków owocowych ,ale przede wszystkim sok z pomidorów na zimę,są to duże ilości .
Proszę o pomoc i z góry dziękuję
Moja około 15 letnia sokowirówka Zelmera sprawiła się jak dotychczas bardzo dobrze.Wicisnęła moc soku z jabłek i innych nowoców. Jestem z niej bardzo zadowolona. Pozdrawiam !
Sokowirówka mojej mamy ma około 20 lat, zakupiona w 'kryzysie' jakims cudem. Firmy już nie pamiętam, napis zdarł się.
Sama oglądałam niedawno w sklepie żeby kupić sobie. Zaskoczyło mnie to że niektóre modele mają mały pojemnik na odpadki, co przekłada się na to że trzeba często wyłanczać sprzęt i "wypróżniać" pojemnik.
W sokowirówce mamy trzeba też trochę rozkręcać, żeby umyć sprzęt. Jakos nie lubiłam nigdy tego robić. jednak odeszłam od mysli kupna sokowirówki, gdyż przeprowadzam się i ten zakup odłożyłam na dalszy plan, jednak polecam taki sprzęt. Sok pomidorowy domowy poezja smaku. Pozdrawiam i mam nadzieje ze pomogłam
Wow wpisałam w googlach sokowirówka i znalazłam zdjęcie sprzętu mamy :

sokowirówka EDA
Z. E-M. Eda, typ SW 3
rok produkcji 1972
Nawet kolor marchewkowy do dzis ma. Tylko bardzo chałasliwa jest.
Tak, właśnie taką miałam 20letnią staruszkę,ale w zeszłym roku wyzioneła ducha pod czas robienia soku z pomidorów.Myślę o zakupie nowej tylko nie wiem jaką ?
Użytkownik alita1403 napisał w wiadomości:
> Tak, właśnie taką miałam 20letnią staruszkę,ale w zeszłym roku wyzioneła ducha
> pod czas robienia soku z pomidorów.Myślę o zakupie nowej tylko nie wiem
> jaką ?
Posiadam taką samą sokowirówkę niestety z uszkodzoną (zdartą) tarką. Czy istnieje możliwość sprzedaży tej części? Pozdrawiam
U mnie w domu od dwoch miesiecy stoi i codziennie jest uzywana ta sokowirowka http://www.skapiec.pl/site/cat/320/comp/126728
ja mam Magimix Le Duo Plus XL http://www.eujuicers.com/pl/katalog/sokowirowki-i-wyciskarki/dla-domu/sokowirowki/magimix-le-duo-plus-xl-srebrno-czarny z taką fajną przystawką do robienia musów i przecierów bo zamykam do słoiczków na zimę moja dzidzia je uwielbia. Bardzo dobra sokowirówka mam ją od 4 lat i nie mam żadnych problemów, ma 12 lat gwarancji więc jest chyba nie do zdarcia;)
Polecam i pozdrawiam